Ваканцията на Седми за осми

• 61 296
  • 765
  •   1
Отговори
# 210
  • София
За срещата получих много мила покана на лични от Анита71, за което много благодаря! Hug
Сега и още една от liebesbaer Heart Eyes. Признавам си без бой, че ме трогна вниманието ви.

Преди да разбера за срещата ви, подканих мамите -деветокласнички да се срещнем точно  в този ден на това място, преди всеки да се е отправил нанякъде. Но те май са се скрили под дебела сянка и не се отзоваха на подканването от моя страна..Оказва се, че пенсионираната  русалка няма оправдание да ви откаже, освен неудобството, което изпитва.  Embarassed  Шан също  ще се появи, така че май ще я придружа. GrinningЩе срещна познати и обичани  муцуни като Ганис, Ани -Нели и Шан, а ще се радвам да се запозная  и с останалите.

А към татковците - искрено съжалявам, че така са  схванали линка, като намек за преместване. Просто толкова се изкефих на името  на форума, че не се сдържах да ви го покажа. Blush А иначе съм твърдо на мнението на la vida loca, че участието на татковци тук само обогатява  форума, винаги с кеф съм четяла мъжките мнения по темите. A и за къде са толкова много  кокошки, събрани на едно място, без някой и друг петел наоколо за баланс? Hug

# 211
  • гр. София
За срещата получих много мила покана на лични от Анита71, за което много благодаря! Hug
Сега и още една от liebesbaer Heart Eyes. Признавам си без бой, че ме трогна вниманието ви.

Преди да разбера за срещата ви, подканих мамите -деветокласнички да се срещнем точно  в този ден на това място, преди всеки да се е отправил нанякъде. Но те май са се скрили под дебела сянка и не се отзоваха на подканването от моя страна..Оказва се, че пенсионираната  русалка няма оправдание да ви откаже, освен неудобството, което изпитва.  Embarassed  Шан също  ще се появи, така че май ще я придружа. GrinningЩе срещна познати и обичани  муцуни като Ганис, Ани -Нели и Шан, а ще се радвам да се запозная  и с останалите.

А към татковците - искрено съжалявам, че така са  схванали линка, като намек за преместване. Просто толкова се изкефих на името  на форума, че не се сдържах да ви го покажа. Blush А иначе съм твърдо на мнението на la vida loca, че участието на татковци тук само обогатява  форума, винаги с кеф съм четяла мъжките мнения по темите. A и за къде са толкова много  кокошки, събрани на едно място, без някой и друг петел наоколо за баланс? Hug

Joy Joy Joy
И мъж ми така казва.  Laughing

# 212
СРЕЩА В НЕДЕЛЯ 08.07.2012 Г. ОТ 13 ЧАСА
МЯСТО- МИСТЪР ПИЦА УЛ."ВЕРИЛА" СРЕЩУ НДК.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМЕТО НА АНИТА РАДУЛОВА
МАСАТА Е ЗА ДВАДЕСЕТ ПРЕКРАСНИ ДАМИ, НАВЪН В ГРАДИНАТА.

ДАМИ, АКО ИСКАТЕ МОЖЕМ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ СРЕЩАТА И С ДЕЦАТА.
ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ.

# 213
Всъщност не го схванах така. Казах го на шега, че е намек за преместване. По-скоро сам си се чудя, че се задържах толкова време в този форум, а влязох само да събера инфо за кандидатстването на дъщеря ми. Но винаги ми е приятно да бъда сред интелигентни жени, пък било то и само под формата на никове Grinning Неведоми са пътищата интернетски  Grinning 

# 214
  • София
Моите деца заминаха при баба си, така че ще съм сама на срещата, но с най-голямо удоволствие ще се запозная с вашите. Wink

Sappienza, вие за къде ще се борите на трето класиране?

# 215
Свободни места за 3-то класиране в НПМГ - тук

# 216
  • София

newsm10
Жалко, че гимназията не е с отделен прием и няма как да се преценят шансовете за трето класиране..... Sad

# 217
  • София

Физиката е с 6 свободни. Защо така не искат да учат физика  newsm78 newsm78 Ние точно на там се бяхме запътили, но така и не се явихме на изпита. Синът ми беше сигурен, че се е справил, аз исках да се подсигурим с още едно въженце, но неговото мнение надделя.  Mr. Green Mr. Green

Добро утро на всички!

# 218
  • София
На мен нещо не ми е ясна докрай процедурата с трето класиране. Thinking
Значи обявяват местата за трето класиране. Изтеглям примерно документите от училище А и ги подавам в по-желаното Б, където обаче удрям на камък, защото не ми стига бала и на трето класиране. При условие, че местата за трето класиране се обявават предварително, а за това, което сме освободили в А, няма публикувана информация - какъв е проблемът да се върнем и запишем отново там?
П.П. Спомням си, че миналата година имаше успели на трето класиране тук от форума.

# 219
  • София
Значи обявяват местата за трето класиране. Изтеглям примерно документите от училище А и ги подавам в по-желаното Б, където обаче удрям на камък, защото не ми стига бала и на трето класиране. При условие, че местата за трето класиране се обявават предварително, а за това, което сме освободили в А, няма публикувана информация - какъв е проблемът да се върнем и запишем отново там?
П.П. Спомням си, че миналата година имаше успели на трето класиране тук от форума.
За него ще има информация за 4 класиране.

# 220

Къде е тази информация за свободните места  newsm78 не че ще отидем де ама то при нас и статистика не намерих след второ класиране в РИО Варна

# 221
  • София
Записването след 2 класиране беше до 18 часа снощи, така, че за статистика е рано. Днес в събота надали някое РИО ще я поубликува.

# 222
Записването след 2 класиране беше до 18 часа снощи, така, че за статистика е рано. Днес в събота надали някое РИО ще я поубликува.

Е как рано за статистиката аз говоря след второто класиране,а не за свободните места в другите градове излезе доста по рано .

# 223
  • София
А четвъртото класиране по успех ли е или се разчита само на "директорски симпатии"?
Щото, ако е по успех, изтеглилият документи е с по-добри шансове от другите.

# 224
  • София
А четвъртото класиране по успех ли е или се разчита само на "директорски симпатии"?
Щото, ако е по успех, изтеглилият документи е с по-добри шансове от другите.
Няма прием по симпатии. Приема се детето с най-висок успех.

Общи условия

Активация на акаунт