Въпрос за клиника Св Панталеймон

• 4 071
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,
Интерсуваме има ли някой от вас който да е ходил или да му е водила бременност доктор гинеколог Яница Янкова от клиника Св Панталеймон в гр София на ул Княз Борис 1-ви. Ако има някой моля да споделите мнението си, защото съм бременна и мисля при нея да се запиша за женската консултация  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1
  • София
Аз ходех там при д-р Власова на женска консултация. Понеже имам допълнително здравно осигуряване, което покрива ЖК там и затова реших. С д-р Власова се бяхме разбрали все пак един път да ходя по фонд, един път по каса, за да се възползвам максимално от броя на полагащите се ултразвуци. За съжаление останах много разочарована от клиниката на два пъти:

- Първият път им отне почти 1 месец да ми излезе резултатът за кръвна група, бяха го загубили, взимаха ми отново кръв и пак го мотаха почти седмица. Както и да е преглътнах го.

- Второто ми разочарование дойде от фактът, че си бях записала час по Здравна каса този път както ме бяха посъветвали месец и половина по-рано (защото така се записва час по каза). Седмица преди прегледа ми се обадиха от клиниката и ми казаха, че докторката е болна и отменят часа. Аз попитах кога ще се върне и те ми казаха направо да съм си вземела ново направление и да си сменя лекаря. Моето обяснение е, че очевидно са решили да си разчистят пациентите по здравна каса. Но самата ситуация беше много грозна. Все пак съм бременна тогава бях в 5 месец.

Слава богу така или иначе бях решила да отида да се запозная с лекарката при която ще раждам и понеже и там имат ЖК, която ми се покрива от фонда директно се записах там.

Така, че това е моето мнение. За д-р Власова копче не мога дажа, но отношението от страна на клиниката не беше коректно.

# 2
Аз никога не съм имам ползвала услугите. Аз също имам там доп здравно осигуряване и моя позната ми препоръча д-р Яница Янкова към нея е с много добри отзиви. На мен ми се налага сега август да си сменя лекарката и много се колебая дали да е там Simple Smile

# 3
Здравейте, а дали случайно някой знае къде другаде работи доктор Власова? Ако например реша да раждам при нея? Предварително благодаря!  bouquet

# 4
  • София
Здравей, д-р Власова от доста години не изражда и даже не се наема да препоръчва къде да раждаш.

# 5
Така и предполагах... newsm78 Много благодаря за отговора!  bouquet

# 6
здравейте, и моята бременност от самото начало я следи др Власова. Редувах 1 мес през фонд, 1 мес през ЗК, само че ина мен ми се обадиха и ми казаха ако искам ЗК да се запияа при Др Янкова. Да но когато един лекар ти е следил първата бременност и сега и втора и му имаш доверие е малйко трудно да кажея ами добре ще си избера друг. Затова продължих само през фонд и на свободен прием при Власова. Сега съм 7ми месец и се налага да ходя през 2 седмици, докторката винаги ме преглежда много подробно, вкл и вагинално тъй като съм със скъсена шийка 50% открита в 6ти мес. Ако се някой се интерисува лично от повече подробности нека пише с радост ще му отговоря.

# 7
А някакви отзиви чувала  ли си за Д-р Янкова?

# 8
Ами кумата ми ходи при нея по здравна каса, не беше много доволна, тя е млада лекарка, ако не се лъжа.

# 9
А за тази доктор Власова какво ти е мнението? Тя изражда ли и в коя болница?

# 10
Vlasova ne izrajda, tq samo nabludava bremennostta. Vinagi mnogo podrobno provejda pregledite. Kakvo da ti kaja, preporychvam q s dve ryce, mnogo e mila, vinagi vsichko obqsnqva...

# 11
Здравейте,
аз ходих при д-р Янкова и въобще не съм доволна. Ще ходя при личната да си взема ново направление. Тази докторка винаги е груба,неучтива и с явно нежелание за работа. не обяснява какво трябва да се прави, трябва да си длъжен да знаеш.като питаш се сопка. очаквах,че млад човек ще се държи по-учтиво. много съм доволна от д-р власева-при нея ходих само веднъж,но се държи много майчински и те успокоява и обяснява много внимателно и търпеливо

Общи условия

Активация на акаунт