Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 143
  • 703
  •   1
Отговори
# 600
Ако някой копне тук и-мейл на фирмата в Чехия с най-голямо удоволствие ще им изпратя снимки със залепения стикер и с надписите на арабски.

# 601
# 602
Seti Beti, благодаря. Доколкото гугъл  ми преведе, това е и-мейла за пускане на доклад:
 info@parfums.cz
И аз съм повече от сигурна, че подменят тук в складовете част от парфюмите с ментета.

# 603
  • в 1001-та нощ
добави и този за рекламации reklamace@parfums.cz  Peace

# 604
a.l.e.n.a  благодаря. Още утре сутринта ще им пусна снимки. Дано с телефона на сина да станат, че фотоапарата още не се е завърнал в къщи, а не искам да чакам повече.

# 605
  • в 1001-та нощ
едва ли някой ще чете преди понеделник, така, че може и да не бързате  Hug

# 606
  • София
Наистина ли мислите, че фалшиви парфюми се продават само в България?! Shocked

# 607
  • Бургас
http://www.enzo.bg/van-cleef-arpels/van-cleef-arpels-feerie-100- … arfjumirana-voda/
Mного искам този парфюм,но искам аромата,който съм пробвала в Дъглас,просто ме стряска разликата в цената-същото количество в Дъглас е 157 лева,как тук е 70?И има знак за оригиналност,просто съм  малко объркана-на половин цена е невероятно добре,защото аз поне имам малко затруднение да събера 157,но има друго-ако си го взема за 70 е менте,ще ме е яд...Купувала съм си реплики на парфюми от сайт,в който си пише,че са реплики ,но самите реплики са хубави и ароматът е много сходен,да не кажа същия,малко по-нетраен е...За съжалениие точно този парфюм го няма в сайта,от който бях останала доволна,всъщност никъде не съм го видяла като обявен за реплика,навсякъде,където го има,пише,че е оригинален продукт,но въпросът е дали е оригинален,особено като преочетох в темата от 30та страница насам

# 608
И така, днес сина ми изпрати снимките от телефона си. За съжаление втората снимка на Адикта, на която се виждат другите надписи и че стикерът  с баркода също е залепен нещо се е загубила по трасето.
Ето ги:

url=http://dump.ru/file/5877855][/url]

Написах днес официална рекламация и с парфюмите, които връщам ще я изпратя. Ще ви информиран дали е уважена и какво се е случило по-нататък, както и в какви срокове е станало това.
Ако някой иска да коментира снимките, ще съм благодарна и на други мнения.
Нека всички момичета, които са купували парфюми от сайта хубаво да си ги огледат още веднъж.
Относно това, дали само в България има ментета - естествено , че не /Дубайските са в цял свят и не само те/, но като знам бг манталитета и как все гледаме да се изхитрим съм склонна да мисля, че това с ментетата си е българска работа. Това си е лично мое мнение и никого не ангажирам с него.

# 609
Наистина неприятно Thinking миналата седмица и аз получих парфюм от тях 125мл мъжки армани спорт код-имахме малко количество остнало същия парфюм купен от бюти зоун и съм 200 % сигурна ,че парфюма който получих е оригинален!Няма надписи на арабски -и аз не мога да разбера но сигурно има и ментета и къде става врътката и кой ли ги подменя ooooh!И вече нямада рискувам и аз оттам веднъж изгорях така с един известен сайт получих менте

# 610
бааа .. вие ме отказахте а мислех да си поръчвам диор .. който никак не са малко парите за него .

# 611
А ето и моя парфюм,за който преди време писах,че се различава от този на дъщеря ми,закупен от Дъглас по цвят и мирис.Изпратен без целофан и със смачкан капак на кутията:

Този вдясно по- светлия е моя,вляво - на дъщеря ми.
Освен това количеството на моя е почти същото като този на дъщеря ми,при условие,че тя се е пръскала с нейния няколко пъти.

# 612
А ето и моя парфюм,за който преди време писах,че се различава от този на дъщеря ми,закупен от Дъглас по цвят и мирис.Изпратен без целофан и със смачкан капак на кутията:

Този вдясно по- светлия е моя,вляво - на дъщеря ми.
Освен това количеството на моя е почти същото като този на дъщеря ми,при условие,че тя се е пръскала с нейния няколко пъти.

Гледайки снимката и сравнявайки с изображението на парфюма в Ягодка...десният се доближава повече до този от Ягодката, но може да е заблуда заради различната позиция на шишетата  newsm78 newsm78 newsm78

# 613
А с тестерите имали ли сте проблем ?

# 614
  • в 1001-та нощ
аз получих абс. оригинален тестер (от парфюм, който съм имала поне 5 пъти  Mr. Green изключено е да се заблудя)  Blush

не може ли да се ползва опция - да се отвори и види - преди да се плати  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт