Дочакахме Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 7

• 38 144
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
А , това май е продължението   на събитието в бялата кола Rolling Eyes

# 121
  • София
Някоя от дамите  Wink

# 122
Нали ви стигна търпението )))

Надявам се, да не съм сгрешила имената, Онова, сложното име на първата киностудия съм го оставила на турски, както е и в превода на английски. Джансел, както винаги, е много деликатен.

“ЧОВЕК ВЕДНАГА РАЗПОЗНАВА ТОЧНАТА СИ ПОЛОВИНКА”

Ще гледаме актьора Джансел Елчин в ролята на Кенан Йълмазер в сериала  „Лошият път” по канал D.

*Този път сте с различен имидж...

- Тъй като действието на сериала е в минал период реших да имам такъв тип мустаци. В днешно време много малко мъже носят такива мустаци. Разбира се, трябва да си променя и прическата.

*Какво Ви накара да приемете участие в „Лошият път”? Сценарият или ролята?

- Първо проверявам дали сценарият е достатъчно убедителен. Фарук Тургут се отнася много сериозно към този проект. Той обръща внимание и на най-малката подробност. Да си кажа честно, всичко стана много естествено. Никога не съм си представял, че бих могъл да изиграя такава роля. Моите приятели ми казват, че много ми пасва тази роля. Разбира се, аз не мога да се видя отстрани. Това е най-големият проблем на актьора – не може да се види отстрани. Когато се гледам отстрани се чувствам много странно. 

*Вдъхвате живот на Кенан Йълмазер в сериала. Олицетворявате ли се с тази личност?

- Той също е мечтател... Кенан е режисьор, който иска да снима собствени филми. Това е единственото място, където може да се изрази. Той има драматично,  трагично минало. От едната страна е годеницата му, Леман Аксулар, от другата страна притискането на майка му. Затова той иска да си снима филм. Неговият фирм, обаче, не привлича особено внимание и печалбите не са добри. Той е заедно с една от най-големите звезди по това време – Леман Акселар. Това го прави спокоен (предполагам, че това значи, но не ми е позната думата mediatic). Кенан и Леман имат някои проблеми, но се познават прекалено добре. Езги Мола се въплатява в Леман. Тя е Мерилин Монро на Турция. Толкова ми е лесно с нея, че сякаш се познаваме от години.   

* Какви са отношенията Ви с останалите актьори?

- Много точен екип: Илкер (Аксум), Шукран (Овали), батко Али (Ерказан) – всички се разбираме много добре.  Вълнуваме се само от играта, от нищо друго. Опитваме се да дадем най-доброто от себе си за да стане най-доброто представление. Работил съм с Илкер в Kucuk Kiyamet. Той е необикновен актьор. “Участваш в този проект, нали?” го попитах и когато ми отговори: “Участвам, моето момче”, си казах “Всичко е на ред тогава “.

“НЕ ВИ ЛИ КАРА ДА ВИ ЛИПСВА  YESHILCAM”

*Как се подготвяте за ролята на Кенен?

- Първо прочетох  книгата от Орхан Кемал. Проучвахме много за филмите от онова време. Ние самите станахме като истински Yeshilcam звезди. Работих основно  върху психологията на моя човек. Той трябва да се изрази по някакъв начин. Затова става творец на филми, защото иска да се изрази. Иска да промени своя собствен свят. 

*Историята се случва през 1960-те. Харесва ли ви да играете във филм за този период?

- Филмите за отминал период са по-наивни. Няма мобилни телефони например. Затова се отървахме от тях (смее се). Много трудно се пише добър сценарии в днешно време. В нормалния живот е много по-лесно да се намери всякаква информация. Затова смятам, че филмите за миналото или за бъдещето са по-полезни. Много е трудно да се опише любовта. Използваме всякакви начини.

*Но Вие открихте любовта. Наскоро се женихте за Пънар Апайдън.

- Да. Направихме сватба, каквато ние си пожелахме. Сватбата е за да направи щастливи семействата и да се съберат приятелите, с които не си се виждал от доста време. Нашите семейства и най-близките ни приятели присъстваха на нашата сватба. Това, което ме направи много щастлив е присъствието на моите приятели от Франция. 

*Ще имате ли възможност да заминете на меден месец?

- И Пънар, и аз обичаме да пътуваме. Често пътуваме. При първа възможност ще пътуваме пак. 

*Как разбрахте, че Пънар е правилната жена за Вас?

- Човек веднага разпознава правилната жена, вижда я. Ние живеем заедно вече около 1-1.5 години. Отдавна решихе да се оженим. Влюбих се силно и много я обичам. И колкото повече я опознавах, толкова повече осъзнавах, че мога да тръгна на много дълъг път с нея. Спокойствието е важно. Аз се чувствам много спокоен в присъствието на Пънар. Където има спокойствие – там е любовта.

ШЕНЕР ШЕН Е МНОГО ЦЕНЕН АКТЬОР

*”Лошият път” е адаптация на Yeshilcam. Кои филми Yeshilcam гледате отново и отново?

- Брат ми ме водеше в лятното кино в Тире когато бях 5-6 годишен.  “Cicek Abbas”, “Vurun Kahpeye”, “Hababam Sinifi”...  Обаче “Selamsiz Bandosu” е един от любимите ми филми. Да се напише такъв сценарии и да се работи на такава тема в онези години... С този филм може да се получи награда на фестивала в Кан. Един от най-добрите филми с участие на Шенер Шен.

*Кой от Yeshilcam актьорите харесвате?

- Много харесвам батко Шенер. Той е много ценен актьор. Също така Сарди Алишик. А аз бях голям късметлия да работя с Шемси Инкая в сериала Kirik Kanatlar .

*Имате ли проекти за филми в близко бъдеще?

- Искам да участвам в проекта на мой приятел във Франция. Става въпрос за екшън-комедия. Също така може да има 1-2 проекта за следващото лято.

”ЛОШИЯТ ПЪТ” ЗАПОЧВА СКОРО

Лошият път е адаптация на новела на Орхан Кемал. Действието е в Истанбул през 60-те, в Yeshilcam. Илкер Аксум, Шукран Ояли и Джансел Елчин си поделят главните роли. Първата серия бе снимана в Адана и е за момиче, което бяга от Адана в Истанбул за да стане филмова звезда.

# 123
  • София
Gawina  newsm51 newsm51 newsm51

# 124
  • София
Gawina    bouquet  bouquet  bouquet 

# 125
 Гавина  newsm51 newsm51 newsm51 много ти благодаря за превода !
Направи ме щастлива .
Не съм и очаквала по- искрено  интервю от Джансел.
Спокойна съм за него в личен и професионален план. Hug Hug Hug

# 126
  • София
И какво сега.Джансел ще снима във Франция филм, после още един , два Wink
Да си знаете само  hahaha hahaha hahaha на къде ще завее вятъра Sick

# 127

Благодаря за интервюто.

# 128

Ще се вдигне котировката на говорещите френски момичета  Joy

# 129
Шатци , то ако има за какво и е приятно подухването Wink Wink Wink и ние подир вятъра. Какво ни пречи
Ама до тогава толкова вода ще изтече , че я камилата ,я камиларя.
Аз се радвам на друго - Джансел си има своите резервни варианти  за действия и то е защото знае и може . Искренно му се радвам и стискам палци този му проект "Лош път "да има огромен успех.
Заслужава го!

# 130
  • София

Ще се вдигне котировката на говорещите френски момичета  Joy
Така е  hahaha hahaha hahaha

# 131
Шатци  Heart Eyes ти сега наблегни на турския ,няма да ти пречим , а аз щи ви подсигуря от френски - нямате проблеми Joy hahaha hahaha hahaha Hug

# 132
Gawina  newsm51 newsm51 newsm51

Права си  за котировката и френскиговорящите, ето Самира  Hug  bouquet е много заета и усилено изучава френски.

Samira Garayeva ‏

Çok meşgulüm...

# 133
  • София
А и както виждам тия коцкарски мустаци са си негово предложение  ooooh! Joy Joy Joy Joy
Себи Joy Joy Joy наблягам аз .

# 134
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CFUQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.vbox7.com%2Fplay%3Ab02f756d%3Fr%3Dgoogle&ei=TK79T9_UO8TOtAa6z7HcBQ&usg=AFQjCNFC9Tya5B7893BZgcXAQFoD86h8lw&sig2=rXEmzGRZfGdlDktmtFemSA

И хайде още малко френско ,че да се настройваме помалко.

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 19:49 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт