Искам да ви разкажа за това, което ми се случва през последните месеци и да прочета съвети от вас, защото наистина незнам какво да правя...Всичко започна месец Декември 2011 година, оттогава изкарах нещо като грип (само с висока температура, без други оплаквания) ли и аз незнам какво беше това, което преболедувах, но започнах да не се чувствам никак добре.От един напълно здрав човек се превърнах в"развалина".Започна се едно ходене по лекари, множество изследвания, от които нямам поставена диагноза, а моите мъки продължават.Но ми се случи нещо съвсем неочаквано и сега съм пред дилемата на живота си..На фона на това общо физическо неразположение с множество симптоми( не искам да ги споменавам, няма да ви обременявам с тях ) взех, че случайно забременях .Имам приятел, изобщо не сме го планирали и сега съм в 5 г.с.-съвсем ранна бременност.Той много иска детето, но аз съм много притеснена..Задавам си много въпроси-ами ако не успея да износя детето и се влоша още повече?;Ако нещо на детето му липсва докато е в утробата ми и не получава всички необходими вещества,заради моята болест?;Ако го родя болно, недай си боже или и аз и то не оцелеем...Много ми е притеснено, в най-трудният момент от живота ми, господ ме дарява с нещо наистина ПРЕКРАСНО!Ако се чуствах добре физически нямаше щях да бъда най-щастливата жена на света!
Не смятате ли, че най-добре е да се помъча да си оправя здравето, макар че това ми се вижда невъзможно и небратимо,и чак тогава да си родя детенце..не е ли по-добре да направя аборт,заради причините написани от мен по-горе?Моля посъветвайте ме...
.Нямаш си на идея колко лекари посетих в Пловдив, София, Плевен...За тях аз съм в депресия или по-скоро съм много тревожна и съм имала нужда от психиатър.Аз това не мога да го повярвам.Изведнъж след заболяването да съм изпаднала в депресия не ми се вярва.Аз до февруари тази година се държах ..вярвах, че има изход от ситуацията, че все някой ще ми постави диагноза,и може би наистина изпаднах в депресия, но тя е вследствие на симптомите, не обратното, в което те ме убеждават.