ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 15

• 69 945
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Благодаря Ви!

# 61
chocolate-girl, браво!!! Laughing
Посмях се малко на твой гръб, но наистина си постигнала перфектен резултат!  bouquet

# 62
  • гр.Добрич
Вчера пробвах новата база за сенки на ArtDeco. След 5-ия час ми се събраха сенките. Нещо много мазна ми се стори още като я нанасях. Някой друг има ли впечатления от нея?

# 63
Четох мненията на още две момичета и те са много доволни от нея  Peace Следващият път пробвай да сложиш по-малко. Доколкото разбрах се слага съвсем малко от нея и се разнася хубаво. Надявам се и аз да си я купя тези дни и ще видя как е.

# 64
Слагам една точица от базата,разнася се супер леко по клепача.На фона на старата тази е страхотна.Тази в бурканчето имаше много блясък,лепнеше и едва смесвах сенките,определено тази в тубичката е по-добра,но наистина слагам миниатурна точица,предполагам си сложила повече,опитай с по-малко количество другия път.

# 65
Бихте ли ми казали каква е цената на Шанел Перфекшън Люмиер ?
Благодаря  Hug

# 66
Точно преди стр съм го написала - 88лв в Сефора.

# 67
  • гр.Добрич
Вече 5 дена я пробвам тази база на Арт деко, но не съм доволна. След 2-рия час всичко ми се размазва. Слагам много малко и даже я разбивам, защото когато я отворих първия път явно се беше отделила на пластове и изтече само мазно, а после се оказа, че е тонирана.
Сега съм в търсене надруга база.

# 68
Много съм доволна от базата на Urban Decay (имам и тази на Art Deco, но пасти да яде). Моите клепачи се и омазняват. Ползвам тази от палитрата Naked. В Сефора има ли отделно само базата?

# 69
# 70
  • Варна
Има я в Ибей Simple Smile

# 71
  • София
Дадоха ми мостра ана тонирания крем Хидра хроно на Лиерак. Смея да твърдя, че никак не е лош. Покривен е - средно поне. Траен е. НЕ лъсвам от него. Не се разкашкава след време по лицето. Хидратира добре. Пробвах и върху слънцезащитен да го слагам. Държи се като Дабъл уеър на Ести. Лошото е, че има само 2 цвята.

# 72
  • Велико Търново
Днес си купих базата за сенки на Артдеко-старата Confused В единствения магазин,където зареждат от марката,не бяха получавали от новата Tired
А от базата за лице на Артдеко доволни ли сте?

# 73
В Сефора най-светлият Chanel Perfection Lumiere е 30, а аз съм много светла и ми трябва 20.
Някой знае ли от къде да го намеря?

30-ти ми е леко по-тъмен от колкото искам. Жалко, че го разбрах, чак след като го купих.

# 74
В Сефора най-светлият Chanel Perfection Lumiere е 30, а аз съм много светла и ми трябва 20.
Някой знае ли от къде да го намеря?

30-ти ми е леко по-тъмен от колкото искам. Жалко, че го разбрах, чак след като го купих.
Не знам защо, но номер 20 много трудно се намира  Rolling Eyes Аз дори бях останала с впечатлението, че от  Perfection Lumiere не се произвежда 20 и понеже и при мен 30 беше прекалено тъмен, си взех 10, но 10 за през лятото ми е малко светличък  Laughing
Освен аз да ти отсипя от моя, а ти да ми отсипеш от твоя и да ги смесим  Laughing Crazy За отсипването се шегувам, но ако намериш 10 може да си го купиш и да го смесиш с 30

Общи условия

Активация на акаунт