Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 53 090
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Привет!
Ако днес сме на френска вълна, от мен поздравче с една
неостаряваща романтична песен :

Une Belle Histoire - Michel Fugain

Слушала съм я да звучи в 2 турски проекта - "Под липите" и
във филма "Самотен / Issiz Adam"

http://www.youtube.com/watch?v=AErazxVXkHw

# 616
Фенче Hug Погледни материала в предния ми пост, ако имаш време, разбира се Praynig Не ми се отваря превод, пък ми е любопитно, защо е намесено името на Туба сред толкова красавци newsm78

# 617
  • Русе
Фенче  Hug

И аз много харесвам тази песен  Simple Smile - има и клип с нея и за Пленителката.  Peace

А и да добавя една новина - Сами С., май  Wink отново си има любима и явно вече не страда по Туба.  Peace

http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustunun-eski-sevgilisi-y … -birlikte_6_55748

# 618
Покрай чашата порто на Надин и французите се сетих, че Азнавур е един от любимите изпълнители на Джансел, а между песните, които е споменавал е и "Encore hier". За нея пък се сетих покрай последното му интервю и плановете, които има за игрален филм за следващото лято (за мъж пропилял шансовете си...). Ето и песента в едно нестандартно дуо:

Беше още вчера, бях  на двайсет години
Галех времето и си играех с живота
Както човек си играе любовта
И живеех нощите, без да броя дните си,
Които се нижеха във времето
Имах толкова планове,
Които останаха да висят във въздуха
Толкова надежди възлагах, които отлетяха,
Че останах изгубен, не знаейки накъде да вървя.
С очи, търсещи слънцето, но сърцето ми приземено
Беше още вчера, когато бях на 20 години
Прахосвах времето, вярвайки че ще го спра
И за да го задържа, дори да го надмина,
Трябваше само да тичам
Задъхвах се, пренебрегвайки миналото, говорейки в бъдеще
Изпреварвах всеки разговор, давайки мнението си
исках доброто, за да критикувам света с непринуденост
Беше още вчера, когато бях на 20 години
Но прахосах времето си да върша глупости
Които не ми оставиха нищо наистина ценно,
Освен няколко бръчки на челото и страха да не се отегча
Защото моите любови са мъртви, преди да са съществували
Моите приятели си заминаха и няма да се върнат
Заради моята грешка, празнината ме обгръща
Аз провалих живота си и моите младежки години
За добро или лошо, изхвърляйки най-доброто,
Замразих усмивката и плача си
Къде са сега, къде моите 20 години

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 15:18 от Bagi

# 619
Фенче, мисля че Une Belle Histoire - Michel Fugain съм я чувала и в "Розите в дантелата на шалчето ми".

Покрай Миша Азнавур се порових в нета. Попаднах на материал, който започва с "при децата на известните природата почива"   Wink Ако някой му се чете може да хвърли поглед, явно потомъкът е доста ексцентричен. http://tv.km.ru/misha_aznavur_-_samyj_skandalnyj/textversion

# 620
Фенче  Hug

А и да добавя една новина - Сами С., май  Wink отново си има любима и явно вече не страда по Туба.  Peace

http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustunun-eski-sevgilisi-y … -birlikte_6_55748

Цвети, много и се ядосвам на тази новина. Mr. Green От сутринта я преписват из медиите и навсякъде излиза с името на Туба. А Сами си заслужава да бъде отбелязван, заради самия него. Той си е име и творец, и без да се намесва Туба. Да не казвам, че е обидно и за новата жена до него. Че в живота има срещи и раздели, го виждаме всеки ден и е нормално. Независимо дали си Том Круз, Селена Гомес или Ванеса Паради.  Sad Този материал, отново ми показва, че името на Туба пак е употребено ooooh!

# 621
  • Русе
Фенче  Hug

Цвети, много и се ядосвам на тази новина. Mr. Green От сутринта я преписват из медиите и навсякъде излиза с името на Туба. А Сами си заслужава да бъде отбелязван, заради самия него. Той си е име и творец, и без да се намесва Туба. Да не казвам, че е обидно и за новата жена до него. Че в живота има срещи и раздели, го виждаме всеки ден и е нормално. Независимо дали си Том Круз, Селена Гомес или Ванеса Паради.  Sad Този материал, отново ми показва, че името на Туба пак е употребено ooooh!

Права си, разбира се и аз се ядосвам, но пък  Blush и аз отворих новината заради името на Туба, обаче щях и ако бях видяла името на Сами / отдавна нищо не бяхме чували за него, та../. Така е за нас, но пресата смята, че чрез нейното име ще го прочетат повече хора, а за тях това е печалба.  Peace

# 622
  • Русе
И като сме на френски празник  Wink още един клип с френска песен и два танца - колко време го търсих, знаех, че съм го гледала, но добре че са го качили в друг канал, та...  Simple Smile

Използвани са кадри, успоредно от танците в един и същ ресторант, но... с различни партньори и ама никога не бих се объркала в кой от двамата е влюбена Хасрет.  Peace

# 623

Joy Дами  Hug покрай тези сватби научихме модата на сватбите тази година!  Joy  Joy  Joy
Кое представяне ви харесва повече?  newsm78
Аз лично и двете не харесвам, с тия градински столове не ми е достатачно тържествено. Ама какво разбирам аз от моди...  ooooh!  Joy

# 624
Фенче, мисля че Une Belle Histoire - Michel Fugain съм я чувала и в "Розите в дантелата на шалчето ми".

Покрай Миша Азнавур се порових в нета. Попаднах на материал, който започва с "при децата на известните природата почива"   Wink Ако някой му се чете може да хвърли поглед, явно потомъкът е доста ексцентричен. http://tv.km.ru/misha_aznavur_-_samyj_skandalnyj/textversion

Баги  Hug благодаря за превода на песента, наистина е супер!  Hug
Ако Джансел направи филм, и, разбира се, го изиграе да ми хареса  Crossing Arms, мисля, че ще възвърна донякъде уважението си към него.   Peace

Що се отнася до Миша Азнавур  newsm78, бих го причислила към ... интересните хора...  Thinking

# 625
Е, това е, няма никой и мога да си пиша на воля.  Joy
Време е и аз да поздравя за френския празник. Наистина харесвам французите и като нация и като чувство за хумор, и като широта на погледа върху света.  Peace
Харесвам и Париж, и замъците на Лоара и Кан, Марсилия и въобще всички прекрасни места във Франция, които съм виждала.  Peace

Ето и моят поздрав. Обичам „Елисейските полета“

Ама обичам и Едит Пиаф! А и много други френски актьори,  певци, поети и писатели . Харесвам Франция!  Peace

http://www.youtube.com/watch?v=OAMuNfs89yE

Понеже никой не пише, да се редактирам
Не знам колко е френски този коктейл, но поне изглежда хладен.  Joy

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 17:31 от lina_4

# 626
                                       Здравейте!

Искам и аз да поздравя всички вас с един мой любим клип

на фона на една прекрасна френска песен.Разбрах,че сте на

френска вълна!

# 627

Лина,кой ти каза,че няма никой?

# 628

Лина,кой ти каза,че няма никой?

Въх, Танче  Hug, докато се редактирах, си писала
Върни се да ми видиш коктейла, е не е „Мохито“ но изглежда разхлаждащо, нали...

Още нещо френско, което много обичам

# 629

Лина,понеже се почувствах обидена,та ето още едно

прекрасно клипче и отново с френска песен.

Общи условия

Активация на акаунт