Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 090
  • 703
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Абонирах се да ме известят за продукт, който сега не е в наличност.
Ще ми пратят ли в действителност мейл или и тази опция работи, колкото номера за проследяване, който уж трябва да изпращат? Laughing

# 691
Ще ми пратят ли в действителност мейл или и тази опция работи, колкото номера за проследяване, който уж трябва да изпращат? Laughing
Ще те известят Peace И аз имах такъв случай Wink

# 692
  • София
И аз съм получавала известия неведнъж. Работи опцията  Peace

# 693
  • Бургас
Ок, ще чакам значи. Grinning
Много ви благодаря! Hug

# 694
Desi_2, благодаря ти!  Hug
Поръчах си го, но от друг сайт. Утре ще пристигне.  newsm51

# 695
Аз също поръчах от ензо ,парфюмът ми пристигна по-бързо /на 3-тия ден от поръчката/и съм много доволна.Траен е ,дори повече от колкото очаквах LaughingСега дебна за нови попълнения Wink

# 696
Пише един БГ татко. Много четох в темата. И аз се изненадох за много ниските цени. Четох тук там. Даже бях им поискал и сертификат за качество, но ми отговориха в мейла, че нямат такава практика, Доколкото знам в ivis.bg  пращат такива. Аз си поръчах парфюм на Версаче и току що го получих . Тоест след 7 дни. Парфюма е тестер, ползвал съм го преди и според мен е ОК.Може и да е оригинален, кой знае? А цената е супер 65 лева за 100 мл. с доставката. Сега ще поръчам още 3, че това си добра оферта на тия цени. Да не се окаже, че ги дигат за коледа! Simple Smile

Вече мога да споделя и впечатленията си , относно парфюмите, които купих. Аз съм на 99 % сигурен, че са или оригинали или много добри реплики. търпят по 12 часа, че и повече което е мн.добре. Вече имам, Версаче Pour Home, Givenchy Pour Home Red, DKNY дамски! И са ок! DKNY в нормална парфюмерия е 140 BGN , и според мен е с около 40 % надценка! Така че, поръчвайте.

# 697
Пише един БГ татко. Много четох в темата. И аз се изненадох за много ниските цени. Четох тук там. Даже бях им поискал и сертификат за качество, но ми отговориха в мейла, че нямат такава практика, Доколкото знам в ivis.bg  пращат такива. Аз си поръчах парфюм на Версаче и току що го получих . Тоест след 7 дни. Парфюма е тестер, ползвал съм го преди и според мен е ОК.Може и да е оригинален, кой знае? А цената е супер 65 лева за 100 мл. с доставката. Сега ще поръчам още 3, че това си добра оферта на тия цени. Да не се окаже, че ги дигат за коледа! Simple Smile

Вече мога да споделя и впечатленията си , относно парфюмите, които купих. Аз съм на 99 % сигурен, че са или оригинали или много добри реплики. търпят по 12 часа, че и повече което е мн.добре. Вече имам, Версаче Pour Home, Givenchy Pour Home Red, DKNY дамски! И са ок! DKNY в нормална парфюмерия е 140 BGN , и според мен е с около 40 % надценка! Така че, поръчвайте.
Просто не си прави труда да рекламираш... Тук пишат и четат доста интелигентни жени, които едва ли биха повярвали на човек регистрирал се на 18 октомври, писал само тези две мнения досега. Ползвай си прафюмите със здраве  Tired

# 698
Ами бг таткото не знае дали си е купил 99% оригинал или 99% "много добри реплики"  за по 100 лв бройката, ама  въпреки всичко ни призовава да си поръчваме.  Много рекламен пост наистина! Laughing

Сега по моята сага: след като миналият вторник изпратих двата парфюма с рекламация на адреса в Сливен, вчера благополучно сумата ми бе върната в банковата сметка, вкл. доставката.

Така че всеки, който се съмнява дали е купил оригинален парфюм да им го връща.
Дано се научат да не ни пързалят.

Моля, който прави следващата тема, ако може по някакъв начин да отрази на първа страница, че относно парфюмите нещата не са 100% оригинални, или поне, че вече е имало доста случаи на продажба на ментета от сайта.

# 699
  • Пловдив
Подкрепям , също така и заглавието да се коригира, понеже цените отдавна не са " изненадващо ниски "  Laughing

# 700
То е вече време за нова тема, която е редно наистина да се коригира доста от заглавието, до първи пост.

# 701
Аз направих поръчка от ензо, нещата изглеждат нормални. Новото е, че този път се сетиха да ми пратят подаръка!!! Laughing

# 702
Относно подаръците които уж пращат, мисля че бях чела някъде, че си го избираш след третата стъпка. Еми нищо не ми даде да си избирам,освен намалените продукти, които не мисля че са подаръци. Или пак е на случаен прицнип, щото и първия път уж щях да имам подарък и нямаше нищо Laughing

# 703
  • София
Заповядайте в Новата тема   Hug

Общи условия

Активация на акаунт