Да си тръгна или не...?

• 25 183
  • 280
  •   1
Отговори
# 240
Браво ! Какво прозрение ! Twisted Evil

# 241
Цитат
П.п.Тва жена да чака насилник да се промени,е малко като мъж да се ожени за Баба Яга и да чека да стане Василиса Прекрасна..Но пък казват,че живота бил приказка,нали? 

Посмях се и с ръка на сърцето се съгласявам с твърдението eksipnos  Peace

Всеки заслужава това,което му се случва,защото сам си го търси.

това ми звучи като "Яла булка бой, яла че заслужила!!!" - просто не прочете ли поста си преди да го пуснеш ...

# 242
То,че  е така,така е..Ама формулирано в тоя вид,звучи кат наказание некво,а всъщност всеки един от нас,просто търси себе си.Е,понякога на погрешното място...Ма па кво толкоз?Тва е част от играта..А знаете ли колко интересно става,когато се откриеш.. Grinning

# 243
[q
То,че  е така,така е..Ама формулирано в тоя вид,звучи кат наказание некво,а всъщност всеки един от нас,просто търси себе си.Е,понякога на погрешното място...Ма па кво толкоз?Тва е част от играта..А знаете ли колко интересно става,когато се откриеш.. Grinning
newsm10

# 244

♥snow_angel♥ от прочетеното за теб разбрах че и на теб не ти е лесно от доста дълго време,разбрах че на скоро си станала и майка,за което честито,моят съвет е сега вече когато и детето е с вас и може да ви сплоти,ако не се получи разбирателство рано или късно ще се стигне до ситуация съща като моята детето вече да е голямо,да разбира,да казва тате бие мен или тате кара се на мама и нещата загрубяват,ако имаш малко от малко кураж,не като мен да нямаш от страх-бягай навреме ако нещата загрубеят,да трудно ще ти е може би,но когато човек знае какво иска и има позитивно мислена,аз вярвам че всичко е ок

# 245
Дали да съм с мъжа до мен и ще позволя цял живот да ми нарежда какво да правя и с кой да контактувам... Или да си тръгна, колкото и да го обичам и колкото и да ми тежи... Дайте ми някакъв съвет... В задънена улица съм... Сигурно звуча много объркано, но това е защото в главата ми е каша...
И кво му обичаш на тоя(освен салама де)?
Как ще обичаш човек,който не обича теб?
Ако ти беше сирак,ква щеше да е разликата?
Така поставен въпроса ти е голяяяяяма дилема.Наистина. Crazy
Убедена съм, че с твоята половинка живеете в мир, щастие и философски размисли! Но ние, простосмъртните, си решаваме проблемите и не бягаме при първия проблем. Ако беше за едното мандърсане нямаше да я има дилемата...

сноу енджъл много добре казано !

А eksipnos относно глупостите, които си си направил труда да напишеш мога само да кажа ,че в една връзка трябва да се правят много компромиси за да бъде тя сполучлива,но ти явно до това обяснение не си стигнал,щом си сам ии киснеш тука и се чудиш само какви глупости да пишеш.Ако беше само до САЛАМА ,мисля че всички мъже имате такива нали?!

# 246

сноу енджъл много добре казано !

А eksipnos относно глупостите, които си си направил труда да напишеш мога само да кажа ,че в една връзка трябва да се правят много компромиси за да бъде тя сполучлива,но ти явно до това обяснение не си стигнал,щом си сам ии киснеш тука и се чудиш само какви глупости да пишеш.Ако беше само до САЛАМА ,мисля че всички мъже имате такива нали?!
Леле ...Май съм настъпил месен деликатес,щом тъй рипаш.

Ми сори,ако има засегнати,ма тва си е ваш проблем.Па реакцията не ме учудва.Истината почти винаги е нелицеприятна..Ама па не проумявам,освен салама,евентуално и кинти,друго кво може да се обича на някой дето те млати кат боксова круша?Че и пред децата дори.А па в някои случаи побоя се пренася и върху тях.Ммм..Кое точно ви привлича?Нежната и възвишена душевност пораждаща тез неудържими крошета ли?..Ъъ..тъй де..Изблици на любов.Това ли е?
Е,не знам как ще му викате..Ма за мен не е компромис,а липса на тотално себеуважение,малодушие и страх,което ви се ще да скриете зад маската на компромиса!
Остава си факта,че докато има жени дето да се подлагат като изтривалки,ще има мъже дето да си бършат крака в тях.
п.п.Компромис е направен когато за 50г брак си изяла един единствен шамар!А не за 50 седмици,да не помниш колко точно пъти ти е посегнал!

# 247
При положение, че ти си дала някакви спестявания ,изплащаш кредита по апартамента, си се оставила да ти натякват ,че родителите ти не те издържат ли?Стягай се  и като ти натяква ,че не ви дават пари му отговори ,че не си като него мамино синче да чака на мама и тате.Предполагам че няма братя и сестри?!Никой не му е длъжен да му издържа семейството ,било то и родителите му!Ах как ги обичам такива  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.

# 248
Цитат
п.п.Компромис е направен когато за 50г брак си изяла един единствен шамар!А не за 50 седмици,да не помниш колко точно пъти ти е посегнал!
Дам...  Thinking

То компромиси, компромиси ... ама трябва да има и от двете страни.   Peace
Ако едната прекалява, а другата си поставя главата на "дръвника" всеки път това вече не е компромис, а чиста проба мазохизъм...  Laughing Laughing Laughing
А когато са намесени и децата ... става още по сложно. ooooh! ooooh! Sick

# 249
.Казах си и това ще мине докато на коледа празнувахме с едни наши познати и пиинахме повечко/всъщност те пиинаха/ и се започна пак темата със задълженията и се скарахме пак,но този път тои ми налетя,за първи път ме удря/по скоро скочи и започна да ме рита ,а аз бях седнала на дивана/,адски много ме заболя о
Той иска да му простя,но немога да го преглътна това ,не защото ме е заболяло когато ме удари ,а защото той не се чувтсва виновен не се разкая,а каза ,че аз сама съм си виновна/както винаги/:
"Компромис" му е майката.Седи и чЕкай да ти направи главата хептен мека.Тогава ти самата ще се превърнеш в един природен компромис.Успех Peace

# 250
Даааа, жалко е колко време и нерви губят много жени преди да осъзнаят, че няма такова нещо като промяна на насилник!Ако изобщо някога го осъзнаят.....защото някои таят тази надежда десетилетия.Нито новородено дете, нито 5 деца, нито компромиси от страна на жената, нито уж голямата й любов към него /казвам уж, защото съм съгласна с горенаписаното мнение, че не знам какво точно му обичат на такъв мъж/ могат да променят такива мъже.
Но не мисля, че стоят при тях заради салама.Стоят от страх дали ще се справят сами, защото обикновено самочувствието им е смачкано от въпросните любими мъже.Стоят заради децата, уж, защото това е извинение за липсата на смелост.Стоят поради финансови причини.И повечето си въобразяват, че обичат този мъж и той ги обича, а не знаят, че просто са се превърнали в жертва на Стокхолмски синдром.

# 251
.Казах си и това ще мине докато на коледа празнувахме с едни наши познати и пиинахме повечко/всъщност те пиинаха/ и се започна пак темата със задълженията и се скарахме пак,но този път тои ми налетя,за първи път ме удря/по скоро скочи и започна да ме рита ,а аз бях седнала на дивана/,адски много ме заболя о
Той иска да му простя,но немога да го преглътна това ,не защото ме е заболяло когато ме удари ,а защото той не се чувтсва виновен не се разкая,а каза ,че аз сама съм си виновна/както винаги/:
"Компромис" му е майката.Седи и чЕкай да ти направи главата хептен мека.Тогава ти самата ще се превърнеш в един природен компромис.Успех Peace

Joy Joy Joy Joy Марчелке, то така се почва... от нищото... но понякога стига до доста по големи проблеми и побоища... А и не си ли чувала, че когато един мъж е пийнал не се наемай да си доказваш правотата си дори и за най елементарното нещо... можеш да го направиш  като изтрезнее ...ще си спестиш ядът и боя  Mr. Green Mr. Green
Mr. Green Освен ако не си го търсите и двамата  Peace Thinking

# 252
Марчелка, глупостите ги пишеш ти. А eksipnos е до болка прав във всеки един от постовете си. За да бъде една връзка сполучлива, тя не трябва да се гради САМО на компромиси.
Но все пак, щом си вярваш, че връзка, в която те използват за боксова круша, при това пред чужди хора, е сполучлива... добре.
Абе... много може да се съди по характера на един мъж, когато се напие. Ако за най-елементарното нещо налита на бой, макар и пиян, много е вероятно да го направи и трезвен.

# 253
  • Атина
Мда,че Ексипнос е прав,прав е..Че и умен. WinkПо-принцип жените се заблуждават до последно.,мъжете са по-наясно до къде може да и мине номера....
А иначе не е заради салама,Екси..заради надеждата ще е..

# 254
А иначе не е заради салама,Екси..заради надеждата ще е..
E да..Тя умира последна.Дори когато живота отдавна не е приказка, а nightmare,ама както знаем,по вкус и по цвет,товарищи нет.За тва ако некой си пада по хорор,нека си гледа.Лошо нема.Лошото иде кат се пристрастиш обаче.

Общи условия

Активация на акаунт