Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 53 168
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
КантиThinking май не е от нет-а проблема, а от форума, че и на мен днес все ми мисли и блокира страници, а пък за Ения - благодаря, и на мен ми харесва.  Peace

А клиповете на Ети са ми сред най-любимите, като този тук - такава романтика!  Heart Eyes

# 91
Любче  Hug слагам такава торта - „произведение на изкуството “, защото са само за гледане...  Rolling Eyes
То ако ги ядяхме и пиехме всичките вкусотии дето ги слагаме в темите... Аз и така трудно влизам във вратата, ами после...  Joy Joy Joy

Цвета 666  Hug
Цвети  Hug
Ти сложи зодията, аз ще сложа датата...

# 92
Цвети, това е един от любимите ми клипове на Ети
Линка, много си права за виртуалните почерпки  Heart Eyes
И понеже няма проблем, да си вземем по едно коктейлче преди лягане? Може и да се поразхладим малко  Laughing

# 93
Съжалявам за двата последователни поста, но смятам да се оттеглям към царството на Морфей. Благодаря ви, момичета за този ден изпълнен с толкова позитивизъм

И за да не заспя като Хасрет на дивана ви пожелавам лека нощ!

# 94
Добър вечер Hug

Исках да кача някой и друг колаж от старите теми, но "прикачи" не ще да ми ги качи  Sad
Сега да попитам има ли нещо ново, че много сте писали Wink

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 01:19 от Bagi

# 95
Щях да питам ...
А дали Томрис е била поканена на сватбата? newsm78 newsm78
Нали тя е човека, който е довел Джансел в Турската филмова индустрия?
Или може би аз греша?

# 96
  • Русе
Щях да питам ...
Или може би аз греша?

ГабиThinking засега акцента на сватбата са младоженците, та за гостите все още информация няма, но... да видим,  Wink сигурно и още ще дават!  Peace

# 97
Цвети, а какво казват на папараците нашите младоженци?

# 98
Щях да питам ...
Или може би аз греша?
Габи, има шанс да е била поканена, щом го представят в медиите със СЛ. 
Може и да повтарям нещо вече обсъждано, но още не съм ви прочела. Много ми е deja vu - Аси и М.Й. и новите роднини Peace

ПП Тази вечер бях на представление в парк-гора. Усещането е особено - и романтично, и сливане с природата. Не случайно Хасрет си избра градината на Сапанджъ. А сигурно и снощната сватба е била подобно изживяване за всички присъствали.

# 99
  • Русе
Ааа, Габи  Wink този път много ме повиши, то вярно  hahaha се правя на новинар, ама турския още не го схващам.  Thinking Виж, ако е нещо написано и с помощта на Гугъл преводач, мога и да успея да си го допреведа,  Wink колкото за моя употреба, ама като слушам  ooooh! само някоя отделна дума - не стига!  Peace

# 100

Може и да повтарям нещо вече обсъждано, но още не съм ви прочела. Много ми е deja vu - Аси и М.Й. и новите роднини Peace

Искаш да кажеш, че има нещо общо между бившите партнъорите на Туба с това, че любовта чука на вратата им все с продуцентски щерки? newsm78 newsm78
Или просто бившите й партнъори забравят проекта, в който са участвували заедно?
Споко, джанъм...след известно време започва да им се връща паметта.

# 101

Искаш да кажеш, че има нещо общо между бившите партнъорите на Туба с това, че любовта чука на вратата им все с продуцентски щерки? newsm78 newsm78
Или просто бившите й партнъори забравят проекта, в който са участвували заедно?
Споко, джанъм...след известно време започва да им се връща паметта.
Габи, нали знаеш приказката за съвпаденията и повторенията.  Wink  За любовта им не мога да кажа нищо, на никого не съм светила. Искрено се надявам да има любов.  Peace
Просто е очеваден и изборът на актьорите и лансирането на  не най-успешни проекти, а проектите, с които и двамата продуцентски зетя са станали известни, се подминават.  Не ми се развиват теории за  конспирациите, но нещата се повтарят почти 1:1, та да са случайно съвпадение.  Peace

# 102
Добро утро !  Hug

Да   бъде прохладен денят ви!  Hug

# 103
И преди да изчезна за по-дълго

Ето и друго видео от сватбата на месеца...  Wink

Джансел си е Джансел, каквото и да значи това...  Laughing

Приятен ден, дами, и като се върна дано има новини!  Hug

# 104
Добро утро! Hug

Днес първото, което ми попадна пред очите е...че тук пише, отпуската на Кенан свърши Rolling Eyes

http://televizyongazetesi.com/kenan-imirzalioglu-ve-tuba-buyukus … egistirdi_6_55306  

Ама и нашето момиче до него, защо ли newsm78

Хуквам да видя, пък на вас , хубав ден!

Не виждам подпис, но е от албум на Фунда

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 09:00 от nadine1111

Общи условия

Активация на акаунт