Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 119
  • 703
  •   1
Отговори
# 645
LilaC, става дума за Bain Age Recharge Lipo Replenishing Shampoo от серията Kerastase Resistance.

Тереса, може ли линк към темата за www.feelunique.com?   bouquet

# 646
  • в 1001-та нощ
eto я  Peace  Heart Eyes  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=650509.0

Тестерите без капачки ли пристигат

моят със  Peace

# 647
# 648
# 649
# 650
Момичета, върнали са ми паричките newsm44
Случайно си проверявах сметката по друг повод и ми се наби на очи една сума до болка позната. Превели са ми стойността на поръчката + куриера на Спиди. Не са ми възстановили плащането на куриера за връщането на продуктите, но пак е нещо  Wink
Има надежда за получилите кофти ментета Peace

# 651
  • Бургас
Поздравления,така ще се научат като са обявили,че предлагат оригинална стока да продават наистина оригинална стока,има си много сайтове за ментета,в които пише,че са си ментета(е,пише реплики)  bouquet  bouquet  bouquet

# 652
  • в 1001-та нощ
Момичета, върнали са ми паричките newsm44
Случайно си проверявах сметката по друг повод и ми се наби на очи една сума до болка позната. Превели са ми стойността на поръчката + куриера на Спиди. Не са ми възстановили плащането на куриера за връщането на продуктите, но пак е нещо  Wink
Има надежда за получилите кофти ментета Peace

Честито  Heart Eyes причината може да е и за да не се разсмърдява до Чехия  Mr. Green  bouquet

# 653
a.l.e.n.a, то си се разсмърдя. Аз изпратих рекламацията и снимките на чехите със запитване, защо е толкова дълъг срока за признаване на рекламацията.
Сега си мисля, дали за сметка на това няма да забавят връщането на паричките по моята рекламация.  newsm78
А иначе, поздравления, че са били толкова експедитивни и честито връщане на парите, Yalta!  Simple Smile
Не трябва да си оставяме магарето в калта. Иначе ще продължават с тази практика. Ако им мине номера.

# 654
Наистина така трябва да се процедира, ако е бг работа, да могат да се вземат в ръце.

# 655
Виж цените тук, ако не си от София, може и с куриер, няма да чакаш 1 седмица за доставка
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=263723

http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=253289

# 656
a.l.e.n.a, то си се разсмърдя. Аз изпратих рекламацията и снимките на чехите със запитване, защо е толкова дълъг срока за признаване на рекламацията.
Сега си мисля, дали за сметка на това няма да забавят връщането на паричките по моята рекламация.  newsm78
А иначе, поздравления, че са били толкова експедитивни и честито връщане на парите, Yalta!  Simple Smile
Не трябва да си оставяме магарето в калта. Иначе ще продължават с тази практика. Ако им мине номера.

Благодаря   bouquet
И аз си мислех, че нарочно ще ме бавят до последно, задето се оплаках и си потърсих правата, но явно не искат да се шуми около тях или просто са коректни в това отношение.
Да разбирам ли, че си върнала продукта на Чешкия адрес? (Имам спомен, че в отговора им до теб пишеше нещо за възстановяване пощенските разходи). Предполагам, че ако е така, ше ти възстановят сумата пак през БГ. Както и да е, стискам палци скоро да има резултат и при теб Hug
Явно ние сме каръците в темата   Laughing

# 657
Не, на бг адреса ги върнах. Само цялата преписка със снимките им изпратих на чехите и те ми върнаха отговор / разбрали, недоразбрали с гугъл преводача/ да им върна продуктите с касов бон и сметка за връщане на паричките. Предполагам, че долу горе стандартно така отговарят, но поне са хаберлии / ако не са те виновни/ какви ги вършат тук. Може и тукашната фирма да няма вина, а някой да подменя когато изпраща, където може и има под ръка същите ментета за подмяна от поръчката.
Трябва да са ми получили пратката, защото беше с куриер. Да видим кога ще потвърдят получаването.
Имаше и други каръци,  които заявиха съмнения в темата, но  явно не се решиха да направят рекламация. Пък и никой май не ги подкрепи. То докато не ти дойде до главата обикновено не вземаш отношение и си мислиш, че на теб няма да се случи.

# 658
Ами има нещо вярно, защото аз поръчах заради многобройните позитивни коментари. Оплаках се и изведнъж се оказа, че не съм сама Simple Smile
Радвам се, естествено, че има доволни клиенти, но тези, които са неудовлетворени трябва да действат.
Аз получих парите в деня след потвърждение за получена рекламация. Също пратих по куриер. Срокът от рекламацията до възстановяване на сумата беше общо 6-7 календарни дни. Може и да е повлиял фактът, че много тормозих момичето от кол центъра ( в деня на получаване на поръчката) Simple Smile

# 659
  • София
Аз получих моята поръчка, всичко изглежда наред - козметика на Л'ореал за коса с всички атрибути за оригиналност.   Peace
Доволна съм, въпреки това, едва ли ще поръчам парфюм, но за селективна бяла козметика се изкушавам откакто видях сайта. Confused Crazy

Общи условия

Активация на акаунт