Любители на Котки Тема 63

• 49 854
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, влизам набързо да ви покажа маца, която най-после се осмели да приближи малчо Simple Smile

Много цунки за прекрасните ви писанчовци и писанки  Hug

# 451
Много са хубави сите маци. Grinning
Особено умиление ме обхваща пред мокра котка. Защо ли така?
Снимката с тримката и кофата с мляко е... Heart Eyes

# 452
  • София
Благодрая на всички, които се  включиха !    bouquet

# 453
  Вчера нагушках един 4-ри месечен и много красив рижко, на едни приятели.Ама толкова мек и гъвкав, да го схрускаш.А какви огромно очи има само, иначе не е породист.
  А  досега (1 час) търсихме Шери, която буквално се изпари при звука на прахосмукачката.Вярвате ли ми , че обиколих къщата, надигнах всички дивани, фотьойли.Бръкнах във всеки шкаф, не остана местенце непроверено по 2-3 пъти.Викахме, тропахме- нищо.Даже двора  огледах, за всеки случай, макар вратите да бяха заключени #Crazy  Накрая в отчаянието си извадих  кесийката с гранулите й и  звучно отсипах една доза в купичката.На секундата се появи  до мен мъркаща и с вирната опашка да щурмува храната Joy Joy Joy
Вече да викам и да търся ли NaughtyВадя  гранулите и  котката се  появява.Понякога наистина си мисля , че тия гадинки владеят изкуството  да се дематериализират..брррр Rolling Eyes

# 454
  • На небето
tonni123 ха, ха пък при нас е обратното.  Joy Всички сме слаби с манекенски размери, само котарака ни е дебел.

Lei@ о не, не дава да му пипаме корема.  Naughty Става напрегнат и неспокоен , страшно се изнервя и започва да хапе и дере. А по повод криенето в пералнята, моя изпада в ужас от нея и за мое щастие не се вре вътре. Но мога да предположа как си се почувствала.

Теичка това е ужасно, как така ще скочи самичко ужас.  Cry Cry Cry Сигурно ти е много тежко, но нали знаеш, времето лекува. Не че това е някакво успокоение сега.
Би било добре за в бъдеще да обезопасиш балконите. Стига да имаш възможност или поне да не пускаш бъдещите си любимци на балконите. 

Дидитка леле, какви приспособления има Богданка, блазе и.

# 455
  • До хладилника, който обичам
Каква тоалетна ползват котките ви - открита или закрита Thinking Който е ползвал двата вида, може ли да изкаже мнение със сравнение? Аз съм имала винаги само открити тоалетни за котките. Мисля си дали да не взема на малката Маша една закрита тоалетна, вместо откритата, хем естетика, хем ограничаване на аромати?

# 456
Аз лично ползвам открита тоалетна, защото Мароко се подпира за стените, когато си върши работата и се повдига, върти се, въобще много е активен. в началото и аз имах такава дилема, но той е твърде голям и стандартните капаци на тоалетни  ще са му неудобни и ще му пречат. Ние сменяме тоалетната всеки ден и реално тя не стои мръсна, съответно за миризмите не се притеснявам. Но, доколкото знам при закритите се разпръсква по-малко пясък/гранули навън.

# 457
  • До хладилника, който обичам
Маша е като фабрика за отпадъци, много често посещава тоалетната и не, че мирише, но е неестетично най-малкото, понеже понякога забравя да зарови съкровището Laughing И да, разпръсква навън.
Сега взех пясък на Pura и има разлика, повече улавя миризмите и по-важното, прави по-хубави и лесни за премахване бучки.

# 458
Джиа, много сладко!

Бу, в началото Лили беше с покрита тоалетна. Моите наблюдения са, че миризмата се задържа вътре и като вдигнеш капака да чистиш, целият "аромат" излиза наведнъж. Покритите тоалетни са по-скоро точно за да не се ръси пясък навсякъде и за да не са на показ отпадъчните материали. Понеже на нашите котки тоалетната е в складовата част на мазето, ползвам огромна пластмасова кутия с дълбочина около 40 см. Така хем ровят, без да хвърчи пясък, хем повечето пясъчета се отръскват по време на скока. Е, пак има наръсено, но то не се разнася из къщата, а остава в рамките на складовата част.

# 459
  • In a surreal moment!

Радвам се, а ако си се усмихнала съм дважди щастлива!  Heart Eyes
Ето още един режисиран сладур  Grinning  Ама от къде ги намериха тези малки компютърче, столче и бюрце, хихихих....

# 460
Ама от къде ги намериха тези малки компютърче, столче и бюрце, хихихих....

Joy Ама наистина!

# 461
  Ама и той как се е взрял в монитора hahaha

# 462
Аз съм ползвала и двата вида тоалетни. В момента сме със закрита и от както съм я купила се родих направо. С две ръце съм за закритите тоалетни. Миризма не мога да кажа че няма, като ми я напълни с подаръци, но силикон не настъпвам всеки ден в банята (там му седи тоалетната). Моята е от най-евтините и не е уплътнена много хубаво, но ми върши страхотна работа.

# 463
  • Варна
Аз предпочитам открита тоалетна за Грейчуги.

Последната снимка от Икси е уникална.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing

И аз обичам мокри котки!  tooth

Понеже във Варна хомеопатите- ветеринари са кът, да ви пратя координати на такъв.

http://www.facebook.com/marinelaivanova.bojkova
Кв. Галата, ул. "Боровец" № 48, 9000 Varna, Bulgaria
089 684 3318

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 20:06 от Стейси Грей

# 464
Я, Кикаха станала Стейси Грей! Пък аз тамън се ядосах кой е посмял да ти открадне аватара и подписа Simple Smile

Честита смяна на името!

Общи условия

Активация на акаунт