Дочакахме Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 7

• 38 115
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • София
днес май пресата в пълна със статии за сериала  Peace

# 601

Ооо... , Шатци чакай да ти покажа .

Вземаш малко стригана вълна и започваш да я дъпраш наляво и надясно едновремино докато омекне и стане за предене  ShockedТрябва и хурка да имаш под ръка  hahaha hahaha hahaha
А докато чепкаш и видиш нещо твърдо  и кафяво го махни с ръка - разваля чистотата  на преждата .Разбра ли сега ?
Не е трудно - правила съм го на студентска бригада Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 602
Раси Hug,абсолютно си права.
В Турция има много красиви и талантливи актьори.
Джансел не е красавец ,но комбинацията от качества -човешки  и актьорски го правят  уникален.
Това е причината да сме негови почитатели Hug Heart Eyes Hug

[
Sebi,jas ne mislam deka e pomalku krasiv od drugite,no mislam deka site drugi gi nemaat onie 101 pricina da bidat izbrani  i da kotiraat visoko na vrvot   bouquet  Hug
Nieden od niv go nema aristoktaskoto lice,intelektot i obrazovanieto....
Jas sum mnogu vozrasna i mozam da bidam po objektivna od mladite momicinja  newsm51
Pardon za latinicata,nema da mi se povtori  Hug

# 603
В клипа към песента на турската победителка в Евровизия 2003 Sertab
Джансел беше върха на чара и елегантността,
също в стила на неповторимия шик на 60-те и  La Dolce vita.

http://www.cinemagia.ro/trailer/la-dolce-vita-5537/

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 18:02 от riminiii

# 604
Привет дами!

Отдавна ви чета с удоволствие.Искам във вашата тема да пожелая на Джансел и екипа на "Лош път"-Попътен вятър на новия проект!

# 605
Минавам да ви почерпя с една весела торта защото моята малка принцеса има рожден ден.

Ако съм на линия за филма ще ви следя.
Успех на Джансел и целия екип в новото начинание.

# 606
Запис и от мен след като изгледах фрагманите разбрах че драмата
ще пълна но реших да му дам шанс макарче много ще ми станат не съм гледала Джансел никъде досега , но другия артист го знам от Брак с чужденец с който много съм се смяла и аз ще съм тази вечер с вас пък дано ми хареса  Peace Peace

# 607
  • София
Иф   bouquet да ти е жива и здрава принцесата Hug

# 608
  • София
ИФ, да ти е живо и здраво детето   bouquet

# 609
  • София
Идва времето на  "Лош път"  след по малко от три часа  Laughing

iss0o  Hug  Дидзzз Hug

# 610

Иф на малкото твое момиченце ЧРД и да расте силно и здраво . Късметът да е следващия спътник в живота му -

Паси  Hug мислим еднакво ,като нищо и годините ни да са горе-долу еднакви Laughing Laughing Laughing
Исо  bouquet добре дошла!
Дид   bouquet мисля си ,че си изпуснала много - чаровникът Джансел тази вечер надявам се че ще те очарова Laughing Laughing Laughing
Рими  Heart Eyesти чакай малко ,че имаме гости - първо на тях да обърна внимание  и отивам да пусна песента с Джансел /не че не съм я пускала поне 5 пъти hahaha hahaha hahaha

# 611

E, не намерих това което тътсих ,но това попадение макар и не толкова ново си струва -

Изпълнява - великия Wink Wink Winkпианист и актьор - Джансел Елчин

# 612

Много здраве и късмет на малката принцеса.

Успех на екипа и на Джансел в новия сериал.
Чета ви с удоволствие и ще го следя.

# 613

А  ,ето клипа на Джансел и Сертаб/пободителка в Евровизия 2003 / за който писа  Рими Hug

Андроника - добре дошла.

Май всичикеи си храните домочадията  , а аз тази я свърших и съм и на компа и на лаптопа.

Не ми се мисли  #Crazy #Crazy #Crazy,ако от два стола остана на земята Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 614

Хей ,момичена дайте един линк , ама да е читав  за гледане на сериала  Praynig
Много съм зле ,ако  не тръгне от раз  излъчването  се препарирам и толкова.
- От сега ще го инсталирам   и ще чакам Thinking Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт