Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 090
  • 703
  •   1
Отговори
# 675
По новините преди малко казаха, че задържали пратка с огромно количество парфюми ментета, които пътували от Турция за словенска фирма. Само казвам, може да няма нищо общо с ензо.  bowuu
Веднага си помислих, че са точно за този сайт ментета. И казаха, че са много добри ментета. Един парфюм съм поръчвала с доста резерви и май повече няма да поръчвам от тук.

# 676
По новините преди малко казаха, че задържали пратка с огромно количество парфюми ментета, които пътували от Турция за словенска фирма. Само казвам, може да няма нищо общо с ензо.  bowuu
Веднага си помислих, че са точно за този сайт ментета. И казаха, че са много добри ментета. Един парфюм съм поръчвала с доста резерви и май повече няма да поръчвам от тук.
Да им се невиди и на номерата цигански.Знаят фирмата,ами да я кажат.И не само да я кажат,ами да ги осъдят.Така ли защитават интересите на потребителите,които утре ще се набълбукат с ментаци.
А може и да не е ензо и така съсипват бизнеса на хората.

# 677
Момичета, склада на фирмата е в Чехия, не в Словения.

# 678
  • в 1001-та нощ
аз точно това щях да отбележа  Peace

# 679
 Здравейте! Днес открих този сайт чрез вас и веднага ме запалихте Simple Smile Ооообаче не мога да се регистрирам. Попълвам формата и после просто не иска да ми се натисне "регистрирай се". някой да е имал подобен проблем? Другото, което искам да Ви питам, макар и да не е за тук - с руса коса съм, склонна към цъфтеж, накъсана. Колебая се между две поръчки - Термозащитен спрей на Лореал (абсолют рипеър) + АфоДжи терапия за изтощена коса (балсам и шампоан + подарък протеинова терапия (има намаление в златнарибка  Grinning)), или термозащитния спрей + Лореал Форце вектор + маска Макадамия? Какво ще кажете?
 И още един въпрос: Тъй като темата е доста голяма не можах да открия този код за намаление. Може ли някой да ми услужи? Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 21:34 от Lionne

# 680
Lionne, съжалявам, че си имала проблем с регистрацията. Пробвай от друг компютър, ако имаш такава възможност, за да изключиш като опция проблемът да е в това. Също относно кода за намаления - той се появява като изскачащ прозорец при първото ти посещение на сайта и вероятно си го затворила по грешка. В мнозинството от случаите се появява отново, когато отвориш сайта за първи път от друг компютър, така че може да се реши и този проблем с подобен опит. Успех  Peace

# 681
  • Чукарландия
Lionne, съжалявам, че си имала проблем с регистрацията. Пробвай от друг компютър, ако имаш такава възможност, за да изключиш като опция проблемът да е в това. Също относно кода за намаления - той се появява като изскачащ прозорец при първото ти посещение на сайта и вероятно си го затворила по грешка. В мнозинството от случаите се появява отново, когато отвориш сайта за първи път от друг компютър, така че може да се реши и този проблем с подобен опит. Успех  Peace

Пробвай от друг браузър. Забележи, че се появява прозорче, в което да изпишеш имейла си и на посочения от теб имейл ти изпращат код за намаление, валиден за срок от един месец. Успех. Peace

# 682
Благодаря ви,че се отзовахте!  HugПробвах с друг браузър и си взех купончето. Обаче пак нищо не се получава, когато натисна бутона "регистрирай се". Ще видя как стоят нещата и чрез друг компютър. А какво мислите за дилемата между Афоджи и Лореал форце вектор и маска Макадамия?

Редакция: Сещам се да ви питам и дали ползвате тази опция "застраховка на пратката" ?

# 683
  • Чукарландия
Благодаря ви,че се отзовахте!  HugПробвах с друг браузър и си взех купончето. Обаче пак нищо не се получава, когато натисна бутона "регистрирай се". Ще видя как стоят нещата и чрез друг компютър. А какво мислите за дилемата между Афоджи и Лореал форце вектор и маска Макадамия?

Редакция: Сещам се да ви питам и дали ползвате тази опция "застраховка на пратката" ?

Много е индивидуално. Зависи каква е косата ти, състоянието и. Ето темата за професионалните серии за коса. Виж мненията на ползвалите ги. Peace

ПП Ползвам винаги опцията за застраховка на пратката. Един лев къде ли не съм го дала. Hug

# 684
  Party Ще пиша отзиви, след като си получа поръчката Simple Smile

# 685
  • София-Лагера
На сапун?! Sad Наистина?!  Не ми звучи много ок...
Препоръчайте ми хубав парфюм - до 50 лв. от въпросния сайт, моля! Simple Smile
http://www.enzo.bg/chopard/chopard-wish-tester-75-ml-parfjumirana-voda/

# 686

Явно от сайта засилват рекламата - днес чух за първи път такава по радиото, както за първи път получих е-мейл с новите им промоции.

# 687
  • в 1001-та нощ
... Сещам се да ви питам и дали ползвате тази опция "застраховка на пратката" ?

Да !  Hug

# 688
Здравейте!   bouquet
Искам да ви помоля за мнение.
Кой от двата парфюма бихте ми препоръчали:
http://www.enzo.bg/armand-basi/armand-basi-lovely-blossom-100-ml-toaletna-voda/
или
http://www.parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889&page=offe … amp;offer=5652879
Благодаря ви предварително!  Hug

# 689
  • София-Лагера
Armand Basi  Peace имам го в момента.
Нежен,цветен и лек.
Поръчвала съм го от тук
http://www.enzo.bg/armand-basi/armand-basi-lovely-blossom-100-ml-toaletna-voda/
Armand Basi Lovely Blossom Eau De Toilette Spray за жени е цветен и плодов аромат, отваряне с връхни нотки на кайсия и портокалов цвят, смесване със сърце на синя слива и жасмин, всички от които се закръглява с основа от дървесни акорди и хелиотроп.

Общи условия

Активация на акаунт