Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 52 764
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
И тъй като трябва да поемам по задачи  Wink да докладвам какво открих с бързия си преглед напред назад - та,  ooooh! новини няма, картинки нови - също няма / от снощи дизито не се отваря  newsm78/, затова изрових нещо  Simple Smile, което съм пропуснала, когато е излязло във фейса.

Хубав ден и внимавайте със слънцето!  Hug

Скрит текст:
А след толкова приказки за Бодрум, така и не разбрах  Thinking това място за простолюдието ли е или за звезди, че дебнат папараци, та открих и малко инфо / ама ще го чета и аз после  Blush, когато имам време/.  Peace

http://pochivkivturcia.blogspot.com/2012/06/2012.html

# 496

Добро утро!:D  Цвети Hug

Както виждам, нашето Хасретче се появило в Париж Rolling Eyes Може и да е вярно, може и не...един ясновидец в темата стига Joy Затова от мен, една реална гитана за хубав ден! Peace Heart Eyes

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 08:16 от nadine1111

# 497

http://www.sacitaslan.com/roportaj-cansel-elcin-biyiga-hala-alisamadim_61014.html

Интервюто на Джансел и с днешна дата Peace

И малко информация за новата му партньорка Surkan Ovali :
http://www.muhabbetim.com/foto-galeri/sukran-ovali-kimdir-sukran … -resimleri-2.html

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 09:04 от nadine1111

# 498

Както разбирам, и гласът на Мурат оджа, ще последва Джансел и ще се даде на тази красавица на 15 юли Grinning

Kaya Akkaya dünyaevine giriyor
Oyuncu Kaya Akkaya’da evliler kervanına katılıyor.

http://www.magazinsortie.com/yasam/kaya-akkaya-dunyaevine-giriyor-h2280.html

# 499
 wavey

Предлагам на вниманието информация от юни 2009г.
По времето на Аси  Joy Joy Joy
За Джансел инфото е ПОДРОБНО и КОНКРЕТНО ,а не вероятно

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398107.420

"
Туба , като всяка хубава млада дама , е съпътствана от доста клюки – почти всеки нейн партньор в сериалите се оказва любовник.
име :Tuba Buyukustun
рожденна дата :05.07.1982
любима марка дрехи Very Happy & G
Хоби:Да чете книги

Севи , благодаря - така и предположих - пепел и огън ще е превода ! Като не знам как да го изпиша на турски ( тази кирилизация и латиница!) - неточното изписване на турските думи може да предиизвикат и комични ситуации Laughing

Искам да се извиня на bgpappa- наистина Аси  го излъчват и на румънския каналД Peace

А сега продулжавам с клюките за Туба и Мурат- главните актьори от Аси !

Туба , като всяка хубава млада дама , е съпътствана от доста клюки – почти всеки нейн партньор в сериалите се оказва любовник.
име :Tuba Buyukustun
рожденна дата :05.07.1982
любима марка дрехи Very Happy & G
Хоби:Да чете книги
Любима храна :Салати
Любима напитка : Портокалов сок

Без никакво професионално обучение тя играе ролята на Зафира в
"Çemberimde Gül Oya". Едва 23 годишна играе главна роля – Фелиз – в  "Ihlamurlar Altinda"  - Под сянката на липите  ( 2005 – 2007 ) , а след това идва Аси – 2007-2009 .” Под сянката на липите”  я изстрелва на върха , а  през 2008 г. е избрана за най добра актриса за сериала Аси.

За личния си живот тя споделя , че не се  чуства щастлива  , когато едно приятелство , където има истинска любов , е прекъснато , без значение  от кого. Никога тя не е имала много приятели , израстнала като единствено дете. Живее с родителите си в един от най-скъпия квартал на Истанбул – Бебек , в къща за 300 000 долара.
С кого я свързват клюките :

1. Bülent inal    - партньор от „ Под сянката на липите "бул – Бебек , в къща за 300 000 долара.
С кого я свързват клюките :

Самата тя счита за грешка на своята младост. И досега клюките не спират за тази връзка, след като се разбра , че тя и друга актриса – Берен Саат – просто са си разменили предишни партньори . За Берен се оказва истина и това лято се очаква

http://open.az/uploads/posts/2009-03/1237934208_n28007493777_1350493_2353.jpg

тяхната сватба с Бюлент.

2. Mahsun Kirmizigul – известен актьор- певец ( по-скоро само клюки)

3. Cansel Elcin - - актьор и продуцент , с френско гражданство , близък приятел-партньор на продуцентката-режисьор Томрис, откривателката на Туба. Доста бурна връзка , с раздели и събирания...

4. Клюки я свързват и с актьора Saygin Soysal, който играе в Аси , където изпълнява  ролята на нейн полубрат - Аслан

5. Последните клюки я свързват с режисьора на сериала Аси - Sami Saydan , който е разведен от 6м.

И доста дискутирана тема – има ли любов между Туба и Мурат .....

Следва ......"

Признавам ,че за мен е Ново ,факта ,че връзката им НЯКОГА преди  Аси е била :"Доста бурна връзка , с раздели и събирания..."

Това не променя  мнението ми за отношенията им ,а само допълва ,че ,ЩОМ е имало раздели , събирания и БУРНИ СТРАСТИ  има вероятност  след години  пак да се разпалят

Той Джансел да не се окаже / не поредния  /,а Тубиния РИЧАРД БЪРТЪН ?

Все пак не само силните страсти ,а и спокойствието уморява

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 13:30 от babamara

# 500

На кой ли му пука  Joy Joy Joy

# 501
И тъй като трябва да поемам по задачи  Wink да докладвам какво открих с бързия си преглед напред назад - та,  ooooh! новини няма, картинки нови - също няма / от снощи дизито не се отваря  newsm78/, затова изрових нещо  Simple Smile, което съм пропуснала, когато е излязло във фейса.

Скрит текст:
А след толкова приказки за Бодрум, така и не разбрах  Thinking това място за простолюдието ли е или за звезди, че дебнат папараци, та открих и малко инфо / ама ще го чета и аз после  Blush, когато имам време/.  Peace

Фенски надежди  Rolling Eyes Гюнсюр си е в нашият филм, играе си принц Мустафа и ще си го играе поне още един сезон. 

Това име - пепел и огън или нещо подобно се въртя в ефира преди една година.

# 502

.......ЗА ЛЮБОВ и страсти ....,дайте да си говорим за бебета:

Кога Туба да подстриже бебките?  Joy Joy Joy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=622866.0

# 503
Добро утро Hug

От вчера са се появили някои и други новини, все свързани със сватби. Laughing  Надин  Hug 
Първо моят "психопат" Джем  от ПЛ. За съжаление имена не помня много, да се надявам , че няма да го разгневя, че не прощава hahaha    Човекът направи страхотна роля -  и до желание за саморазправа ме е докарвал, но и до сълзи.
А  какво да кажа за Гласа от ПС!!! Покрай него започна много да ми харесва практиката 2 в 1 в турското кино. Получава се изпипан отвсякъде  и въздействащ на всички сетива образ. Да им пожелая и на двамата и техните избраници да са много щастливи. Да открият в брака каквото търсят   bouquet  bouquet  bouquet

И нали тези дни ни върви, все на сватбени и следсватбени новини -  английксият текст във фейсбука на Джансел  не е превод на интервюто му в пресата. И още нещо от него за протокола:
*How did you decide that Pinar is the right person?

- One recognizes it at once, you see it. We have been living together for 1-1.5 year. And we decided to get married long ago. I fell in love deeply, and I love her very much.  And the more I got to know her the more I recognized I could go on a long journey together with her. Peace is very important. I feel peaceful with Pinar. Where the peace is there is love.

"Как решихте, че Пънар е човекът?
Когато го срещнеш,  отведнъж се разбира. Ние живеем заедно от година, година и половина, А ние решихме да се оженим отдавана. Аз се влюбих силно и аз я обичам много. И колкото повече я опознавам, толкова повече осъзнавам, че мога да предприема с нея дълго пътуване. Спокойствието е много важно. Аз се чувствам спокойно с Пънар. Където има спокойствие(покой), там има и любов"

Първо ми е deja vue. Голям:peaceата любов от пръв поглед, щастливата шумна сватба и спокойствието. Явно това е  модел при комшиите, независимо дали си расъл в Коня/Адана или в Париж.  Peace  Ако не бяха повдигали  юргана си, нямаше на никого да направи впечатление. Mr. Green 

И за настроение една много "яка любов от пръв поглед":

На мене - не!  Нито ми е скучно!
Скрит текст:
В момента слушам бившия приятел на Елен Колева по Нова. Нарече  писаниците в пресата  - "кафяво жълто"- актуално ми звучи.  Mr. Green 
А иначе не я разбирам тази мания да излагаш на показ кирливите си ризи.  Живял си с някого, било ти е хубаво, не се е получило. Чао и толкова. Достойството и самоуважението го нямат за нищо. Ама какво да очаквам от мъж с боядисана коса ooooh!

Хубав ден!

# 504

Скрит текст:

Фенски надежди  Rolling Eyes Гюнсюр си е в нашият филм, играе си принц Мустафа и ще си го играе поне още един сезон. 

А кой е "нашият филм" newsm78

# 505

Скрит текст:

Joy Joy Joy Споко, споко... ние само показваме, какво творят фенки на звезди. С едно изключение, ние сме си нормално на земята Wink А този симпатяга Гюнсур го гледах много скоро в "Златна клетка" и ми хареса. Кой е вашият филм да го изгледам, принц Мустафа не ми говори нищо, съжалявам Praynig Grinning

# 506

Joy Joy Joy Споко, споко... ние само показваме, какво творят фенки на звезди. С едно изключение, ние сме си нормално на земята Wink А този симпатяга Гюнсур го гледах много скоро в "Златна клетка" и ми хареса. Кой е вашият филм да го изгледам, принц Мустафа не ми говори нищо, съжалявам Praynig Grinning

Родата си се е взела на сериозно и забрави за 99%  от феновете  на Туба   ,които са писали ЯСНО    тук в  ТАЗИ тема  hahaha"неземното" си мнение  Joy Joy Joy.
Дори и сега ми пишат ...../на лични /за да не се подлагат на  квалификации и обиди ,ако пишат мнението си   в темата.

Мустафа  е принц   от филма   "Великолепният Век"
Фунда сериозно твори и за героите на ВВ.  Знае къде е ИСТИНАТА ....  smile3521

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 13:58 от babamara

# 507
Ние живеем заедно от година, година и половина, - из интервюто на Джансел

Багиии, направо ме застреля с този превод Sad То, че "Времето лети" ми е ясно, защото го гледам всяка вечер, ама това половин година да я нямаш за нищо период, си е чудо Joy Joy Joy
Да му мислят ония с елките Wink Ние сме лесни Stop

# 508
Надин, сакън, не съм аз  Stop  Макар че историята е показала, че вестоносците/преводачите  си го отнасят. ooooh!  Много важно какъв  е оригиналът.

Към хубавия ден една хубава песен, с още по-хубави картинки и "искам да науча какво е любов и ти можеш да ми я покажеш"

Този клип не бях го гледала. А ето любимият ми клип за 1ви сезон пак на тази песен. Има и превод:

http://vbox7.com/play:979100fe

# 509

Bu değerlendirmede Tuba Büyüküstün ve Pınar Altuğ'da düzgün fizikleriyle yerini aldı.

Ayşe Özyılmazel, özellikle Tuba Büyüküstün'ün ikiz doğurmasından sonraki düzgün fiziğine dikkat çekti ve şöyle yazdı:

"Pardon da daha yeni ikizleri oldu ve fakat hiç doğum yapmamış kadar fıstık. Hatta eskisinden daha da fıstık."

Özyılmazel'in Pınar Altuğ için yazdıkları ise şöyleydi: Birkaç kilo fazlasını da verdi, kızı Su'yla yazın tadını çıkarıyor Pınar. Kendisini seviyor, sağlığına özen gösteriyor. Seviyorum ve beğeniyorum onu.

http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/-Tuba-eskisinden-daha … ?ArticleID=129622

Общи условия

Активация на акаунт