Да си тръгна или не...?

• 25 183
  • 280
  •   1
Отговори
# 225
За жалост наистина го има и този случай. При моето наблюдение даже случаят излезе доста извън граници - мама си прати щерката при баба, щото пишман боксьорът, желаещ да си упражнява дясното кроше, не я бил искал. И подвижната му боксова круша му роди и друго, ТОЙ за да не я напусне НЕЯ ooooh!
Sad...Е либоф,ли е,или хормони?Ъъъ.таквоз де..ебня!

# 226
Любов... чавка й е изпила представата за любов от мозъка...
Понеже аз със щерката бях приятелка, няма да забравя никога как една вечер им бяхме отишли на гости с преспиване, ама да сме били на не повече от 11-12 годишни. Изведнъж се будим от крясъци и побоища. Сутринта се прибрах у нас, разтреперана. Значи смятай, човекът не се притесняваше не само да я бие пред техните си деца, ами и пред чужди такива.
Мисля, че не беше само за добрия секс. Нито само за предполагаемия му размер. Убедена съм, че му беше златен, защото аз друго обяснение да си държиш над десетилетие някой, когото издържаш, който те пребива от бой и който не е искал детето ти, не намирам...

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 11:52 от Water_Lilly

# 227
Ненормална работа ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 228
Тази тема за насилията ми е много болна  Tired Наслушала  съм се на какви ли не истории  Confused Децата са потърпевши от всичко това  Tired

# 229
  • в сърцата на децата <3
Дали да съм с мъжа до мен и ще позволя цял живот да ми нарежда какво да правя и с кой да контактувам... Или да си тръгна, колкото и да го обичам и колкото и да ми тежи... Дайте ми някакъв съвет... В задънена улица съм... Сигурно звуча много объркано, но това е защото в главата ми е каша...
И кво му обичаш на тоя(освен салама де)?
Как ще обичаш човек,който не обича теб?
Ако ти беше сирак,ква щеше да е разликата?
Така поставен въпроса ти е голяяяяяма дилема.Наистина. Crazy
Убедена съм, че с твоята половинка живеете в мир, щастие и философски размисли! Но ние, простосмъртните, си решаваме проблемите и не бягаме при първия проблем. Ако беше за едното мандърсане нямаше да я има дилемата...

# 230

Убедена съм, че с твоята половинка живеете в мир, щастие и философски размисли! Но ние, простосмъртните, си решаваме проблемите и не бягаме при първия проблем. Ако беше за едното мандърсане нямаше да я има дилемата...

Греда..Живея в хармония със самият себе си! Laughing
В 90% от случаите си е баш зарад мандръсането е,ма карай...

# 231
  • в сърцата на децата <3
Няма лошо, щом така си щастлив. Но защо тогава съдиш хората, които са избрали нещо различно? Не е нужно щом нещо се развали да го изхвърляш, без дори да се опиташ да го поправиш. Пък може и аз грешно да съм възпитавана, знам ли... И според мен в 90% от случаите е не заради мандърсането, а защото жените в голямата си част са непоправими оптимистки и все си мислят, че ТОЙ ще се промени и всичко ще е "както преди" (т.е. както в розовия период в началото на всяка една връзка). Минимален, дори нищожен е шанса да се случи, но пък се случва понякога.. И в живота има хепи енд....

# 232
Обаче истината е, че заради нищожния шанс един насилник да се промени / а аз не вярвам, че изобщо има шанс/ много жени съсипват и своя, и живота на децата си.
А и защо си мисля, че ако изобщо има такъв шанс, то това би се случило ако жената намери сили в себе си да продължи сама.И тогава вече, при осъзнаването на мъжа какво е загубил, той да се опита да се бори за семейството си.Ама да си стои в къщи жената-жертва на насилие, да търпи и да се "бори" за запазване на това "семейство"......че поради каква причина да се променя тоя човек?Ми че има си послушна женица, дето и да я млатят пак си седи при него....

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 13:21 от miracle_today

# 233
Обаче истината е, че заради нищожния шанс един насилник да се промени / а аз не вярвам, че изобщо има шанс/ много жени съсипват и своя, и живота на децата си.
А и защо си мисля, че ако изобщо има такъв шанс, но това би се случило ако жената намери сили в себе си да продължи сама.И тогава вече, при осъзнаването на мъжа какво е загубил, той да се опита да се бори за семейството си.Ама да си стои в къщи жената-жертва на насилие, да търпи и да се "бори" за запазване на това "семейство"......че поради каква причина да се променя тоя човек?Ми че има си послушна женица, дето и да я млатят пак си седи при него....

Много точно ! Peace
+ това , че не бих живяла никога с илюзии да се промени насилник !

# 234

Съгласна съм  Peace

... И според мен в 90% от случаите е не заради мандърсането, а защото жените в голямата си част са непоправими оптимистки и все си мислят, че ТОЙ ще се промени и всичко ще е "както преди" (т.е. както в розовия период в началото на всяка една връзка). ...

Или няма къде да отидат, нямат работа, квалификации или дори познати.   Peace

# 235
  • София
 ♥snow_angel♥, честита Елеонора! Да расте, да не плаче много и да ви радва.
Дано и мъжа да се промени, да преосмисли нещата и да се разбирате.
Дано да оцени какво има и да не се напъва сам да го загуби.

# 236
Честита дъщеричка и от мен !  bouquet
Да ви е жива и здрава и да ви сплоти ! Hug

# 237
И от мен честито Hug Дано това е нова страница за вас като семейство!

# 238
Няма лошо, щом така си щастлив. Но защо тогава съдиш хората, които са избрали нещо различно? Не е нужно щом нещо се развали да го изхвърляш, без дори да се опиташ да го поправиш. Пък може и аз грешно да съм възпитавана, знам ли... И според мен в 90% от случаите е не заради мандърсането, а защото жените в голямата си част са непоправими оптимистки и все си мислят, че ТОЙ ще се промени и всичко ще е "както преди" (т.е. както в розовия период в началото на всяка една връзка). Минимален, дори нищожен е шанса да се случи, но пък се случва понякога.. И в живота има хепи енд....
Да...И понеже вие имате склонност да идеализирате и си позволявате да имате очаквания,после ТОЙ е "виновен",заради вашите несбъднати очаквания и личното ви нещастие.
Къде ме видя да"съдя"? newsm78

Ма както викат девойките..Дай Боже щастлив живот и дълги години да се радвате на малката!

П.п.Тва жена да чака насилник да се промени,е малко като мъж да се ожени за Баба Яга и да чека да стане Василиса Прекрасна..Но пък казват,че живота бил приказка,нали? Laughing

# 239
Всеки заслужава това,което му се случва,защото сам си го търси.

Общи условия

Активация на акаунт