Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 145
  • 703
  •   1
Отговори
# 585
Бубка,честита рожденничка ,да е жива ,здрава и много игрива  newsm59
Ааа,мерси,мерси  Grinning Тя вчера навърши 2г,голямо празнуване падна...Но лентичката явно иска и днес да събираме поздрави Hug Hug Hug

# 586
Аз спрях да пазарувам от момента, в който пуснах поръчка, но се наложи да я отменя само след няколко часа. Писах им мейл и най-учтиво ги помолих да ми отговорят, за да знам, че сме се разбрали и всичко е наред.
След 3 дни чакане на отговор, се опитах да се свържа с тях по телефона, но това се оказа невъзможно - нон-стоп чакане, естествено, за моя сметка.
На 5-ия ден им писах във ФБ, че все още очаквам отговор, а те ми писаха - "да, всичко е ок, ще получите пратката си утре".   Shocked
След последвал коментар от моя страна, в който изразих цялото си недоволство от липсата на заинтересованост към клиента, бързо-бързо ми се обадиха и ме помолиха, като дойдел куриера, да го отпратя с поръчката.   ooooh!
Е, червих се, докато отказах поръчката, но и не потретих покупка от тях.
Като ви чета, с тези развалени продукти, май не съм пропуснала много.   Tired

Ще използвам поста и за да честитя рожденничката на Бубка! Да ти е много здраво и щастливо детенцето!   Heart Eyes
Скрит текст:

# 587
  • София
Не се притеснявайте толкова как ще докажете дали точно този парфюм са ви пратили и че е бил менте, по принцип е в тяхна доказателствена тежест да докажат, че са ви пратили напълно редовна стока  Peace ако резултатът от рекламацията не те удовлетворява може да си искаш парите като развалиш договора
Чл. 114. (1) При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба и когато потребителят не е удовлетворен от решаването на рекламацията по чл. 113, той има право на избор между една от следните възможности:
1. разваляне на договора и възстановяване на заплатената от него сума;
2. намаляване на цената.
(2) Потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване цената на стоката, когато търговецът се съгласи да бъде извършена замяна на потребителската стока с нова или да се поправи стоката в рамките на един месец от предявяване на рекламацията от потребителя.
(3) Потребителят не може да претендира за разваляне на договора, ако несъответствието на потребителската стока с договора е незначително.

# 588
Feeling,благодаря миличка за пожеланията Hug Тези събития са голяма радост Grinning

# 589
  • София
Има ли някой, който е купил La Petite Robe Noir от Ензо? Купих 100 мл преди около един месец, но чак днес се пръсках с него.....и хич не го усещам, много бързо ми изветрява.....а пък не е свеж и лек парфюм, дори повечето жени го усещат шлейфов  newsm78

# 590
Има ли някой, който е купил La Petite Robe Noir от Ензо? Купих 100 мл преди около един месец, но чак днес се пръсках с него.....и хич не го усещам, много бързо ми изветрява.....а пък не е свеж и лек парфюм, дори повечето жени го усещат шлейфов  newsm78
За Ензо не знам,но аз го тествах в Дъглас и за нула време изчезна от ръката ми.Направо не можах да повярвам,имах други очаквания за него.

# 591
Лодси, парфюма има много добра трайност. Отиди директно с твоя в Сефора и пръсни три пъти на едната си ръка от твоя и три пъти от техния. Така ще разбереш за какво става въпрос със сигурност. Повтори същото и с блотер и накрая се напръскай хубаво с техния по врата. Ако твоя е копие няма начин да не разбереш. И ако е копие, смятам че трябва вече серизно да се развиват нещата с този сайт и парфюмите им, които продават на цени за оригинали.

# 592
  • София
Благодаря ви, момичета   bouquet
Просто скоро не ми се очертава ходене до Сефора, но задължително ще го направя.
Иначе е успокоително, че има и други, които го усещат нетраен дори и пръскан в магазин. Моя колежка също го е тествала и сподели, че и при нея изветрял много бързо.
Наистина се надявам моя да не е менте (на външен вид е перфектен).

# 593
Исках да си поръчам един парфюм на HERMES, но за мен  не е реално цените да са почти два пъти по-ниски, отколкото в другите магазини. Силно се съмнявам в оригиналността на стоките им.

# 594
  • София
И с право!  Stop

# 595
  • Чукарландия
Исках да си поръчам един парфюм на HERMES, но за мен  не е реално цените да са почти два пъти по-ниски, отколкото в другите магазини. Силно се съмнявам в оригиналността на стоките им.

Напротив. От друг онлайн магазин за парфюми си поръчах парфюм на HERMES, при това много по-евтин, отколкото в тук коментирания сайт. Оригинален. Онлайн парфюмериите поддържат много по-ниски цени от реалните парфюмерийни магазини. Peace

# 596
Това с цените и оригиналността не го разбирам много. Thinking
Напр. : Коприната на Чи в България - 50 мл. около 25 лв. , а от Англия - 45 мл. ми излязоха около 10 лв. , фон дю тен на Римел  същата история -в Англия 2бр. на цената на един в България .....   

# 597
  • София
Аз успях да излъжа системата и да приеме поръчката, излиза, че не е необходимо да се въвежда пощенския код и така всичко е нормално. Flutter
Поръчах продукти за коса, незнам дали ще разпозная дали са оригинални, защото отдавна не съм ги ползвала, ако някой знае как се проверява, когато пристигнат - ще проверя и пиша.
По отношение на парфюмите - не бих поръчала, много ме съмняват, особено това с тестерите newsm78

# 598
  • в 1001-та нощ
при проблеми парфюми, според мен е добре да се пише и до централата от където се изпращат - с приложени снимки; така поне, ако се подменят тук - ще има повече яснота  Peace

# 599
  • Варна
при проблеми парфюми, според мен е добре да се пише и до централата от където се изпращат - с приложени снимки; така поне, ако се подменят тук - ще има повече яснота  Peace

Напълно подкрепям!
Отдавна не бях влизала тук,но като прочетох ,колко оплаквания има от парфюми си помислих ,че шашмите стават тук в Бг.С парфюмите е най-лесно да се подменят,отколкото с останалата козметика според мен Peace

Общи условия

Активация на акаунт