Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 53 169
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
ГабиWink аз си ги гледам постоянно куклите, а и като пиша по-често и останалите също  Simple Smile - нали си ги разхождам все с мен!  Joy Joy Joy

Надин, излезе и още един клип този е от Канал Д и според мен е най-подробен, по-малко "пипнати'' естествени кадри - без много повторения и мултиплицирания, в близък план се виждат лицата.  Peace

# 256

Ама тези хора дали са още в ,,Бедрум''?
Малките дами няма ли да се прибират в Станбулската си къщичка?
От малки са запрашили по далечни пътища.. hahaha hahaha

# 257
  • Разград

Надин ,попаднах на това списание и ако има кой да преведе какво пише може и да получим отговор на въпроса ти от вчера newsm78
Берен Саат гледа наляво, а удря надясно. Joy
--------------------------------------------------------------------
Как е по нашески newsm78
Може би "Не й бие топа на едно място" Joy
Знаех ,че ще предпочете Фърат  newsm10
Странно ,но никоя медия не си измисли ,че  между Берен и Ангин  има нещо......  hahahaдори за реклама  Joy,както импровизираха  пуритани ,защитници на "морала" на Туба
Фенче, Кенан на Берен не го харесвам ,но не отричам ,че е  с опит с жените.А най важното - той е Някой  и няма да  го наричат мъжа на Берен,поне?

На снимката липсва още един - французина който беше преди Кенан.

# 258
# 259

Надин ,попаднах на това списание и ако има кой да преведе какво пише може и да получим отговор на въпроса ти от вчера newsm78
Как е по нашески newsm78

Странно ,но никоя медия не си измисли ,че  между Берен и Ангин  има нещо......  hahahaдори за реклама  Joy,както импровизираха  пуритани ,защитници на "морала" на Туба
Фенче, Кенан на Берен не го харесвам ,но не отричам ,че е  с опит с жените.А най важното - той е Някой  и няма да  го наричат мъжа на Берен,поне?

Ееее...ама само един ли липсва?
Значи тя е разбрала що е мъж чаааак, когато е станала известна.
Изпуснала е... Naughty Naughty

# 260
В темата тихо след поредното :yok. Ами като няма догадка за нов проект за обсъждане, да ви предложа нещо разхладително:
Само не разбрах защо  коктейлите вървят с Ницше:
Има две житейски правила:
Правило 1 - Не се тревожи за дреболии.
Правило 2 - Всички неща са дреболии.

# 261

Как е по нашески newsm78

Ееее...ама само един ли липсва?
Значи тя е разбрала що е мъж чаааак, когато е станала известна.
Изпуснала е... Naughty Naughty

Някой забелязва ли разликата  в отношението на феновете на Берен към Кенан?

Никой не си измисля да го   hahaha"харесва" ,макар ,че не е грозен .....,богат е ......и много популярен /по цял свят певците се водят по-класни и уважавани  артисти от актьорите/,само дето е нисък му е недостатък . Ноооо всички са безкомпромисни ,защото си ценят ВИСОКО  любимката , камо ли да се примирят, ако беше някой  от второстепенния  и антураж hahaha

# 262
  • Русе
БагиHug благодаря, много добре ми дойде , че и днес много горещо при нас, нали сме по рекордите!  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 263
В деня на шоколада се сетих какъв беше прякорът на Джансел в темата: "шоко". А ми той си е почти именник.

# 264
БагиHug благодаря, много добре ми дойде , че и днес много горещо при нас, нали сме по рекордите!  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Цвети, скритият текст да не е писан от Хасрет newsm78

# 265
# 266
  • Русе

Скрит текст:
Цвети, скритият текст да не е писан от Хасрет newsm78

Може, но в края на историята, нали така свърши Wink, ама то ние и откъде да знаем?  Thinking
Та, сигурно са били две приказките - едната за бъдещите деца, а другата...  Simple Smile

# 267
  • Русе
БагиWink като казваш ''шоко'' и...

# 268
По TV7 дават концерт на Il divo

# 269
  • Русе
По TV7 дават концерт на Il divo

ooooh! Баги, как не каза по-рано -  Sad успях да хвана само две песни, но... поне последната ми беше от любимите, та  Simple Smile съм доволна.  Peace Ще я сложа и тук.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт