Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 883
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
А като е платен ЛЛ той ли си прави ваксинациите по календара?
Мисля,че не прави ваксини.Но няка по-компетентните да кажат.

# 481
Майнички, кажете ми добър педиатър - платен? вече на втори попадам по ЗК и съм супер разочарована и пак ще сменям юни  #2gunfire #2gunfire казаха ми за някакъв Пепеланов, ама не знам  newsm78 ако има такава тема дайте линк, че да не спамя тук  Hug Hug

И аз подкрепям мнението за д-р Молева, много сме доволни.  Peace

# 482
  • Пловдив
Майнички, кажете ми добър педиатър - платен? вече на втори попадам по ЗК и съм супер разочарована и пак ще сменям юни  #2gunfire #2gunfire казаха ми за някакъв Пепеланов, ама не знам  newsm78 ако има такава тема дайте линк, че да не спамя тук  Hug Hug

И аз подкрепям мнението за д-р Молева, много сме доволни.  Peace

А имунизациите кой ви ги слага?

# 483
Определено ви трябва ЛЛ,най-малко за ваксините,няма начин друг да ги сложи,те са си по ЗК!

# 484
Ми аз мисля да си ходя по ЗК при тази, която съм - за имунизации, мерки, теглилки и т.н., но примерно ако ми предпише нещо, или малкия се разкашля задължително ще искам второ мнение при частния..то за едни мерки, теглилки и ваксини няма кво толкова да те дразни лекаря..ама като вземе да ми изписва АБ по телефона и за щяло и нещяло  Stop Stop

# 485
beauty_, има една денонощна поликлиника Вела - http://velaclinic.com/. Аз нямам лични наблюдения от нея, но бях чела хубави отзиви. Ако е нещо спешно си мисля, че може да ви е от полза.

# 486
Сий лайтс, знам я, ходили сме веднъж, но да ти кажа имам приятелка, която има абонамент там и и вкараха детето в инфекциозна и накрая се оказа, че е нямало нужда от това. Но наистина, ако е нещо спешно пак си е вариант  Party

# 487
Момичета, при спешност бяха препоръчали "Пълмед" / от другата тема/ Peace

# 488
beauty_, има една денонощна поликлиника Вела - http://velaclinic.com/. Аз нямам лични наблюдения от нея, но бях чела хубави отзиви. Ако е нещо спешно си мисля, че може да ви е от полза.

Ние сме и абонати -и трите ми деца, лекуват повече с хомеопатия, доволна съм, на 35 дни малката се разболя, личната на третия ден и изписа антибиотик, защото бебето беше със запушен нос и неможеше да диша, а от Велата ме помолиха още два дни да продължа с тяхното лечение -капки за нос и сироп, и се разминахме от антибиотика на толкова ранна възраст!

# 489
  • Пловдив
Аз давам още един глас за Вела при спешни случаи!

# 490
  • Пловдив
Да ми препоръчате фирма за дограма?Предстои ми основен ремонт и всичко би ми било полезно.Пишете на лични да не обременяваме темата.Всичко за дограма,фаянс,теракот,мебели и т.н.

# 491
Ми аз мисля да си ходя по ЗК при тази, която съм - за имунизации, мерки, теглилки и т.н., но примерно ако ми предпише нещо, или малкия се разкашля задължително ще искам второ мнение при частния..то за едни мерки, теглилки и ваксини няма кво толкова да те дразни лекаря..ама като вземе да ми изписва АБ по телефона и за щяло и нещяло  Stop Stop
Ти при коя си сега и защо не си доволна? Мисля, че ще е от полза мнението ти Hug.

# 492
Шушулче, първо бях при д-р Трифонов на понеделник пазара, сега съм при д-р Делчева/към д-р Еленски се води/ в Гранда  Hug

# 493
Aу, колежка на ММ работи в този център, на рецепцията, и ни я препоръча, но ни се видя далече и не записахме пикла там. значи, да не съжалявам.

# 494
Ми той и Еленски, и Делчева са много хвалени, ама явно аз съм много претенциозна  Joy Joy ти при кого се записа?

Общи условия

Активация на акаунт