Дочакахме Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 7

• 38 196
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • София
хайде и от мен здравейте един ден преди старта  Peace

Притеснява ме факта, че няма превод на резюмето на англ. ез, което ме навежда на мисълта, че може и на сериала да няма  newsm78

# 541
  • София
Мише арабките са го ударили на празник  Joy Joy Joyнали е Рамазан Laughing , а и в резюмето и ред нов няма.Всичко го знаем Hug
Колкото до превода на сериала всичко може. Confused

# 542
  • София
Шатци, утре ще разберем, според мен, дали някой ще превежда или не  Thinking

# 543

Вие докато се чудите ще има ли превод или не ,аз се моля Praynig да има -на английски Hug Hug Hug

Сега да продължа с други стъпки  в туиста Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 19:18 от sebilMM

# 544

Това затишие ме кара да си мисля ,че до сега сте усвоявали новите стъпки при туиста . hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Сега ви предлагам да усетите блуса ...като по- интимен танц.И това се танцуваше през 60- те.

Hug Hug Hug Hug Hug

Усещате ли?Чувате ли  китарите ?
Тях със сигурност ще усетим и чуем в Лп.
Приятен следобед!

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 14:28 от sebilMM

# 545
  • София
Себи    bouquet благодаря за Гари Мур.Ама много съвремено парчето , мисля че е от 90 те години  newsm78 .Сигурна съм , в същност  Grinning

# 546
Себи  Hug

Един от кралете на блуса от 50-те и 60-те BB King, тук заедно с Ерик Клептън, един от кралете от китарата от 70-те до днес.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 547
# 548

И преди да се потопим изцяло в новата роля на Джансел/то време не остана Laughing Laughing Laughing да си припомним и предишната му
на Селим /Азиз.

Рими , Heart Eyes Шатци Heart Eyes  bouquet

# 549

Блусът е танца на влюбените и преди и сега /ако някойтанцува де  все пак  сега/
Точно откакто е създаден . Това си е негърска музика ,затова и те най- добре  я изпълняват .
Той звучи прекрасно не само на китара но и на  тромпет и сакс -Луис Армсронг е даказателство за това  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 550
  • София
Днес да си попостваме колажи като за последно  hahaha hahaha hahaha, че идва времето когато ще минем на снимки от сериала  Hug

# 551
Здравейте!

Пожелавам успешен старт на сериала и на Джансел! newsm10

А на всички вас,  Hug приятни часове със сериала,
героите и случките с тях и в онова усещане, премесено от коктейл от емоции...и очакването...
помня тръпката на он-лайн гледането с приятели макар и виртуални...незабравимо изживяване е! smile3521

Джансел е в ролята на Кенан, нали? newsm78
Мисля, че ще му донесе успех, той е спец при пресъздаване на герои с артистични натури. Peace Laughing

Ще следя сериала, определено! yes thumbsup  Хубава вечер и успешна премиера утре! smile3501

# 552

Ех ,този  панер да вземе да го хвърли накрая , че се разплете вече от подмятане насам- натам.
Повече от 10 снимки има с него ,ама точно тази май не сме я виждаали. Нямам време да проверявам Laughing Laughing Laughing Laughing

# 553
  • София
Не съм я виждала тази снимка Себи    Grinning Нали е дъщеря на перачката ще го носи легена поне в епизод едно , после със сигурност ще го метне  Joy Joy Joy

Марги   Hug мерси за пожеланията.    bouquet

# 554
  • София
Кали   Hug се губи тия дни. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт