Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 902
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, помогнете ми с добър уролог в Пловдив. Някой дето взема нещата на сериозно, че ми омръзна от експерименти.....
Благодаря ви!

# 466
Момичета, помогнете ми с добър уролог в Пловдив. Някой дето взема нещата на сериозно, че ми омръзна от експерименти.....
Благодаря ви!

За дете ли и по какъв точно въпрос -може да ми пишете и на лични!

# 467
  • Пловдив
Можете ли да помогнете с телефон на Белодробна б-ца ?

# 468
Здравейте.
Някой дали знае къде продават прежди-по възможност в Тракия.Трябва ми бяла и червена прежда,че в яслата ни искат.
Предварително ви благодаря. Peace

# 469
  • Пловдив
Има в Детски свят един магазин за прежди, на пазара на Форума също продават прежди- там където са мушамите, но е по-ограничен избора, точно бяла и червена не знам ще има ли.

# 470
  • Пловдив
kamban4o, от кога е това? Ние ще сме си вкъщи до края на седмицата, та не съм осведомена...
По колко искат? И ще е късно ли поделеник да занеса?

Иначе и аз за сергията на пазара се сещам, там където продават мушамите Peace

# 471
  • пловдив
Здравейте  Hug
Баба Марта наближи и е време да ви поканя на поредния благотворителен базар на ДБМ звено Пловдив  Grinning

Базара с мартенички ще се проведе на 27 и 28 февруари в МОЛ Пловдив - ІІІ етаж
от 10 до 20ч

Красивите мартенички, които изработиха част от вас, нас и от още много момичета от цялата страна можете да разгледате в албумчетата във Фейсбук

Фондация ДБМ - Пловдив
http://www.facebook.com/#!/pages/%D0%A4%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%94%D0%91%D0%9C-%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2/172709261373?fref=ts

Надяваме се, че и тази година ще успеем да ви зарадваме с новите видове специално изработени за базара.

Очакваме ви!   bouquet

# 472
Майнички, кажете ми добър педиатър - платен? вече на втори попадам по ЗК и съм супер разочарована и пак ще сменям юни  #2gunfire #2gunfire казаха ми за някакъв Пепеланов, ама не знам  newsm78 ако има такава тема дайте линк, че да не спамя тук  Hug Hug

# 473
  • Пловдив
Що юни?Можеш и сега да сменяш или когато ти е кеф Wink Просто отиваш в Здр.каса и си подаваш една молба свободен текст,че не си доволна и отиваш при еди кой си...Но първо трябва да си избереш новия и той да ти даде лист,че сте записани при него. Peace

п.п.Моля те,ако намериш такъв пиши ми на лични. PeaceДа си имам резерва...

# 474
Чувала съм за д-р Николов май беше,в Кичука-по ЗК,най-добре виж в Белия списък за Пловдив,иначе за частен,д-р Молева,и тя е в Кичука!

# 475
Мистик, мерси, не знаех, че може и сега да сменя личния  Peace
Лилия, благодаря   bouquet  bouquet

# 476
  • Пловдив
beauty_ , ако говориш за д-р Стефан Пепеланов няма да сбъркаш. Но за съжаление той не работи със здравна каса, приема само на частно. Въпреки това доста време, няколко години го ползвахме с голямата ни дъщеря, винаги е внимателен и предразполага децата. Прегледа е 25 или 30 лева, винаги можеш да му се обадиш и ще ти обясни всичко. Идва и на частни посещения.  Има и абонамент при него, който по принцип излиза по-евтино, ако детето често боледува. На първо четене това се сещам, дано съм ти помогнала.   Peace

# 477
Ванюша, благодаря   bouquet точно за него говоря, знам, че е платен, а и ми е близо и затова май към него се насочих   Party

# 478
Чувала съм за д-р Николов май беше,в Кичука-по ЗК,най-добре виж в Белия списък за Пловдив,иначе за частен,д-р Молева,и тя е в Кичука!
И аз съм много доволна от Д-р Петър Николов.Лекувал е дъщеря ми.Много внимателен,страхотен специалист и е невероятен човек!
Да,той работи в поликлиниката на събота пазар,но не е JP.Иначе бих го избрала.Работи и с направления.

# 479
  • Пловдив
А като е платен ЛЛ той ли си прави ваксинациите по календара?

Общи условия

Активация на акаунт