Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 920
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте пловдивски мамчета!
Искам да ви питам нещо?
Някой от Вас има ли лични наблюдения или някаква информация за д-р Наталия Недева - хомеопат. Ще съм Ви много благодарна.
Може и на ЛС.
Доколкото знам, тя не приема нови пациенти. Иначе имам позната , която е записана при нея и е доволна. Peace

# 421
  • Русе
Здравейте пловдивски мамчета!
Искам да ви питам нещо?
Някой от Вас има ли лични наблюдения или някаква информация за д-р Наталия Недева - хомеопат. Ще съм Ви много благодарна.
Може и на ЛС.
Доколкото знам, тя не приема нови пациенти. Иначе имам позната , която е записана при нея и е доволна. Peace
Аз питам само за наблюдения. Иначе знам, че е много натоварена. Не става въпрос за записване в Пловдив Wink

# 422
Предстои ми да карам курс по английски език по програма "Аз мога повече" в Пловдив. Коя школа да избера- "Фарос" или "Наука и знание"?

# 423
Може ли да предложите хубави заведения, подходящи за тържества с добра кухня и обслужване в Кичука ?

# 424
  • Пловдив
р-т Вега  е подходящ за събирания  и р-т Рио Simple Smile

# 425
Препоръчвам ресторант Атали.

# 426
Препоръчвам Ресторант Далия на Димитър Талев. Горните три изброени също препоръчвам с две ръце.

# 427
  • Пловдив
Може ли някой да ми каже колко струва ученическата карта за градския транспорт за цяла година и на какво дава право - на безплатно пътуване или само на пътуване с някакво намаление? Благодаря предварително   bouquet

# 428
  • Fort Worth, TX
16 лева е на месец.Пътува по цялата градска мрежа безплатно.Може да се изкара за няколко месеца.

# 429
Къде горе долу се намира това Атали?  newsm78

# 430
Къде горе долу се намира това Атали?  newsm78

ул. Павел Калпакчиев 16

http://www.kartaplovdiv.com/%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80 … -karta106046.html

# 431
  • Най-сетне у дома
Момичета, здравейте!
Аз не съм от Пловдив, но пък толкова го обичам, че пропътувах 2000 км. с кола, за да се омъжа под тепетата Simple Smile Заповядайте на представяне на книга (от съфорумка - аз):

# 432
  • No Line On The Horizon
С удоволствие! Благодаря за поканата!

# 433
Здравейте пловдивски мами!
Искам да ви питам къде мога да видя хубави детски колички в Пловдив  Simple Smile

# 434
  • Fort Worth, TX
Здравейте пловдивски мами!
Искам да ви питам къде мога да видя хубави детски колички в Пловдив  Simple Smile
Какво значи хубави?Цената има ли значение?За гледане отваряш някой сайт бебешки и там има почти всички марки колички.
Ето ти линкове за най-масовите марки изполвани в Бг.Предполагам знаеш, че Чиполино ги правят в Плд и имат представителен магазин.Аз не съм доволна от тях и не ги препоръчвам.Лятната им количка на 2 месец се разпадна.Ползвах на Кенгуро и съм без забележка.
http://cangaroo-bg.com/
http://chipolino.com/

Общи условия

Активация на акаунт