Отговори
# 15
  • Бургас
Много е относително и зависи - от мускулатура, малко или много качени килограми, дали раждането е секцио или не ... и от ред други фактори.
Аз точно за корема упражнения не съм правила, няма и следа от него.
На първата седмица след раждането се беше прибрал.
Така че, не го мисли отсега.
Колани и аз не ти препоръчвам. Аз не съм ползвала, но приятелки, които ги носиха, повече се оплакваха, отколкото да се хвалят с постигнат ефект.
Умерено и пълноценно хранене и не много качени килограми. Това е едно от основните неща.
За гена, мускулите и т.н. е ясно ...
Има огромно значение и типа структура на тялото. Но това вече не зависи от нас. Аз примерно, по принцип корем нямам и дори да напълнея, коремът ми си остава плосък. Има жени, които и без да са раждали си имат значителен корем... Повече от ясно е след едно раждане коя как ще изглежда и колко време ще си възвръща формата...

Точен срок от порядъка на 6 седмици и т.н. няма за мен. При някои става за дни, при други за месеци, при трети - няма връщане назад...

# 16
При всеки човек е ралично, аз от болницата излязох почти без коремчче, беше ми много малко и след 2 седмици се прибра напълно

Прилагам снимка от изписването Simple Smile

# 17
  • Шумен
И преди и сега все си имам малко коремче. Иначе корема ми след седмица в родилното се беше прибрал, но за разпънатата кожа лек май няма  Confused (тя доста допринася за корема ми сега)

# 18
  • сф
бреййй, sladuranata_ - аз без да съм бременна така изглеждам, като родя кой знае какво чудо ще е. корема на мен от малка си ми е най-големия комплекс, тъй като ми е изпъкнал, а пък съм слаба иначе. благородно завиждам на всички вас, които го нямате този досаден проблем и сте се възстановили така скоро и успешно след раждането...!

# 19
  • София
При всеки човек е ралично, аз от болницата излязох почти без коремчче, беше ми много малко и след 2 седмици се прибра напълно

Прилагам снимка от изписването Simple Smile

Хехе, аз така изглеждам небременна и неродила наскоро Simple Smile Завиждам ти благородно.

# 20
  • на последния етаж
sladuranata_, изглеждаш повече от добре за току що родила жена!  Simple Smile

# 21
След първото раждане,корема ми се прибра буквално за дни.След второто раждане ,все още не се е прибрал-1г и 9м изминаха. Tired
Леле, и на мен след първото ми се прибра веднага , сега съм бременна отново, не ми се чака една година, за да си върна формата. ConfusedНадявам се да имам късмет и този път.
Иначе като килограми не качавам много. След броени дни влизам в петия, а съм качила само 2 кг.
sladuranata, много си красива и в перфектна форма!

# 22
Корема ми се прибира с месеци след нормално раждане, сигурно 2-3 месеца, напълно си върнах формата след една година, но пък поражения по тялото почти нямам, разминах се само с две три стрии по корема.

# 23
  • София, център
Някъде около месец, месец и половина след раждането ми се прибра корема, но това в никакъв случай не означава, че отслабнах!!!

Свалих натрупаните килограми след една година.

# 24
  • Някъде по Дунава
Започнах да спортувам 9 месеца след раждането (качих 12-13кг), защото въпреки че се ограничавах в храненето имах 3 излишни кг, които ми беше трудно да сваля. Спортувах редовно само около 2 месеца, тъй като дъщеря ми проходи на 11м и си правех "фитнеса с нея". Така отслабнах дори повече отколкото преди да забременея, но все пак тялото ми не беше особено стегнато защото това се постига с упражнения, а нямах време.

# 25
  • под дъгата
Някъде около месец, месец и половина след раждането ми се прибра корема, но това в никакъв случай не означава, че отслабнах!!!

Свалих натрупаните килограми след една година.
И при мен май ще е така-напротив сякаш след раждането започнах да качвам.Те кг си стоят едни същи,но аз се чувствам някак си поддута. Верно не ми е комфортно,но ме е страх да започна да отслабвам,защото бебка е изключително кърмено бебе и не ми се иска да експериментирам. От друга страна си го обяснявам с хормоните,които още бушуват и се нагласят...

# 26
  • в 1001-та нощ
родих нормално, акушерката ми каза непременно първия ден да лежа по корем, за да се прибира и мисля имаше голям ефект

на второ място кърменето и отделянето на окситоцин провокират конртахиране на матката и прибирането й  Peace

също важна е поддръжката на кожата и отвън  Peace мускулите ми си бяха добре, защото спортувах  Peace

# 27
az rodih bliznaci po 3,300kg vseki i po 50sm i korema mi e ujasen te sa na 2g i 1m.Korema mi dosta se e pribral,na e s mnogo strii i prili4a na sma4kana nailonova 4anta.Kakvo da pravia???

---------------
Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 21:32 от AnMary

# 28
Коремни преси?
За стриите едва ли което и да е мазило би помогнало, щом вече са се появили.

Общи условия

Активация на акаунт