Влязох в СМГ и дим да ме нямааааа

• 52 576
  • 262
  •   1
Отговори
# 240
Новини за намалени часове утре и за родителски срещи след Великден:
http://smg-bg.info/

# 241
ВАЖНО
Днес моят син е намерил Литература за 5 клас. Учебникът се раздава безплатно и трябва да се връща в края на годината. Той е четен клас и е в различната смяна, така че не може да потърси 5 клас, за да го предаде. Утре ще го даде на учителката си по БЕЛ г-жа Баладжанова. Който го е загубил да попита учителя си по БЕЛ.

Цитат от общата тема на СМГ.

# 242
  • София
Хайде да подновим темата.

Какво мислите за финансова подкрепа за ремонт на 2-ри етаж за бъдещите петокласници ? Аз съм много "ЗА" и ще се радвам тук да сме съмишленици.
Както писах и в другата тема, ако 100 семейства дарим по 50-100 лева, събраната сума ще е значима  за целта.
Утре трябва да занеса удостверението за преместване в СМГ и ще поискам банкови данни.

# 243
  • София
Много съм ЗА и аз.  Peace
В крайна сметка в това училище ще учат нашите деца ПОНЕ 3 години. Доколкото виждам в писмото, има и други парички, така че може сумарно да се получи нещо добро.  Peace
Иначе сега съм се зачела по-назад в тази тема и тъкмо стигнах до школите. Не мога да реша дали повече от една няма да е много. /моят иска и трите / Crazy

# 244
Днес една учителка обясняваше, че повече от 2 школи ще е много за децата. Каза, че преди състезания школата по математика може да е 2-3 пъти седмично. Школата по информатиката бях чела, че е 4-5 часа  и няма да имат време за трето, въпреки, че моя ми се молеше и за астрономия.

# 245
  • София
Ние понеже още не сме се записали, казах все пак на баща му, като ходи утре, да пише и трите. Нека пък да пробва, като толкова иска. Нали винаги може да се откаже, ако реши?

# 246
Разбира се, че може да се откаже. Нека пробва.

Относно финансовата подкрепа Ви предлагам на РС да го предложите на родителите. Това вероятно е единственото училище, в които не дрънкат родителите за пари. Едни 3 лева само сме дали за бадж. Нито стотинка повече по никакъв повод не са ни искали.

Всеки може да дари.

Хубаво е да се съберат пари във всеки клас и един родител да ги внесе, за да  се избегне писането на документи за по 20-50-100 лева.
Училището е прекрасно и заслужава родителите да се обединят около идеята за финансова подкрепа.
 Това е училището на нашите деца.

Ирка, вярвам и се надявам не само за 5-7 клас! Peace

# 247
  • София
Гери, според писмото ще се ремонтира още лятото. РС ни е чак септември. То е хубаво да се направи нещо сега, именно лятото, докато е ваканцията.
Става дума за втория етаж и по-конкретно стаите на 5-тите и 6-тите класове, както и на кабинетите по информатика и физика.

# 248
Съгласна съм с Гери и с Ирина.
Хубаво е сега да дари който може, но още по-голям ефект ще има, ако това е по-масово, което може да се организира чак на родителската среща.

Миналата година събрахме доброволно пари в нашия клас. Включиха се всички -  всеки си прецени сумата сам. Дарените суми бяха межу 20 и 100лв.
Събраните пари с удоволствие дарихме.
Надявам се и следващата година да го има това разбиране в класа на детето ми и да продължим да работим за подобряване на училището.

Успех на всички новоприети деца!

# 249
  • София
Здравейте, и аз съм за събиране на средства.
Нека всеки си прецени сумата, която може да даде. Нека да не слагаме таван 100лв. - може някой да даде повече пари.
Хубаво е училището да се ремонтира. Там ще учат поне 3 години нашите деца.

# 250
Здравейте, и аз съм за събиране на средства.
Нека всеки си прецени сумата, която може да даде. Нека да не слагаме таван 100лв. - може някой да даде повече пари.
Хубаво е училището да се ремонтира. Там ще учат поне 3 години нашите деца.

Ние не слагаме таван.  Laughing
Просто споделих каква беше реалността в класа на детето ми през миналата година.  Peace

# 251
  • София
Дано повече родители се съгласат, за да се събере хубава сума.

# 252
Как смятате да осъществите дарението-просто с банков превод ли?

# 253
  • София
Как смятате да осъществите дарението-просто с банков превод ли?

Зачетох се внимателно в писмото и се оказа, че ремонтът е предвиден за следващото лято.
Ще изчакам родителската среща на 11.09. , за да се ориентирам как да постъпя.

# 254
  • София
В писмото още пише, че даренията могат да се правят в счетоводството на училището.
И аз ще изчакам да мине родителската среща.
Имате ли идея кой ще води часовете по математика или това ще стане ясно чак на родитеската среща?

Общи условия

Активация на акаунт