Ползвате ли продуктите за коса на LORYS? Има ли доволни?

• 11 402
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Аз също ползвах тази с чесъна по препоръка на приятелка,не съм кой знае колко очарована newsm78Сега си взех  тази със шоколада много ми харесва на мирис поне ,за сега за ефект не мога да говоря! Но гледам ,че коментирате и за косопад- аз ползвам ш-н Здраве за косопад пак по препоръка и съм доволна! Peace

# 31
Маската с ефект змийско масло е отвратителна.

# 32
  • Бургас
Аз също ползвах тази с чесъна по препоръка на приятелка,не съм кой знае колко очарована newsm78Сега си взех  тази със шоколада много ми харесва на мирис поне ,за сега за ефект не мога да говоря! Но гледам ,че коментирате и за косопад- аз ползвам ш-н Здраве за косопад пак по препоръка и съм доволна! Peace
За силен косопад след тежки операции и тежки хормонални нарушения ми бяха помогнали ампулите на Ревалид от аптелите,наистина мйи спря косопада и сега виждам,че доиста нова коса поникна,мисля,че е добър продукт,но не е евтин като Лорис,иначе маска на Лорис,нанесена по дължината на косата ми действа много добре както вече я похвалих

# 33
Маската с ефект змийско масло е отвратителна.

Зависи от човека, аз съм супер доволна, малко странно мирише, но има ефект.

# 34
 [/quote]

Зависи от човека, аз съм супер доволна, малко странно мирише, но има ефект.
[/quote]

И аз съм много доволна от змийската.Сега ползвам дуо шоколад и плодов коктейл.Също съм много доволна. Peace

# 35
Аз също ползвах тази със змийското мляко, и не ми подейства добре. Peace
Аз веднъж ползвах маската със змийско мляко,хич не ми допадна,а опаковката беше много голяма,и си остана така,после замина на боклука.

# 36
  • Пловдив
Доволна съм  Peace
Ползвала съм видовете с чесън и змийско мляко.
Косата ми е дълга до кръста, мия я всеки ден и ползвам маската вместо балсам.

# 37
Ползвала съм тази със змийско масло много съм доволна с много суха и изрусена коса съм ще пробвам и шоколадовата Wink

Общи условия

Активация на акаунт