Влязох в СМГ и дим да ме нямааааа

• 52 625
  • 262
  •   1
Отговори
# 105
Вайда, вие в коя паралелка сте?

Доколкото разбрах, география и история ще се редуват в седмица А и седмица Б,  за да са блокове, явно са предвидени по един час седмично.
Ама сега пък виждам, че в програмата на "Б" клас ги има и двата предмета  Crazy
Дано дадат повече яснота на родителската, че с тия бебоци нещата са доста объркани... Thinking

# 106
  • София
За 5б - утре /сряда/ са от 7.30 т.е почват от 1 блок. Когато имат дом.техн. и икономика /вторник/ ще се редуват, съгласно номерата. Утре трябва да носят и здравните картони /за бележниците незнаел/ Rolling Eyes Не им разрешавали да ядат в стаите или в коридора, а някъде долу. Затова не сме яли Laughing

# 107
Ние сме  яли на двора Simple Smile Добре  че не вали....

# 108
Синът ми казва, че не се разрешава внасянето на закуски, купени от вън - банички, кифли и прочее.
Вътре добре са си похапнали с провизиите от къщи  Joy

# 109
В резултат на сериозно проучване открих оферта, която искам да споделя с Вас, ама да не ги изкупите, ей! Mr. Green

Даже бих се радвала, ако се организираме и някоя мама, която има път към "Оборище" 38-А,(до Канала) може да вземе за повече дечица.

# 110
  • София
Мога аз да се 'жертвам'. Ако някой иска да му взема, да ми пише до 17 ч., че тогава ще тръгна.

# 111
  • София
В резултат на сериозно проучване открих оферта, която искам да споделя с Вас, ама да не ги изкупите, ей! Mr. Green

Даже бих се радвала, ако се организираме и някоя мама, която има път към "Оборище" 38-А,(до Канала) може да вземе за повече дечица.

За какво става въпрос Joy помагало по музика ли  им трябва #Crazy

# 112
marion, записвам се за два броя, по-късно може да станат и три. Вземи ги три и моля, дай тел. на лични, за да се разберем как да се видят децата утре, за да ти дадем парите!
Благодаря ти! Hug  

FAIRY MUM, да помагало  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За истински музикален инструмент срещу 4 лв. става дума.
Учителят по музика им е казал всяко дете да се снабди с такъв, за това ми е думата.

Редактирам се, трябват ни поне ЧЕТИРИ, благодаря предварително!   bouquet

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 16:47 от Az i ti

# 113
Ето инфо за родителската среща от сайта. (по-надолу на страницата)

Ще бъде на 26-ти септември от 18,30 часа  Wink

# 114
...И за да бъда полезна и аз ще напиша график по часове

1 блок      07:30 - 08:10               08:15 - 08:55

2 блок      09:15 - 09:55               10:05 - 10:45

3 блок      10:55 - 11:35               11:45 - 12:25

4 блок      12:35 - 13:15               13:25 - 14:05

5 блок      14:25 - 15:05               15:15 - 15:55

6 блок      16:05 - 16:45               16:55 - 17:35

7 блок      17:45 - 18:25               18:30 - 19:10

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 09:59 от Az i ti

# 115
Руската паралелка
Вчера А група не са имали последен блок музика. Явно и този предмет се върти...

# 116
Не знаех за музиката, ама има логика - обикновено в програмата е включен по 1 час седмично...
Това се отнася и за Дом.техника и икономика, според сина ми, въпреки че по наше време този предмет винаги беше по два часа седмично  Thinking

# 117
  • София
Руската паралелка
И аз не знаех. Интересното е, че и синът не е разбрал, че не са били всички деца и че ще имат през седмица! newsm78

# 118
Руската паралелка
И аз не знаех. Интересното е, че и синът не е разбрал, че не са били всички деца и че ще имат през седмица! newsm78
Това ме изненадва... Започвам да си мисля, че има някаква грешка в моята информация.  newsm78
Master, синът ти е в А група и според моя А група са имали 6 часа вчера. Б, където е моят син, са имали музика и са пяли "Моя страна, моя България".

# 119
  • София
Руската паралелка
Това ме изненадва... Започвам да си мисля, че има някаква грешка в моята информация.  newsm78
Master, синът ти е в А група и според моя А група са имали 6 часа вчера. Б, където е моят син, са имали музика и са пяли "Моя страна, моя България".
И синът ми и поне още 3 деца от А група вчера са имали музика и са пели "Моя страна, моя България".

Общи условия

Активация на акаунт