Дочакахме Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 7

• 38 118
  • 747
  •   1
Отговори
# 585

Часът наближава , а с това и вълнението ни Flutter Flutter Flutter

# 586
Здравейте.  Hug

Джансел и целият екип на Лъжливия път свършиха чудесна работа
в подготовката на сериала, желая им късмет.  Hug

Всички сме в очакване и приятелите също.  Simple Smile

.Doğu Yücel Twitter Simple Smile
@doguyucel
Orhan Kemal'in eserinden Kötü Yol bugün 21.00'de Kanal D'de başlıyor. İlker Aksum, Cansel Elçin, Ezgi Mola üçlüsü de cabası. #kotuyol

Can Öz ‏@ccanozz
Orhan Kemal'in romanından uyarlanan, Cansel Elçin'in de rol aldığı dizi Kötü Yol bu Perşembe Kanal D'de 21.00'da başlıyor. İzlenir arkadaş.

# 587
  • София
Цитат
Часът наближава , а с това и вълнението ни
Така си е   Laughing

# 588
# 589
# 590
  • София
Tц  Shocked луксозна работа е тази къща. LaughingСнимката е захлупена на масата , не може да се ориентираме чия е  Mr. Green

# 591
Може да е на Кенан, по скоро на майка му, нали е заможна и властна и финансира филмите му.

Това е къща,  която подхожда по скоро на  стара и богата династия.

# 592
  • София
Може,  да.Как ли ще изглежда майката  newsm78 Laughing Laughing

# 593
Тук пишат нещо за майката на Кенан, но споменават и Айда,
макар и банално, аз не бих се отказала да я гледам пак в тази роля.  Peace

Kenan'ın annesi Ayşenil Şamlıoğlu'ymuş. Ayda Akselden sonra zorlancaz bence ahahaha

# 594

А от мен още един танц от "онова " време-буги - вуги .
Малко е руско , ама кой слушаше текста  Laughing Laughing LaughingВажно беше темпото , а то си беше върха.
На танци  ходехме с рокли с 10 пласта фусти от тюл  Thinking Thinking Thinking

# 595

Гледам видеото и знаете ли какво си представих #Crazy #Crazy #Crazy

Джансел/Кенан с онова карирано саке да ни събере очите с едно буги-вуге а newsm78 newsm78 newsm78 Thinking Thinking Thinking
  Как ще се разкърши ,както не е тренирал скоро футбол.... Laughing Laughing Laughing

# 596
  • София
Тук пишат нещо за майката на Кенан, но споменават и Айда,
макар и банално, аз не бих се отказала да я гледам пак в тази роля.  Peace

Kenan'ın annesi Ayşenil Şamlıoğlu'ymuş. Ayda Akselden sonra zorlancaz bence ahahaha
Айда   Laughing май ще  нов филм  Hug
Себи ти само на танци го удари  Joy Joy Joy ама довечера като нищо ще гледаме предимно Адана   Mr. Green

# 597
   А , подготвена съм Шатци за довечера - на мегдана , в двора на къщата на  Нурин , при овцете - може и вълна да чепкаме hahaha hahaha hahaha,ще ни повозят и на Шевролет, малко ще се завъртим и на снимачната площадка на  многоочаквания Кенан  ... и т.н Ние си го знаем съдържанието вече Laughing
 Танците са за по-късен етап - в Истамбул ,ама може ли да се изтипосаме там без грам подготовка newsm78 newsm78
Е това е причената заради която ви ги пускам .
Ако сте се изморили - спирам! hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha hahahaМлади жени  Laughing Laughing Laughing

# 598
  • София
Не сме се изморили.Продължавай  Joy Joy Joy
Само това с чепкането на вълната не ми е много ясно  newsm78 hahaha hahaha hahaha то не е като да се подрусваш и да се возиш на Шевролет  Laughing

# 599
  • София

Часът наближава , а с това и вълнението ни Flutter Flutter Flutter

http://cadde.milliyet.com.tr/2012/07/26/HaberDetay/1571864/SENAR … OYA_GUVENLERi_TAM

Общи условия

Активация на акаунт