Напоследък прочетох доста мнения на бъдещи майки и съм на път да се ужася съвсем. Ето го и моят проблем: Последната ми менструация свърши на 14.04. и с приятеля ми за последно правихме секс на 15ти. Всичко си беше както трябва, с презерватив и не мисля, че някаква сперма е попаднала във вагината ми. Както и да е, след около 13-14 дни, тоест 26-27 ме заболя коремът долу ниско. Мисля, че ме боляха яйчниците и това продължи около 1-2-3 дни. Предполагам болките бяха заради овулацията, но пък да продължи толкова дълго :/ На 29-30 ме заболя стомахът, не бих казала, че е гадене, по-скоро дискомфорт и оригване,но не ми се повръща. Вчера вдигнах температура 37.2-3, а тази сутрин като станах, беше пак толкова, но към обяд си беше нормална - 36.6-7. Не ме болят гърдите, не съм забелязала някакво зацапване, ако е имало инплантация...Но като цяло съм толкова наплашена, не ми се е случвало преди такова нещо, а сега последното, което искам, е бебе. Моля, кажете си мненията, ии има ли някаква вероятност да съм бременна, или на психическа основа си въобразявам?!
Иначе благодаря за мненията, дами!