Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 466
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
И аз така разбрах че очакват отговор от мен дали сме се разбрали.Ама къде да им отговоря, че не съм си получила пратката и си искам парите.Незнам къде да им отговоря...... Praynig Sad

# 541
berina

2012-09-29 вноса общо запечатване на оперативната съвместимост печат на Hangzhou International, България
 преведено с гугъла  Mr. Green на 29.09 пратката е напуснала Ханчжоу, къде е в момента - никой не знае) дай скриншот на прозореца с диспута, ще видим къде и какво да пишеш

# 542
  • София
 Embarassed

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 23:22 от tedichka07

# 543
berina

2012-09-29 вноса общо запечатване на оперативната съвместимост печат на Hangzhou International, България
 преведено с гугъла  Mr. Green на 29.09 пратката е напуснала Ханчжоу, къде е в момента - никой не знае) дай скриншот на прозореца с диспута, ще видим къде и какво да пишеш
Ето това ми се отваря.....Ама незнам къде да цъкам сега Embarassed Hug
https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/webscr?cmd=_mips-view-details& … AAAAAAAAAAAAAAAAA

# 544
berina

ти си дала линк към своя акаунт  Mr. Green Освен теб никой не може да влезе в него, ако, разбира се, не ни кажеш имейл и парола  Joy

Ако не искаш тук да слагаш скриншот - пусни ми го на лични)

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 19:10 от fandango

# 545
Ооооооф ми то невежеството си е голяма работа. EmbarassedКъде се захванах и аз с тез поръчки,сякъш много разбирам ама на....... ooooh!Кое да ти копирам...

# 546
Здравейте, Върнаха ми пари за неполучен артикул. От ПейПал искаха  "Click Accept to receive the payment". Направих го. След това, като отида в History, виждам на 1 ред плащането, Payment Статус "Completed", но има Order status : "Issue refund". Този бутон "Исю рефънд" според мен не трябва да го пипам, но не ми е ясно. Приключила ли съм успешно приемането на парите.Трябва ли да правя още нещо? Благодаря

# 547
Не прави нищо.
Бутонът е да върнеш получените вече пари на продавача.

# 548
Момичета имам отворен клайм за неполучена стока от 05.11/клайма е от тази дата/и от тогава ни вест ни кост от Пейпал.А междувременно си пиша постоянно с китайчетата и те ми предлагат да ми възтановят 70% от сумата.Та се чудя дали да приема или да изчакам решението на Пейпал. ThinkingНо ако те ми откажат затова че имам тракинг номер както беше станало тук с друг потребител,да не ги загубя и тези 70%......та се чудя- вие какво ще ме посъветвате. Praynig

# 549
 berina, ти като имаш тракинг по него какво излиза  newsm78 ако не си я получила какво като имаш тракинг  Confused
В пощата нищо не могат да кажат вероятно, нали?  #Cussing out

хм... зависи за какво е, но щом го няма защо 70% ще те задоволят за обезщетение, `айде ако нещо е развалено и може да се поправи ок, но то липсва...

# 550
berina,при мен положението е същото-отворен клайм на 05.11 и още нищо от пейпал.И аз имам тракинг номер,но нищо не съм получила,така че чакам  Crossing Arms

# 551
Аз искам да ви попитам нещо. Някой успявал ли е да направил рефунд към dealextreme? Поръчах един таблет от там преди 3 месеца, от съпорта все ме овъртат, че ще пристигне и т.н, но до момента нищо не е пристигнало, а обикновено е в България за около 2 седмици, максимум 3. Повдигнах диспут в Пейпал против dealextreme, но мина месец някъде няма никакво решение.

# 552
  • София
Здравейте и аз имам един въпрос. При опит за плащане през пейпал ми поиска регистрация на нова карта /старата е изтекла/. Регистрирах новата, която е със същият номер, но нов секюрити код и нова дата. Сега си проверих картата в онлбанкирането и виждам, че са ми изтеглили 1 евро - 1,96 лв от пейпал. Това някаква такса ли е? Преди нали връщаха парите с първата транзакция, а сега имам направени 4 плащания и не ми е възстановено еврото /а преди май беше долар?/ Проверих си и пейпал баланса - 0 евро е.

voucheradw аз имах дълга преписка с Диалекстрима, относно не получени пакети - писахме си 2-3 месеца, правиха се на луди, но ми изпратиха отново част от нещата , но два чифта обеци така и не дойдоха , но вдигнах ръце от тях и прежалих парите. Така и не стигнах до диспут в пейпал - аз се разправях с тях чрез онл формата в сайта им  Peace успех  Peace аз спрях да поръчвам от там - писна ми да си пиша с тях  Peace

# 553
Диони, на новата нали пак тр да искаш потвърждение, 4 цифреният код, който да въведеш? Не са ли заради него изтеглени парите?
Или да си пазарувала от сайт, който иска да блокира първоначално дадена сума за проверка на картата? нали НМ имаха нещо такова?  newsm78

# 554
  • на терасата
Моля спешно за помощ. Трябва да платя през PayPal покупка от ebay.co.uk. Платих, но Ebay каза, че плащането ми е изчакващо и ако не се промени статуса да платя отново. Хубаво, но парите са блокирани от банката вече. Моля, кажете на кого да пиша, какво да правя?! За първи път ми се случва.

Общи условия

Активация на акаунт