Любители на Котки Тема 63

• 48 963
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София и Морето от време на време
Здравейте и днес от нас. Определено в момента смятам, че е по-добре от вчера. В смисъл че не лежи настрана - цял ден си дремуца в нормалната си им поза: http://tinak.snimka.bg/animals/chocho-m-rcho-i-drugi-kotki.693948.28036489
Само дето още не иска да яде и да пие вода сам. Давам през 2ч хомеопатично лекарство с 10-15мл вода. А всъщност може би това да му е достатъчно и затова да не пие сам  newsm78 Одеве и енергийна храна малко дадох. Много ми се сърди, ама няма как. От една страна да го оставя сам, ама от друга пие антибиотик и да не се увреди стомаха трябва и малко храна да приема. Добре е, че досега не е повръщал. Сутринта само мъничко и веднага му се смени лекарството (хомеопатичната). Невероятен "късмет" е, че точно в нужния ми момент хомеопатичката ми беше при нас, а и имам в къщи една полякиня, ветеринарен лекар. Та консулта е по няколко пъти на ден, следи се в реално време животното и поне в първите и критични 36ч реакцията беше супер адекватна. (Късмет в кавички, защото нали знаете, че няма случайни случайности.)
Днес извадих и "тежката артилерия" - наредих един 3ч микс от честоти за кучешки парвовирус -CPV- (за котешки -FPV- нищо не намерих) и се надявам да не да много различни и да съм го думнала тоя ГАД.
Днес четох, че ако котката преживее първите 5 дни от болестта шанса и да оживее става прилично голям. Значи ни остават още 3 денонощия и шансовете се увеличават многократно.
Вярвам, че ще се оправи, защото от вчера не е вдигал повече температура, нослето му днес е хладно и леко влажничко.
Виждали ли сте болна котка да спи в такава поза?: http://tinak.snimka.bg/animals/chocho-m-rcho-i-drugi-kotki.693948.28036701 На мен ми прилича на спокойствие и блаженство ... като изключим гъбясалата муца, ама гъбите ще ги трепем след това, да не натоварвам и с това организма му в момента.

# 616
  • София
Към текста в описанието ми от 37-а страница в темата искам да добавя, че поемам месечната издръжка на Кари (храна и пясъка за котешката тоалетна) + разходите за годишни ваксинации.
Продължавам да търся нови стопани за котето ми.

# 617
  • на брега на морето
Да ти кажа честно, който я вземе, ще поеме и цялата й издръжка. Амо дано има късмет котето да го хареса добър човек и да се грижи за нея с любов и отговорност.

Тинче, как сте?

# 618
  • на морето
Здравейте и от нас ! Hug Hug
Тинче , според мен Мъро вече е спасен - той е голямо момче , а и при тези грижи и актовно лечение се е сборил яко с вируса . Дето се казва -"обезглавили " сте болестта в началото.
Преди много години от такова нЯщо за дни цели котила са измирали .Единици са оцелявали от мъниците .Няма да забравя един котан ..нямаше сили да върви , та по лакти , пълзейки се примъкваше към храната да яде . Оживя .Единствен .
VSV, добре дошъл !  HugНапълно ти разбирам дерта , но за съжаление не мога да помогна . При мене бройката е двуцифрена .Ти, освен тук , по други сайтове предполагам също си пуснал обява , нали ?
Делфинче , едва сега осъзнах , че скоропостижно сте се сбогували със Зайко - съболезнования Praynig Praynig Praynig ... Уж четох , четох , пък не "включих"....

# 619
Да, Аша, и аз така смятам.
Цяла нощ спа между мен и малкия син и се гушкаше. Пусках му през нощта програми против стафилококи и стрептококи, а сутринта ентероколит. Мисля си днес дисбактериоза да му пусна, за да балансирам флората в червата му.
Сутринта (заради цялото това гушкане, което е необичайно за него) в 7ч бях готова да излитам за Бургас. Обаче мъж ми тръгна да слага храна на Чочо и Мърчо стана, отиде, навря муцуна при Чочо в паничката (той път отстъпи - да не повярваш чак) и почна да яде. Направо камък (огромна скала) ми падна от сърцето ... След това отиде на двора изпишка се, разходи се в двора на съседите, пийна водичка от кофите с вода за поливане, легна, подрема си там и после се прибра, пи си антибиотика и неуробекса, след това и хомеопатичното и сега спи.
Определено смятам, че шансовете му да оцелее нарастват. Остава само проблема с крачето да оправим. Сигурна съм, че хомеопатичката и там ще помогне - той оня ден на обед съвсем падаше и тя му даде нещо, с което сега стъпва почти, но определено има какво още да се желае по въпроса.
Ето и нови снимки (покрай тая болест стана фото-звезда). Тамън данъка с лихвите и ДДС-то  Laughing
http://tinak.snimka.bg/animals/chocho-m-rcho-i-drugi-kotki.693948.28040363

Мисля в съботата да ходим на контролен с ПКК до Бургас - да се видим на по кафе? Герче, Аша???

Делфи,  Hug, съболезнования и от мен за зайко.  Cry

Лек и успешен ден на всички  Hug

# 620
TINA.K много хубави новини. Ще се оправи Мърчо, вярвам в това. Погали го от мен юнака.

# 621
Само да се оправи напълно, ще го намачкам яко от всички вас,  Mr. Green които му пращахте положителните си мисли, когато му беше нужно. Много съм ви благодарна, момичета!!! Огромни прегръдки от нас!!!  Heart Eyes
Сега гледам да го взимам само като му давам лекарствата и да го оставям да се възстановява. Все пак е само още в началото на болестта - едва 3 ден му е. Това, че успяхме да реагираме навреме и адекватно, пък и с моите си методи успявам да му помогна също ... Сега съм наредила на уинампа 50мин лечебни музики за поправка на ДНК, повишаване на имувнитета и от сорта. После във фрекса съм заредила честоти за възстановяване на лигавици и против чревни инфекции. И след това дисбактериоза и вероятно и за регулация на стомашно-чревния тракт ще му пусна апаратчето.
Живот и здраве до 2-3 дни ще имам и софтуера за препрограмиране на апаратчето ми за биорезонансна терапия с над 3000 програми ... на практика неограничени възможности. Ама пък колко четене и учене ме чака ... и то неограничено.

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 12:04 от TINA.K

# 622
  • на морето

Мисля в съботата да ходим на контролен с ПКК до Бургас - да се видим на по кафе? Герче, Аша???

СЪгласен ,разбира се !  Peace Във ВИВАВЕТ -а ще ходите пак , нали ? Те в събота работят до 15 ч,доколкото си спомням .Сутринта са от 9:00ч.
 Аз съм на един г.. място от нея , ... Mr. Green ,ако мериш с моя и толкоз няма ...Кога ще ходите -сутринта , след обяд ? Подробности на ЛС..

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 11:52 от asha

# 623
Да, Вивавет!!! Мислим 9ч да сме там (или около 9).

# 624
  • на брега на морето
Тинче, дай и на кака лечебната музика

Ако се видите по морето да му предадете много целувки от мен.

# 625
TINA.K, в събота ако не съм на зъболекар съм на линия  Hug

# 626
Тина, радвам се, че сладурът е по-добре. Айде да се оправяте бързо и напълно Hug

Честит м/ународен ден на коткитеееееееееееееParty Да са ни здрави и щастливи и все така да ни пълнят сърцата и душите с любов  Heart Eyes

следобедно лежерно поздравче за всички

# 627
Котьо, то не е точно музика, а една програма за генериране на честоти. FREX16 се казва. По принцип идеята е, че програмата генерира и чрез усилвател от звукавата карта се извежда на електроди, които се държат. Аз обаче го пускам директно като звук през колонките. Малко са пищящи някои честоти, но силата на звука я слагам на минимум - вибрацията пак съществува. Не съм на 100% сигурна, че така работи, но пробвам. Пък то ще покаже.
Имаше сайт, откъдето се сваляше, ама нещо е изчезнал. Ще търся дали има откъде да се свали. Ако не трябва на мейл да ти го пратя файла, само не знам минава ли като размер.

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 18:17 от TINA.K

# 628
  • на брега на морето
Благодаря ти, душко. Да ти оздравей котката Grinning

# 629
  • Варна
Тина,  зарадвах се, че Мърчо не се дава!  Hug Praynig Praynig Praynig

VSV, дано някой твой близък приеме котето срещу парична помощ!
Аз не си представям да приема коте, да се грижа за него и да го заобичам и после да трябва да го върна! Успех, дано се наредят нещата!  Peace А и да се съберете после пак!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт