Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 472
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Можеш да платиш и без да си верифицирала картата.

# 526
Здравейте!Преди няколко дни пуснах диспут.Продавачът отговори обичайните неща-да затворя диспута и да чакам търпеливо пратката си и т.н. Въпроса ми е кога да ескалирам диспута ( нали така се казва,извинете ме ако бъркам )

# 527
Ако не намерите решение с продавача в диспута, може да ескалирате до Claim. По този начин оставяте решението за спора ви с продавача да бъде взето от Пейпал. Бутонът за ескалиране до Claim се появява няколко дни след пускането на диспута, не веднага.
Карина, изчакай да "видиш" бутона и действай.  Peace

# 528
  • Перник
Здравейте, когато чакам рефънд, парите в картата ли отиват направо или в пейпал ъкаунта? И трябва ли да чакам 45 дни /срок на банката/ за възстановяване на сумата по картата?

# 529
Надя*

парите отиват в картата ти. Обикновено след 3-4 дни се появяват, но ако има почивни дни, то може и след 5-6

# 530
  • Плевен
Здравейте,
и аз с едно питане,за да не объркам newsm78Спечелих търг в Ибей и платих през Пей Пал,но вместо потвърждение получих статус в Пей Пал Unclaimed
   Details Payment To  8MT42361J6490270A   Cancel    -£5.99 GBP
Както се вижда има опция да откажа, да го направя ли и да платя пак или да изчакам? newsm78
Благодаря предварително за отговора  Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 11:36 от elifanta

# 531
elifanta

Първо пиши на продавача и питай,  и изтрий имейла на човека  Grinning

# 532
  • Плевен
elifanta

Първо пиши на продавача и питай,  и изтрий имейла на човека  Grinning
Ок,от публикацията ще изтрия  Embarassed,ще му пиша на мейла, нали?И да откажа в Пей Пал плащането предполагам?
Благодаря Hug

fandango Благодаря  Hug Писах на мейла и,както и през Ибей,ще чакам отговор  Peace

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 11:46 от elifanta

# 533
elifanta

пиши му първо! Може би си сменил нещо в акаунта, втори път няма смисъл д аплащаш преди той да ти отговорил. сега нищо не отказвай, можеш да го направиш и по-късно. Изчакай отговора му

# 534
Здравейте. Ето и един нов въпрос от мен: Плащам с дебитна карта на една покупка чрез Пейпал. Седмица след като направя плащането изтича срока на картата ми и се налага да издам нова пластика. Обаче поръчания продукт не пристига, отварям диспут и спечелвам диспута. Върнатите пари обаче не отиват в новата ми пластика(в момента е със статус Primary), а във старата, понеже е платено от стара карта. Та въпроса ми е: има ли начин тези пари да се загубят някъде, понеже реално старата ми карта вече е неактивна и няма как да се върнат там или направо ще постъпят във банковата ми сметка, независимо дали старата карта е активна или не?                     

# 535
  • София
Имам доста замотан въпрос, ще оценя дълбоко ако някой се отзове и успее да вникне в моя проблем. Така... Отворих си Пейпал акаунт лятото, с американска дебитна карта, извърших много плащания, статусът ми е verified, но в последствие закрих сметката в американската банка и сега нямам активна карта (като опция още ми стои информацията от старата карта, предполагам не са засекли, че съм закрила сметката). Според новите изисквания, не успях да потвърдя самоличност в акаунта си (изисква ми потвърждение за адрес (който също при регистрацията е американски), социално осигурителен номер и т.н. и сега единственото ограничение е че не мога да добавям пари. Преди да разбера за това ограничение (ден, след като въведоха новите изисквания) си купих предплатен ваучер със заредена сума, с намерението да вкарам пари в акаунта си и да извърша плащане,т.к. вече бях закрила сметката си. Не се получи и се оправих по друг начин, но въпроса ми тук е следният: Вече съм в България и има ли начин да използвам този ваучер все пак, защото съм заредила не малко парички..? Refund правят само на територията на САЩ. Имам познат там (но не много близък за да го занимавам със сложни процедури), който предполагам може да зареди парите в свой акаунт и да ми ги препрати към моя, като въведе мейл, но пък дали ще мога да осъществя след това някакво плащане, при положение че нямам регистрирана валидна карта в момента... Или да опита ги прати на акаунта на мой приятел, който е с регистриран бг адрес и бг карта, но предполагам ще се удържат някакви такси при такова прехвърляне... Изобщо не знам дали е възможно такова препращане на пари от САЩ към България... И дали имате някаква представа колко e валидността на един такъв ваучер (не пише на него). Евентуално за най-сигурно да си го пазя за след две години като отида пак до САЩ...

# 536
Genesis

По идея парите трябва да отидат в сметката ти, те не отиват в картата, а в сметката

BlaCk RoSe

Честно казано, не знам дали някой тук ще ти отговори на въпроса за ваучера  newsm78 пробвай да зададеш въпроса си във форума на пейпал
 За прехвърляне на парите - може да се пратят със сенд мани, ще стоят в акаунта, и има процент за подобно изпращане. Можеш да платиш с тях, ще се дърпат от баланса. Понеже не знам дали това става без въведена карта - то по-добре да използваш акаунт на приятеля ти

# 537
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте   bouquet Имам следния проблем: при плащане на спортсдирект се оказа, че не ми достигат някакви стотинки и плащането ми е със статус пендинг. Въпросът ми е след колко време спортса ще се откажат от парите? Блокирана сума нямам, но при опит да платя с картата, не чрез пейпал ми дава, че се обработва плащане с тази карта и не може да се плати. Благодаря  Hug

# 538
Мога ли да ви запитам нещо.Имам не получена стока и пуснах диспет,след това го ескалирах до клайм и сега получих едно писмо от Пейпал и незнам какво да правя нататък.Много ще съм благодарна ако някой ми помогне. Praynig
tatus

The seller has responded to our request for tracking information. We haven’t confirmed the tracking information yet but wanted to share it with you.

China post tracking # RA634660848CN

What happens next

Please review the information and let us know how you would like to proceed.

If you've resolved this problem, you can cancel this claim anytime.

If you received the item but it's different than you expected, you can change your reason for this claim.

# 539
Мога ли да ви запитам нещо.Имам не получена стока и пуснах диспет,след това го ескалирах до клайм и сега получих едно писмо от Пейпал и незнам какво да правя нататък.Много ще съм благодарна ако някой ми помогне. Praynig
tatus

The seller has responded to our request for tracking information. We haven’t confirmed the tracking information yet but wanted to share it with you.

China post tracking # RA634660848CN

What happens next

Please review the information and let us know how you would like to proceed.

If you've resolved this problem, you can cancel this claim anytime.

If you received the item but it's different than you expected, you can change your reason for this claim.

Според мен нищо. Пайпал те информират, че пордавача е дал номер за проследяване и те питат дали сте разрешили случая помежду си.

Ама и тез китайци се изхитриха. Пишат номера за проследяване, ама къде се проследяват не е ясно. Пред пайпал са го пратили, ама не се знае къде са нещата. И после защо има много диспути и блокирани акаунти.

Общи условия

Активация на акаунт