Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 129
  • 703
  •   1
Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ
аз с бяла и декоративна козметика,както и за коса - не съм имала неудачи

Lodsi  newsm44 newsm68 newsm44 много се радвам за споделения happyend  Heart Eyes

# 631
  • Варна
 Направили са безплатна доставка за сума над 159лв. Mr. Green
Дали ще важи и този код за отстъпка,заедно с безплатната доставка newsm78

# 632
Доста неприятно е това с парфюмите, но аз честно казано изобщо не съм изненадана, по принцип парфюмите са доста масово копирани. Twisted Evil
Другото, което ме притеснява е продажбата на тестери, всички знаем, че тестерите не се продават - фирмена политика, освен това колко тестера може да имат?!Това, коеот аз знам е, че в един кашон - 10-12 шишета има 1 тестер, можете да си представите какво е съотношението. Thinking
Тестери вече не купувам точно поради тази логика.За мен не е възможно да са оригинални и not for sale.
Няма как да съм сигурна,че българите,а не чехите,пробутват ментаците.
Всъщност,освен дубайските,има стабилни испански ментаци и май в Източна Европа доста ги използват.Миналата година бях полудяла по едни Шанели,но нямаше как да ги купя от чужбина,а Шанел от БГ сайт не купувам.Впечатли ме един испански сайт и директно го копнах на Шанел да ми кажат какво мислят.Отговориха ми,че нямат никакви отношения с тази фирма и ми дадоха няколко сайта,които имат и магазинна мрежа.Поръчах от единия и парфюмите са страхотни.Така пък разбрах,че в Бургас съм пробвала от тестер-менте в магазина  Laughing

# 633
  • София
Lodsi  newsm44 newsm68 newsm44 много се радвам за споделения happyend  Heart Eyes
Hug    bouquet Heart Eyes

# 634
  • Бургас
Доста неприятно е това с парфюмите, но аз честно казано изобщо не съм изненадана, по принцип парфюмите са доста масово копирани. Twisted Evil
Другото, което ме притеснява е продажбата на тестери, всички знаем, че тестерите не се продават - фирмена политика, освен това колко тестера може да имат?!Това, коеот аз знам е, че в един кашон - 10-12 шишета има 1 тестер, можете да си представите какво е съотношението. Thinking
Тестери вече не купувам точно поради тази логика.За мен не е възможно да са оригинални и not for sale.
Няма как да съм сигурна,че българите,а не чехите,пробутват ментаците.
Всъщност,освен дубайските,има стабилни испански ментаци и май в Източна Европа доста ги използват.Миналата година бях полудяла по едни Шанели,но нямаше как да ги купя от чужбина,а Шанел от БГ сайт не купувам.Впечатли ме един испански сайт и директно го копнах на Шанел да ми кажат какво мислят.Отговориха ми,че нямат никакви отношения с тази фирма и ми дадоха няколко сайта,които имат и магазинна мрежа.Поръчах от единия и парфюмите са страхотни.Така пък разбрах,че в Бургас съм пробвала от тестер-менте в магазина  Laughing
О,в Бургас има много тестери ментета,аз поръчах така мечтания парфюм от:
http://www.parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889&page=offers
Пишеше,че е без кутия,но дойде със само леко повредена кутия и ми се струва,че е оригинален,най-накрая имам така мечтания аромат на виолетки  bigdance2

# 635
Направили са безплатна доставка за сума над 159лв. Mr. Green
Дали ще важи и този код за отстъпка,заедно с безплатната доставка newsm78
LaughingТези хора съвсем са полудели  ooooh!

# 636
Момичета, аз досега съм правила само една поръчка на бяла козметика и съм много доволна, но беше  преди време и се чудех след тези неприятности с парфюмите напоследък, дали някой от вас е имал проблеми с поръчките на козметика за лице/коса?

По-конкретно съм си харесала ето този шампоан и се чудех за още няколко продукта на Kerastase:
http://www.enzo.bg/kozmetika/kerastase/kerastase-resistance-sham … g-shampoo-250-ml/

Искам да попитам дамите, които ползват Kerastase редовно дали цените тук си заслужават към момента и ако не, откъде поръчвате/купувате вие? Аз досега ползвах L'Oreal Professionnel, но ми се иска малко да сменя.

Мисля, че във feelunique.com са най-изгодни, но все пак трябва да сравниш конкретните продукти. Еликсир ултима например в златнарибка е по-евтин от feelunique

# 637
Тереса, благодаря за предложението   bouquet  Ще проуча как се поръчва от този сайт.

# 638
О,в Бургас има много тестери ментета,аз поръчах така мечтания парфюм от:
http://www.parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889&page=offers
Пишеше,че е без кутия,но дойде със само леко повредена кутия и ми се струва,че е оригинален,най-накрая имам така мечтания аромат на виолетки  bigdance2
Кой е,че не го виждам-излиза ми заглавната страница.

# 639
Тереса, благодаря за предложението   bouquet  Ще проуча как се поръчва от този сайт.

има тема за него в другия подфорум за пазаруване. Мисля, че може да се плаща и с дебитна карта, има е пейпал. Има възможност и за дадена марка да ти дадат постоянна отстъпка от 10 % Peace

сори за спама

# 640
Момичета, ето отговора на чехите. Изпратих им рекламацията на и-мейл и след два часа  получих ето това:
Dobrý den,

na základě níže uvedené stížnosti prosíme, zašlete nám produkty nazpět, společně s dopisem, ve kterém uvedete kontakt a bankovní spojení - tedy číslo Vašeho bankovního účtu. Po přijetí reklamace budete informována o jejím stavu, stejně tak jako o vyřízení reklamace. Po přijetí reklamace je Vaše reklamace vyřízena většinou cca do 7mi dní. Zákon udává čas pro vyřízení reklamace až 30 dní, praxe však bývá rychlejší. Pro proplacení nákladů spojených s doručením, prosím zašlete doklad o zaplacení, následně Vám bude proplaceny i náklady za doručení reklamace.

Děkuji za pochopení

S pozdravem

Filip Kácel

Ползвах гугъл преводача:
Здравейте

въз основа на следната жалба да изпратите стоката обратно към нас, заедно с писмо, в което се посочва за контакт и банкови данни - номера на банковата си сметка. След получаване на рекламацията ви информира за своето състояние, както и уреждането на претенцията. След получаване на иска е претенцията му да бъде уредена най-вече около до 7 дни. Законът определя времето за уреждане на иска до 30 дни, но практиката е обикновено по-бързо. За възстановяване на разходите, свързани с корабоплаването, моля изпратете доказателство за плащане, а след това ще бъдат възстановени разходите за доставка на жалбата.

Благодарим ви за разбирането

Поздрави

# 641
Единственият парфюм , който съм поръчвала от сайта е този тестер . Сравнен с тестер от free shop ( Гръцкия ) - няма никаква разлика. Peace

# 642
  • Бургас
Тестерите без капачки ли пристигат

# 643
Тестера , който аз поръчах е с капачка . Имаше опаковка и целофан.

# 644
  • София
Тестерите без капачки ли пристигат

Зависи как се произвеждат от съответния бранд. Няма правило.

Общи условия

Активация на акаунт