Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 52 784
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:
А ето и тези  Thinking от кое ли ято са се отцепили?  newsm78

Ама са се спретнали за кралска сватба.  Peace

А тази двойка скоро ще има годишнина.  Wink

На коя дата беше сватбата?

На 28.07.2011г. в Париж.
Значи на 28 имаме памучна сватба.

1 година - Памучна или басмяна сватба.

Наречена е на името на тази най-проста текстилна материя, защото се смята, че една година след сватбата празникът вече е преминал в делник за младото семейство. С една дума, тече семейното ежедневие. Подаряват се хавлии и кърпи.

Виж тук: http://www.svatbata.bg/articles/godishninite.html#ixzz20LHIM6fd

# 481
  • Разград

Скрит текст:
Суперкупа на България!   3:1

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 22:38 от vania_e

# 482
Знам, че Томрис и сънът й Илгаз са прелетели в Париж и са присъствували на сватбата на сем. Сайлак, а дали са присъствували и Джанселовата венчавка?
Или може би те не са от неговите приятели? newsm78 newsm78
Яяяя...някой , който се завира под юрганите на мега-звездите да ме информира, моля. newsm17 newsm17

Нямам никакви съмнения ,че Томрис е била поканена.

Дали е присъствала няма инфо . ,но евентуално отсъствие  може да е заради здравословни или други причини  и  не   да е повод на спекулации от хейтъри.

Аз  си мислех ,че Туба не е правила сватба ,а само е подписала договор   в Париж  и с почерпка на САМО БЛИЗКИте   и. Ако наистина е имало сватба / романтична  или дори неромантична / ,кажете  и покажете ,моля

# 483

Скрит текст:
Интересна картина... Joy

# 484
  • Русе

Скрит текст:

# 485

А сватбите СА за ПОКАЗВАНЕ  и  за бедни и крале
И колкото повече  толкова ПОВЕЧЕ

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 01:40 от babamara

# 486
БабаМара, щом папараците показват и къпането в морето, значи и то е за показване. Зависи кой се къпе. Wink

# 487
Привет, момичета! Hug

Една дама е писала във фейса на Туба, че ги е видяла двамата с Онур в Париж, Heart Eyes явно от рано са почнали празненствата за годишнината си. Heart Eyes Дали са взели и куклите? Grinning

Sophia Kimberley Ravenelle: Tuba is in Paris I JUST SAW HER WITH ONUR !!!!!!!!!!!!!!!

# 488
  • Русе
БабаМара, щом папараците показват и къпането в морето, значи и то е за показване. Зависи кой се къпе. Wink

Валиnewsm10

Ами лято е  Wink - време е за море, та кой със семейство, кой по работа, а кой...  Peace  Simple Smile

ГалеHug ами не ме изненадва това съобщение, може и да е вярно  Wink нали все пак имат повод за празнуване - предстои им първата годишнина, а и вече са 4-ма.  Peace
А пък с куклите  Thinking май досега не са се делили, та...  Simple Smile

И така от мен вече - лека нощ!  Hug

# 489
Лека нощ, момичета!

Скрит текст:

# 490
  • Разград

Скрит текст:

# 491

Разбира се ,че Туба е задължително да покаже ,колко добре  и бързо е възстановила тялото си .
 newsm10
Не ми допада  това ,че се е появила  точно на място за простолюдието и гнездото за папараци и едва ли не  НЕ ЖЕЛАЕ  Embarassed да е снимана  и едва ли не ИЗНЕНАДАНА #Crazy.
Евтини номера на  малоумния и "съпруг". А тук някои се правят ,че вярват на"непреднамерената" и САМО реклама .
 Подценява феновете си

Щеше да и е простено ,ако не се прави ,че не забелязва ,че е снимана и ако усмихната поздрави феновете/папараците/

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 01:42 от babamara

# 492

А Линка ,

охраната на принца е допуснала  папарак ,защото  #Crazy "той " би могъл и да не е папарак  и да го #2gunfire застреля  .
Така ,че НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО и  НЕ НЕПЛАНИРАНО .

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 01:38 от babamara

# 493
на кой ли му пука Hug

# 494
  • Русе
Добро утро!  Hug

Май ми стана навик  Wink първа да се появявам, но... такъв ми е графика.  Peace  Simple Smile
А сега да наберем сили да посрещнем поредният ден с ''адски горещини'', казват, че се вижда вече края на тази поредица!  Peace

А ние как да се преборим  Thinking - с усмивка  Simple Smile и настроение!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт