Бременност или не?!

• 1 532
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте!
Напоследък прочетох доста мнения на бъдещи майки и съм на път да се ужася съвсем. Ето го и моят проблем: Последната ми менструация свърши на 14.04. и с приятеля ми за последно правихме секс на 15ти. Всичко си беше както трябва, с презерватив и не мисля, че някаква сперма е попаднала във вагината ми. Както и да е, след около 13-14 дни, тоест 26-27 ме заболя коремът долу ниско. Мисля, че ме боляха яйчниците и това продължи около 1-2-3 дни. Предполагам болките бяха заради овулацията, но пък да продължи толкова дълго :/ На 29-30 ме заболя стомахът, не бих казала, че е гадене, по-скоро дискомфорт и оригване,но не ми се повръща. Вчера вдигнах температура 37.2-3, а тази сутрин като станах, беше пак толкова, но към обяд си беше нормална - 36.6-7. Не ме болят гърдите, не съм забелязала някакво зацапване, ако е имало инплантация...Но като цяло съм толкова наплашена, не ми се е случвало преди такова нещо, а сега последното, което искам, е бебе. Моля, кажете си мненията, ии има ли някаква вероятност да съм бременна, или на психическа основа си въобразявам?!

# 1
Въобразяваш си.

# 2
Не си бременна.

# 3
Да си чувала за нещо, наречено Тест? Все пак са минали почти 3 седмици... ooooh!

# 4
Не е ли малко рано за тест? Смъсъл, трябва да са минали поне 4 седмисци

# 5
  • Драгоман
   Не разбрах цикъла закъснява ли ти? Направи си тест за бременност!  Peace

# 6
Не, ти може да си го направиш, но не мисля, че има причина.

# 7
  • 2860 км северно от Екватора
 Fortunate92,нямаш закъснение.Акта ти е бил с предпазни средства.Не разбирам,защо се притесняваш. Rolling Eyes

# 8
Би трябвало да ми дойде след 6-7 дни. Нещо такова, може и малко повече, тъй като нямам много редовен цикъл и понякога идва малко по-късно от 28 дни

# 9
  • 2860 км северно от Екватора
Би трябвало да ми дойде след 6-7 дни. Нещо такова, може и малко повече, тъй като нямам много редовен цикъл и понякога идва малко по-късно от 28 дни
Чакай си кротко тогава,ако имаш закъснение-тест. Peace
Но не мисля, че си бременна.

# 10
И аз мисля,че няма смисъл като цяло..не прочетох нищо притеснително  Wink

# 11
Ох дано дано. Никога не ми се е случвало да ме боли корем и после и стомахът ми да не е добре и то в съвсем кратък интервал от време ии направо се шашнах Grinning Иначе благодаря за мненията, дами!

# 12
Щом сте ползвали безопасни средства, вероятността да си бременна е много малка. Спокойно.

# 13
Няма как да си бременна. Не всяка болка в корема означава бременност. А и предпазни средства сте ползвали. Съмнения може да имаш едва след закъснение на МЦ, но не и преди това  Peace.

# 14
  • Бургас
Твърде е рано за симптоми и неразположения дори и да е настъпила бременност. Най-вероятно има друга причина за това, което описваш. Както и известна доза самовнушение.

Общи условия

Активация на акаунт