Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 463
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
За първи път ми възстановяват пари чрез PayPal. Там ги виждам, и пише, че са пренасочени към картата ми. Това от четвъртък вечерта. Въпроса ми е: Кога да очаквам да ми влезнат по сметката, има ли някакъв срок, проверявам вече 4-ти ден в интернет банкирането, но нищо)

# 556
Моля помагайте:
Имам отворен клайм и днес получих това:
The seller responded to our request for shipment tracking information. We
still need to investigate and confirm this information, but we wanted to
share the seller's response with you:

Tracking Company: Other
Tracking Number: RB056597403CN

No further action on your part is required at this time. We will continue
our investigation, and contact you with any updates.

If you received your item, you can cancel your claim. To do so, copy the
link below and paste it in a web browser window. Please follow the
instructions when the web page appears.

Означава ли това,че няма да ми върнат парите или ще разследват още?
Какво бихте ме посъветвали да направя.
Благодаря предварително  Hug

# 557
ina.gg

Ще се появят когато банката ще ги осчетоводи, няма за какво да проверяваш през почивните дни  - никой не работи.

karinnnaa

Нищо не правиш - просто чакаш, те ще продължават да разследват, ще пишат ако има нещо ново

# 558
Благодаря fandango   bouquet

Дано да си ми възстановят паричките  Praynig

# 559
  • София
Диони, на новата нали пак тр да искаш потвърждение, 4 цифреният код, който да въведеш? Не са ли заради него изтеглени парите?
Или да си пазарувала от сайт, който иска да блокира първоначално дадена сума за проверка на картата? нали НМ имаха нещо такова?  newsm78
Платих поръчки към Ларедута. А картата ми е със статус Верифайд, а нищо не съм правила. Иначе в онл банкирането виждам 4 цифрен код но няма къде да го въведа . тоест в пейпал акаунта няма къде да го въведа

# 560
Здравейте, блокирала съм си акаунта. Някой да има желание и време да ми помогне на лични? Плиис, спешно ми е

# 561
УиУи

И да има желаещи - трябва да кажеш как си успяла  Grinning Защото със сигурност ситуацията не е тривиална, и може би някой знае, някой не. Ако само ти искат потвърждаване на това, че ти си ти, трябва да им пратиш документите си, ако не - ще ти трябва този, който е имал подобен опит

# 562
Де да знаех, освен да копна писмото тук. Няколко пъти получавах имейл за нещо, но мислех че е някакво проучване, и не отговарях. Сега ще ви копна писмото ooooh!Остави друго, "купих" два тонера за принтера и вече получавам подканяне за плащане.
Your account access has been limited for the following reason(s):

Oct 15, 2012: We want to check with you to make sure that no one has logged in to your account without your permission.

Please take a moment to change your password and create new security questions. You should also take a look at your account information and recent transactions. Make sure that your account information (address, phone number, etc.) hasn't changed and that you recognize all of your recent transactions.

If you see a payment that you don't recognize, let us know by going to the Resolution Center. Click "Dispute a Transaction" to report an unauthorized transaction.

(Your case ID for this reason is PP-002-030-981-668.)

Такаа, и аз смених паролата, но оня ден при опит да платя тонерите, много упорито си вкарвах старата парола. И сега не знам от къде ми дойде newsm78

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 13:56 от УиУи

# 563
УиУи

Доколкото  разбирам, точно заради старата парола са ти блокирали акаунта, пиши им, сигурно те ще поискат да им пратиш документи по факса. На всеки лист трябва да напишеш имената си и имейла

# 564
А какво да им пиша? Ако искаш на лични, ако не те притеснявам?

# 565
Здравейте. Току що влязох в интернет банкирането си, за да взема кода за верификация в Пейпал и ми стана странно, като видях, че са дръпнати 1,50 евро и 1 долар. Някой да се е сблъсквал с това?  Rolling Eyes

# 566
  • В.Търново
Момичета,регистрирвам се в Пей Пал,но се чудя коя карта да добавя,та в този ред на мисли ми изникна следния въпрос:
 От регистрираната в ПейПал карта може ли да се теглят пари чрез банкомат или в банката без допълнителни комисиони (в смисъл това,че я Използвам за онлайн разплащания чрез системата на Пейпал, не води до ограничение използваемостта на картата)?

# 567
  • София
Здравейте. Току що влязох в интернет банкирането си, за да взема кода за верификация в Пейпал и ми стана странно, като видях, че са дръпнати 1,50 евро и 1 долар. Някой да се е сблъсквал с това?  Rolling Eyes
Не се притеснявай, така процедират. Ако си спомням правилно доларчето беше само блокирано, а еврото ще ти го върнат в акаунта  Peace

# 568
Здравейте и при мен странна работа.. от три седмици имам блокирани евра по сметката и до днес нищо... по -големият ми проблем е, че имам върнати на 13.11... 15 еввро, което в пейпал.. излиза като изпълнено.., а по сметката си още нямам нищо..в какви срокове се осчетоводяват и т.н... какъв е вашия опит и наблюдения..!!?

# 569
3-4 работни дни осчетоводяват от банката.
Обади се и ги питай.

При въвеждане на нова карта, със същия номер и различна дата на валидност и код, Пейпал блокира/тегли долар, за да види дали картата е наистина съществуваща.
Това е различно от 1.50 евро за верификация на картата.

Общи условия

Активация на акаунт