ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 15

• 69 969
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Мерси B & C Simple Smile
А ти 10 от къде намери?
И още един въпрос... посъветвай ме какъв коректор за под очите да си взема ...
Купих на MAC един леко покривен - минерален, но не ми харесва. Има пудрен ефект и подчертава финните бръчки, според мен.

# 76
katya_k, аз десетката не съм я купувала от България
За коректор честно да си призная - не знам  Rolling Eyes В чудо съм се видяла с тези коректори  ooooh! Тези които са покривни изсушават кожата и подчертават бръчките, а другите изобщо нищо не покриват и няма голяма полза от тях.
Аз не използвам коректор, а си слагам от ФДТ-а, но в никакъв случай от Perfection Lumiere   Naughty  - той ми изсушава кожата и не стои добре около очите
На мен Perfection Lumiere ми изсушава кожата и ако не е многооо топло, става страшно и за това мисля да си купя някакъв ФДТ за суха кожа и леко по-тъмен и да ги смесвам двата  Mr. Green

# 77
Продължавамe по метода проба-грешка, докато открием точния коректор тогава Simple Smile

Понеже нямах време да търся коректор, взех от близкото магазинче рол-он-на на Гарние за под очи (по-светлия вариант) - не е лош. После взех МАС от мола, като по-професионален, но както написах не ми харесва... Сега действам с Гарние първо, после този на МАС слагам по-малко, за да не се получи пурения ефект от MAC-а, но ми се искаше нещо по-добро да намеря, за да не ползвам два.

ето този и ето този

B & C, ти забелязала ли си да ти се получават повече черни точки от ФТД Chanel Perfection Lumiere? Аз ДА ... но се чудя дали е от него или от крема за лице, който ползвам  newsm78

# 78
И аз имах един коректор на МАС от който бях многоооо разочарована Rolling Eyes
Аз съм пробвала и разглеждала доста и до сега не съм открила нещо, което да ми харесва наистина
Черни точки от Perfection Lumiere не съм забелязала да ми се появяват, но аз го използвам многооо рядко защото ми пресушава кожата ако не е многоооо топло и защото ми е доста светъл  Rolling Eyes
Ако не го смесвам с нещо друго, ще трябва да го изхвърля

# 79
Продължавамe по метода проба-грешка, докато открием точния коректор тогава Simple Smile

Понеже нямах време да търся коректор, взех от близкото магазинче рол-он-на на Гарние за под очи (по-светлия вариант) - не е лош. После взех МАС от мола, като по-професионален, но както написах не ми харесва... Сега действам с Гарние първо, после този на МАС слагам по-малко, за да не се получи пурения ефект от MAC-а, но ми се искаше нещо по-добро да намеря, за да не ползвам два.

ето този и ето този

B & C, ти забелязала ли си да ти се получават повече черни точки от ФТД Chanel Perfection Lumiere? Аз ДА ... но се чудя дали е от него или от крема за лице, който ползвам  newsm78

Пробвай в тубичката коректора на Bourjois Healthy mix или на Maybelline Instant anti age. Сега съм с първия и не е лош, но като свърши ще си взема този на Maybelline, чувам много добри отзиви Wink  bouquet

# 80
# 81
  • При елфите ...
В момента ползвам ФДТ Colorstay на Revlon за комбинирана и мазна кожа и съм доволна, въпреки това ви моля да ми препоръчате и някой друг/и ФДТ със същите и по-добри качества!   bouquet

# 82
Коректорът на Гарние никак не е лош - не се наслагва в бръчиците и не изсушава кожата, покрива съвсем прилично, независимо, че е твърде течен на консистенция, може да се наслагва. Аз го харесвам, особено за през деня. Отгоре със съвсем миниатюрно количество фиксирам с прахообразна пудра.

# 83
Здравейте!
Имам въпрос - преди време някой тук беше похвалил прозрачната прахообразна пудра на Макс Фактор, проблема обаче е, че не мога да я открия никъде. А съм изключително доволна от нея. Изкарвам спокойно по 6-7 часа без да лъсна. Чудя се да не е спряна от производство. newsm78
Бих искала да ми препоръчате някоя друга такава пудра, като ми се ще да е до 30 тина лв.
Иначе фдт също ми е на Макс Фактор- Lasting performance.
Много ме е яд, че не мога да открия пудрата.

# 84
Пробвай в тубичката коректора на Bourjois Healthy mix или на Maybelline Instant anti age. Сега съм с първия и не е лош, но като свърши ще си взема този на Maybelline, чувам много добри отзиви Wink  bouquet

Благодаря heydi, ще пробвам и двата.

Преди ФТД на Шанел ползвах Афинитон на Мейбълин за чувствителна кожа с минерали и UV фиртър 18. Харесва ми за суха кожа. Лек е.
Не e толкова покривен като Шанел, но както B & C писа Шанел, като че ли мааалко изсушава за сухата кожа.

Другото на Мейбълин, за което видях добри мнения е BB крема им Maybelline Dream Fresh BB Cream 8 в 1 тониращ хидратиращ дневен крем.

# 85
  • София
Имате ли идея, къде мога да намеря пудрата Rimmel Stay Matte, цвят 06 warm beige? В Лили, ДМ и няколко други по-малки козметични магазини изобщо го няма този цвят, само до пети номер, дори и тестер няма. Може би са я спрели? Виждам, че във фрамар я има, ама излиза 17 лв с доставката и не ми се дават Laughing.

# 86
  • В една слънчева къща...
Момичета, да попитам - имате ли наблюдения относно качеството на продуктите на MAC - различават ли се тези, които се продават в БГ от тези в Щатите?

# 87
Имате ли идея, къде мога да намеря пудрата Rimmel Stay Matte, цвят 06 warm beige? В Лили, ДМ и няколко други по-малки козметични магазини изобщо го няма този цвят, само до пети номер, дори и тестер няма. Може би са я спрели? Виждам, че във фрамар я има, ама излиза 17 лв с доставката и не ми се дават Laughing.
Преди празниците гледах, че е наличен точно този цвят в Лили на Гоце Делчев.Може и още да я има.

# 88
Момичета, да попитам - имате ли наблюдения относно качеството на продуктите на MAC - различават ли се тези, които се продават в БГ от тези в Щатите?
Никак! По какво да се различават?

# 89
момичета, в последно време много съм се зарибила да гледам тюториали за гримиране и навсякъде казват, че е много важно да ползваш база за клепачите. искам да ви попитам дали ползвате, наистина ли пречи на очната линия да се размазва и дали можете да ми препоръчате марка (ама не ми се дава повече от 20 лева   Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт