Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 915
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Жозефин, а между оптима и перфекта за теб коя е по-добра?

Преди три месеца и аз имах дилема между двете колички -но по стабилна ми се видя перфекта, че е с четери колела да не се прикатури някой път детето от триколката, и сега съм доволна от избора си!

няма такова нещо, не стряскай хората, които харесват триколки, оптима е стабилна, тежка количка и освен ако не се опиташ ти да си бутнеш детето, не виждам как ще се прекатури. що за предположения просто  ooooh!

# 451
О не е предложение -ами моята комшийка е с оптима и при едно слизане и се завъртя предното колело и замалко да падне с бебето на улицата -просто беше грешка, че слезна първо с предното колело, но тази грешка щеше да прекапури и нея и беба, иначе всичко друго си е едно и също с перфекта, коша и е толкова голям, че на моята беба не и харесва и ползваме столчето за кола !
А за прибиране в кола -аз съм с малка с две врати -предните две колела се свалят бързо, но не ми пречат, просто дръжката влиза в колата, а всичко останало остава в багажника, не легнала а сгъната и изправена!
А защо сте сменили на третия месец количката, ако не е тайна!
Аз моята си я ползвах с второто дете и сега си я ползвам с третото!

# 452
  • Пловдив
тази комшийка да чете инструкциите малко, да уважава труда на екипа, колко съм се морила да я напиша тази за оптима и перфекта ей  #Cussing out
в нея пише накратко: когато се слиза от тротоари, когато се кара по неравни повърхности и т.н - предното колело да се застопори!
това важи за всички колички с въртящи предни колела, на перфекта също се оплитат ако слезеш с тях и тя може да се прекатури цялата напред недай си боже.
моята оптима я смених от каприз. жената, която я купи от мен изгледа детето и я продава отново, безпроблемна. Flutter

# 453
 Simple Smile момичета, страшни сте. Добре, че повдигнахме темата, че да получа инфо - полезно де Simple Smile

# 454
Здравейте момичета, първо искам да се извиня, че така се намесвам в темичката Ви, но имам нужда от малко помощ.
Аз съм от Сливен, преди около два месеца на детенцето на моя приятелка което е 4 годинки му извадиха трета сливица, защото според лекарите тук беше крайно наложително.....и след манипулацията детето продължава да има същите проблеми както и преди това (кашлица по време и непосредствено след сън, при леко заморяване и т.н.).
Та въпросът ми към Вас е можете ли да ми препоръчате някой специалист уши нос гърло, насочиха ни към  клиника Каспела та ако е от там още по добре....
Много благодаря предварително.
Хубав ден  Simple Smile

# 455
  • Fort Worth, TX
Не е ли по-добре да се обърнете към пулмолог отколкото към унг.За мен работата не е за унг, но вие си знаете.

# 456
Моя приятелка ходи при Миленич в Каспела за 3-та сливица,ние също сме с уголемена 3-та,но ходим при Арнаудова,но тя не е в Каспела!Най-добре попитайте в Белия Списък за Пловдив!

# 457
Доволна съм от др. Петров.Не работи в Каспела.

# 458
Много съм доволна от д-р Арнаудова - УНГ. Вече приема в новия си кабинет на бул. В. Априлов. Ако искаш координати ми пиши на лични. Ще ти дам телефон и точен адрес. Кабинетът й се намира срещу кино Гео Милев.

# 459
Цитат
Много съм доволна от д-р Арнаудова - УНГ. Вече приема в новия си кабинет на бул. В. Априлов. Ако искаш координати ми пиши на лични. Ще ти дам телефон и точен адрес. Кабинетът й се намира срещу кино Гео Милев.
 newsm10 smile3521 Даааа,определено правилен избор!

# 460
  • Пловдив
Аз мога да препоръчам Д-р Златка Поповска  пл. Понеделник Пазара 5
Телефон
624897, 263597,работи и в МБАЛ Св.Мина/ бивша 1-градска болница/

# 461
  • Пловдив
Здравейте, мамчета!Записвам се да ви следя  bouquet

# 462
Кога ще са тази година Благотворителните мартенички Hug

# 463
  • Пловдив