Да си тръгна или не...?

• 25 183
  • 280
  •   1
Отговори
# 255
  • Атина
А иначе не е заради салама,Екси..заради надеждата ще е..
E да..Тя умира последна.Дори когато живота отдавна не е приказка, а nightmare,ама както знаем,по вкус и по цвет,товарищи нет.За тва ако некой си пада по хорор,нека си гледа.Лошо нема.Лошото иде кат се пристрастиш обаче.
Шътттт,тук не си прав...едва ли някой/я е мазохист.Или поне до доказване на противното.
Противното са липса на дом,на финанси,на порицание от родителите и обществото.Жалко,ако не за друго,то за децата..ама това вече е обсъждано.Има толкова теми,че вече се чудиш,тенденция ли стана...

# 256

Шътттт,тук не си прав...едва ли някой/я е мазохист.Или поне до доказване на противното.
Противното са липса на дом,на финанси,на порицание от родителите и обществото.Жалко,ако не за друго,то за децата..ама това вече е обсъждано.Има толкова теми,че вече се чудиш,тенденция ли стана...

Мдам..Може и да не е до мазохизъм.Може просто да си тестват границата на търпимост.То принципно мен именно тази граница ме учудва де..
А иначе не е тенденция..Просто тряя се правят компромиси за да има връзка.Квато и да е тя..

# 257
  • Атина

Мдам..Може и да не е до мазохизъм.Може просто да си тестват границата на търпимост.То принципно мен именно тази граница ме учудва де..
А иначе не е тенденция..Просто тряя се правят компромиси за да има връзка.Квато и да е тя..
А липсата на компромиси се нарича любов...
А иначе ...има ли нещо,което дамите да не казали/плюс теб и Бонго/..Всяка от тях го е преживяла,едва ли говори наизуст.Та Снежно ангелче и Марчелка,много късмет..и здрав разум

# 258
,много късмет..и здрав разум

Късмета е хубаво нещо.И може да те споходи и на 100 години.За здравият разум,обаче не знам..Чувал съм,че при жените,акъл и цикъл,ако не са дошли на време,било безсмислено да ги чакаш. newsm78

# 259
Баш си е така , Екси ! Sunglasses

# 260
  • в сърцата на децата <3
Ами те за това хората са различни - един прави компромис за едно, друг - за друго. Моя може да е шемет и да ме ядосва за всевъзможни глупости, но никога не си е позволявал да ми посяга.

# 261
Ами те за това хората са различни - един прави компромис за едно, друг - за друго. Моя може да е шемет и да ме ядосва за всевъзможни глупости, но никога не си е позволявал да ми посяга.

Честито, жива и здрава да ви е дъщерята. Как се държи, иначе с теб вече пооправи ли се?

# 262
Не дрънкай глупости!За бой,компромиси не трябва да се правят.Това не са компромиси,а друго..

Иначе,хубаво,че не те бие.А агресията как си я изкарва?С ирония или викове?

п.п.Много пъти и алкохола е причина.

# 263
  • в сърцата на децата <3

Честито, жива и здрава да ви е дъщерята. Как се държи, иначе с теб вече пооправи ли се?
Благодаря  Hug
Ами.. по-добре са нещата, определено. Пак има разни реплики от време на време, но като родител вече започва да се усеща, че света не се върти около неговата пишка. Може би това, че сега цялото ми време и внимание е заето от малката го кара да се позамисли какво ще му е ако ме няма постоянно. Петте дена, когато бях в болницата за раждането със сигурност го накараха да види разликата - с мен и без мен. А малката я обожава. Все пак това за мен е най-важното - да се грижи за нея, аз съм лесна - както цял живот съм се оправяла сама, така мога и да продължа, но искам нещата да се оправят... Заради малката ни принцеса, искам да има нормално семейство и нормални отношения...

eksipnos, човека е инженер - такива работи като ирония и сарказъм са тъмна индия за неговия речник. Тих човек е и не вика. Но прави това, което най-много мразя - мрънка! Тихичко, кротичко и непрестанно  #Cussing out Аз съм от типа на викащите  Mr. Green Добре, че и на двамата рядко ни се случва - той да мрънка, аз да викам, че иначе да сме се избили...

# 264
А малката я обожава. Все пак това за мен е най-важното - да се грижи за нея, аз съм лесна - както цял живот съм се оправяла сама, така мога и да продължа, но искам нещата да се оправят... Заради малката ни принцеса, искам да има нормално семейство и нормални отношения...
А кво става с твоите родители?Те са баба и дядо на дъщеря му?Там как стоят нещата?

# 265

eksipnos, човека е инженер - такива работи като ирония и сарказъм са тъмна индия за неговия речник. Тих човек е и не вика. Но прави това, което най-много мразя - мрънка! Тихичко, кротичко и непрестанно  #Cussing out Аз съм от типа на викащите  Mr. Green Добре, че и на двамата рядко ни се случва - той да мрънка, аз да викам, че иначе да сме се избили...
Е начи,поне на прима виста е спокойна натура.Щото иначе бурните скандали,почти винаги водят прерастване на агресията от викове,в буйства,а по-късно и в посегателства.

# 266
  • в сърцата на децата <3
Затишие за сега. Дразнещото е, че винаги може да си намери за какво да мрънка. Последния случай беше за изписването на малката - нашите ѝ подариха ювелирна 100 доларова банкнота от 24 каратово злато - има само 1000 бройки от нея произведени. Прекрасен подарък, изобщо не искам и да си помислям колко пари струва, а след време, освен, че ще ѝ е за спомен, ще струва стократно повече. И за какво може да е недоволен той? Защото моите родители са подарили нещо, което ще остане за спомен на малката, а неговите родители не са. Те само давали пари, което щяло да се забрави. С какво ли точно аз бях крива така и не разбрах... Ама и ме биеше следродилната депресия много здраво, та изобщо не ми беше до неговите душевни терзания.

# 267
Цитат
Ама и ме биеше следродилната депресия много здраво, та изобщо не ми беше до неговите душевни терзания.
  Joy Joy Joy Joy

Ей така те искам и без депресия Wink... не му обръщай внимание на мрънкането и той накрая ще кротне ..къде ще иде  Joy Joy Joy
А иначе страхотен подарък. Да ви е честит и на теб и на малката Снежинка  Peace Simple Smile

# 268
Еее,щом и на изписване и пр.сте били заедно..Лека-полека,ще се оправят нещата.Ти си дръж за родителите и никога,ама никога не си позволявай да се съгласяваш с него.Не заставай на негова страна,дори когато смяташ,че не са прави,както кво беше.Купили си телевизор?Ми ще си купят,защо не?Това му дава крила.
Казваш"Кво да направя,не мога да спра да имам родители!Криви,прави..те не се избират.И тва е"Нека си мрънка..

# 269
  • в сърцата на децата <3
М то в общи линии така правя... Тъпото беше като ми каза, да съм избирала - или той или тях. И аз му казах, че не бива да ми задава въпроси, чиито отговори не иска да чуе, защото никога няма да предпочета мъж пред семейството си. Така както предполагам никой не би избрал половинката си пред родителите си, освен в много особени ситуации...
Според мен малко по малко пораства. Лятото се беше уплашил здраво - на мама и тати детето изведнъж се оказа с жилище, кредит и бебе на път. И той реагира като всеки нормален 26 годишен мъж - паникьоса се  Laughing Ама му минава вече. Поне се надявам да го надрастне... Пък ако не - свят широк, мъже много.

Общи условия

Активация на акаунт