Влязох в СМГ и дим да ме нямааааа

• 52 657
  • 262
  •   1
Отговори
# 120
Руската паралелка
Вчера А група не са имали последен блок музика. Явно и този предмет се върти...
И аз не знаех. Интересното е, че и синът не е разбрал, че не са били всички деца и че ще имат през седмица! newsm78
Това ме изненадва... Започвам да си мисля, че има някаква грешка в моята информация.  newsm78
Master, синът ти е в А група и според моя А група са имали 6 часа вчера. Б, където е моят син, са имали музика и са пяли "Моя страна, моя България".
И синът ми и поне още 3 деца от А група вчера са имали музика и са пели "Моя страна, моя България".
Joy Joy Joy
Нямам какво повече да добавя...

# 121
  • София
Дъщеря ми също не е разбрала, че не са били целия клас по музика вчера  Simple Smile

# 122
В резултат на сериозно проучване открих оферта, която искам да споделя с Вас, ама да не ги изкупите, ей! Mr. Green

Даже бих се радвала, ако се организираме и някоя мама, която има път към "Оборище" 38-А,(до Канала) може да вземе за повече дечица.
Дали вече някой си купи от тези флейти и дали ще свършат работа по музика? Моя син е в 5В клас и той каза, че иска флейта.

# 123
  • София
Вчера купих.
От магазина, като чуха количеството попитаха: Математическата, нали?
Казаха, че имат достатъчно бройки, имат и по 14 лева и по-скъпи, но няма смисъл да се взема от тях. Предупредиха, че по-нататък ще трябват и палки за по 3 лева - имат ги, но да не вземаме сега. Когато потрябват, преподавателя ще каже на децата.

# 124
Хиляди благодарности на marion от моя син! Вчера цял следобяд цирика на свирчицата  Joy

Някой планува ли ходене до музикалния магазин на "Оборище" 38-А?
Едно детенце от класа на сина ми трябва да се сдобие с блок-флейта от 4 лв., обаче родителите нямат възможност да идат до там... Моля, обадете се, ако имате възможност да купите една флейтичка!

# 125
  • София
Хиляди благодарности на marion от моя син! Вчера цял следобяд цирика на свирчицата  Joy

Някой планува ли ходене до музикалния магазин на "Оборище" 38-А?
Едно детенце от класа на сина ми трябва да се сдобие с блок-флейта от 4 лв., обаче родителите нямат възможност да идат до там... Моля, обадете се, ако имате възможност да купите една флейтичка!
Благодарности и от мен за линка към сайта. Поръчах от там и ми ги доставиха срещу още 4 лв.

# 126
  • София
Здравейте,
има ли някой информация за изискванията към екипа по физическо? Трябва ли децата да са с бяла тениска и има ли ограничения по отношение на анцуга?
Също така моля, за списъка с нещата които трябва да се купят по рисуване. Praynig Списъкът бил доста дълъг и труден за запомняне! ooooh!

# 127
  • София
За физическото нямам идея (май е казал преподавателят, че е хубаво да е бял?!? екип, но ако нямаме бял, може и друг), дано още някой се включи и каже така ли е.
За рисуването - това, което знам е:
Блок А4
Акварелни бои
Перманентни бои
Течно лепило
Резец за балатум+балатум
15 вида цветни листи А4
Пластелин+ножче+дъска
Глинени съдове
Графитен молив (до колкото разбрах, само графит трябва да е молива)
Твърд молив
Четка с мек косъм, по-голяма от 10 номер (ако е по-малка ще бъде изхвърлена)
2 броя плоски четки с твърд косъм (например номер 6 и номер 8  )
3 броя заострени четки - едната номер 6, а другите например 8 и 10

Да ни е честито, аз след малко тръгвам на пазар.  ooooh!

# 128
  • София
За физическото нямам идея (май е казал преподавателят, че е хубаво да е бял?!? екип, но ако нямаме бял, може и друг), дано още някой се включи и каже така ли е.
За рисуването - това, което знам е:
Блок А4
Акварелни бои
Перманентни бои
Течно лепило
Резец за балатум+балатум
15 вида цветни листи А4
Пластелин+ножче+дъска
Глинени съдове
Графитен молив (до колкото разбрах, само графит трябва да е молива)
Твърд молив
Четка с мек косъм, по-голяма от 10 номер (ако е по-малка ще бъде изхвърлена)
2 броя плоски четки с твърд косъм (например номер 6 и номер 8  )
3 броя заострени четки - едната номер 6, а другите например 8 и 10

Да ни е честито, аз след малко тръгвам на пазар.  ooooh!
Marion:bouquet:
Дали перманентните бои са темперни? newsm78
И какви са тези глинени съдове и колко ни трябват? Сигурно ще ги оцветяват? Надявам се, че не трябва всеки път да носят всички неща, а преподавателят ще им казва от предния път какво им трябва. Е ако има кой да запомни, разбира се! Whistling

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 22:52 от Master

# 129
  • София
Темперни са Simple Smile. Ние имаме на Faber-Castel, 12 цвята, за които е казал преподавателят, че стават.
Ще оцветяват глинените съдове (малък размер), но не съм сигурна за бройка - примерно: чинийка, каничка и т.н.
За учебника по информатика се чудя, не са им казали все още какъв трябва да купуваме и май за сега ще изчакам.

# 130
  • София
Темперни са Simple Smile. Ние имаме на Faber-Castel, 12 цвята, за които е казал преподавателят, че стават.
Ще оцветяват глинените съдове (малък размер), но не съм сигурна за бройка - примерно: чинийка, каничка и т.н.
За учебника по информатика се чудя, не са им казали все още какъв трябва да купуваме и май за сега ще изчакам.
По ИТ на сина ми /5а клас/ са им казали да носят 8.50лв за учебник. Rolling Eyes

# 131
  • София
На сайта има публикувана програмата за 1-ви срок. Може ли да ми кажете, какво е А или Б (не са паралелките, а явно разделение на класа) и в понеделник 5б клас - А имат: география, човек и природа, английски език - блок, математика - блок, БЕЛ - блок, физическо 3-ти час newsm78, а 5б клас - Б имат същите предмети, но без физическо.

# 132
Здравейте! 5А е програмата за седмица А за всички пети класове, съответно  5Б е  програмата за седмица Б.

# 133
Здравейте! 5А е програмата за седмица А за всички пети класове, съответно  5Б е  програмата за седмица Б.
Peace
Разликата не е голяма - третият час физическо 5-ти А и 5-ти Г го имат в седмица Б, а 5-ти Б и 5-ти В - в седмица А и групите се сменят по Домашна техника и икономика.
А делението на групи е от 1 до 15-ти номер в едната, останалите деца - в другата група.

Знаете ли кога трябва да нарисуват първата рисунка - в часа, който им предстои или у дома и да я носят  готова? (имам и двете мнения от деца от един и същи клас  Laughing)

А това за белия екип за всичко ли се отнася? Синът ми за сега е казал само за бяла тениска...

# 134
  • sofia
Здравейте! Имам въпрос към "майките " от 5б клас Grinning : в програмата на сина ми физкултурата е сряда  и четвъртък, а в сайта на СМГ е понеделник и четвъртък . При вас как е ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт