Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 918
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте пловдивски мами!
Искам да ви питам къде мога да видя хубави детски колички в Пловдив  Simple Smile
Какво значи хубави?Цената има ли значение?За гледане отваряш някой сайт бебешки и там има почти всички марки колички.
Ето ти линкове за най-масовите марки изполвани в Бг.Предполагам знаеш, че Чиполино ги правят в Плд и имат представителен магазин.Аз не съм доволна от тях и не ги препоръчвам.Лятната им количка на 2 месец се разпадна.Ползвах на Кенгуро и съм без забележка.
http://cangaroo-bg.com/
http://chipolino.com/

Хайде така да се изразя разнообразие от колички ,т.е някой голям и зареден магазин където има и евтини и по скъпи за да имам избор ,защото тук при нас май вариантите са на изчерпване ..

# 436
  • Fort Worth, TX
Вижте във Штъркел, Вис Виталис, Бейбиланд това е което аз се сещам за големи магазини.

# 437
  • Пловдив
Касида за по-скъпите колички, намира се на Пещерско шосе до клиника Селена.
Интернет магазин http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php

Изобщо гледаш някъде, после взимаш от интернет.

Чиполино не се правят в Пловдив,а в Китай, както всичко останало. В Пловдив само се получават в контейнери и разпределят на пазара.

# 438
  • Fort Worth, TX
А какво се прави в завода зад представителния им магазин?

# 439
  • Пловдив
Има голямо разнообразие и в търговиите на брезовско след прокредитбанк още малко надолу над склада за хладилници на 2 етаж.Аз за съжаление избързах и си я взех от чиполино,а сега като ходихме там за столче видях колко по-хубави има.

# 440
Когато аз търсех количка ,най-много разнообразни модели открих в Касида и Вис Виталис.

# 441
 Simple Smile Здравейте, досега не съм писала в Плд теми, но се записвам. Надявам се да си бъдем полезни и забавни взаимно.

# 442
Чиполино не се правят в Пловдив,а в Китай, както всичко останало. В Пловдив само се получават в контейнери и разпределят на пазара.

В Тракия срещу лидъл има фирмен магазин на Чиполино -аз съм с Перфекта и съм много доволна -моя приятелка работи до някакво село и там ги правят количките!

# 443
аз съм харесала чиполино оптима, че е с големи гуми

Жозефин, да те питам на перфектата предните гуми като са малки не се ли забиват като слизаш от тротоарите примерно и въобще н еби ли било по-добре ако и предните гуми са големи?

# 444
  • Пловдив
От днес до края на месеца в магазин Premaman има 20% намаление на доста  детски колички Wink

# 445
  • Пловдив
А какво се прави в завода зад представителния им магазин?

сглобяват се колела

В Тракия срещу лидъл има фирмен магазин на Чиполино -аз съм с Перфекта и съм много доволна -моя приятелка работи до някакво село и там ги правят количките!

Количките ги получават там готови от до.

аз съм харесала чиполино оптима, че е с големи гуми

Жозефин, да те питам на перфектата предните гуми като са малки не се ли забиват като слизаш от тротоарите примерно и въобще н еби ли било по-добре ако и предните гуми са големи?
На всички колички предните гуми се забиват като слизаш от тротоарите, просто защото не се слиза с предни гуми - слиза се със задните (като насочиш количката към края на тротоара, леко повдигаш предните и избутваш до долу на задните).

Аз имах оптима, перфекта е същия чук във всеки смисъл на думата - здрав, тежък, минава през всичко и всеки. Ако имаш голям багажник е ок. Аз смених моята Оптима след 3 месеца, като главно й ползвах портбебето за разнясяне, а не самата нея. Но я смених от желание за разнообразие, сега имам 3-та количка...добре, че пораснахме и не съм взела още една  ooooh! Mr. Green

# 446
  • Пловдив
Може ли да ми помогнете и на мен с информация.Освен в базара на Илиянци от къде другаде мога да купя рипсени бодита на фирма Стеда р-р 92,96

# 447
Жозефин, а между оптима и перфекта за теб коя е по-добра?

# 448
  • Пловдив

аз имах оптима, защото исках триколка. между двете е въпрос на предпочитание в колела, една фабрика, едно качество, еднакво тежки, абсолютно еднакви кошове и кошници за кола, удобни багажници за продукти, трудно събиране в багажник на кола - на  оптима предното колело се демонтира по-бързо и се прибира малко по лесно. успех с избора!   bouquet

# 449

Преди три месеца и аз имах дилема между двете колички -но по стабилна ми се видя перфекта, че е с четери колела да не се прикатури някой път детето от триколката, и сега съм доволна от избора си!

Общи условия

Активация на акаунт