Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 874
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,нова съм тук и не съм следила форума досега. Има ли майки,които живеят в района на ВСИ или Каменица?

аз съм на Източен,сравнително близо до Каменица Peace

някой да се е излъгал да си плати данъците вече,за да подшушне аджеба  какво е увеличението и дали ще се наложи да линчувам кмета пред Общината Mr. Green Laughing

така и така съм влезнала тук,ще взема да питам на поразия Wink

от къде да поръчам хубава детска торта за РД на сносна цена ? вчера ходих до Неделята и Чочко,имам вече нещо предвид,но ако знаете по-добри варианти - споделете Peace
ние платихме-има увеличение,но не е болка за умиране.А за тортата-щом си в каменица-знаеш ли къде е ресторант верея-къмСтроителния малко се пада-там има една сладкарница една приятелка прави торти там-вкусни и на добра цена.

# 526
За торта виж и Захарно петле,на мен за вкус Неделята са ми фаворит,но минахме вече двете евтини и големи и миналата година поръчвах от там,красиви са и цените с добри!А данъка ми е с 40% отгоре Sad

# 527
За торта виж и Захарно петле,на мен за вкус Неделята са ми фаворит,но минахме вече двете евтини и големи и миналата година поръчвах от там,красиви са и цените с добри!А данъка ми е с 40% отгоре Sad

дааам,точно от това се опасявах Crossing Arms за колата или за апартамента говориш или за двете Whistling

къде е това Захарно петле Thinking

знаеш ли къде е ресторант верея-къмСтроителния малко се пада-там има една сладкарница една приятелка прави торти там-вкусни и на добра цена.

не я знам,но ще мина оттам да видя как стоят нещата Peace а издават ли сертификати за тортите,тъй като на мен ще ми трябва такъв за заведението Naughty

по принцип аз исках тортата да е Маккуин - колата във формата на кола(егати обяснението Crazy),но цени от порядъка на 60-65 лева не ме радват особено,да не говорим,че самата торта е малка за тези пари Crossing Arms

# 528
Асе, мерси  Hug Hug айде и аз искам да те видя  Hug
Луси, Мон Шери е много хубава сладкарница  Hug

# 529
Lussy за колата съм платила само,а Захарно петле имат Фейсбук страница,можеш да им разгледаш каталога там!

# 530
  • Пловдив
Сладкарница- Мон Шери, много вкусни, ефектни и на добри цени. Вече три торти поръчваме от там. Сега аз да питам майките с малки деца, които са на памперс попадали ли са на памперси с по- различни картинки а и не само на вид ми и на допир са по- различни? Снощи купих от МЕТРО кашон от 111бр. Pampers Active Baby №5 и като отворих единия пакет забелязах, че са съвсем различни от предишните, които съм купувала. Старите памперси са меки и са с животинки отпред а тези са по- груби, картинките са някакви със слънца и миришат по-лошо. На вид по опаковки няма разлика но се чудя дали са фалшиви или са някакви с по- долно качество. От МЕТРО ги купихме все пак  Rolling Eyes

# 531
Попи, нали казват, че има някакви произведени в Полша, те били по-хубави..може би допреди това сте били с тях  newsm78 аз иначе не ползвам Памперс и не мога да помогна  Peace

# 532
Благодаря ви много момичета   Hug

Аз лично не съм попадала на ментаци,но някои майки от отчетната се бяха оплакали навремето и то точно за Памперс,имало някакви турски ментета,които нямат много общо с оригинала,но са на доста по-добра цена Peace

Аз почти от началото ползвам на Пуфис,като в момента сме изцяло на фешъните и съм много доволна! Чудесни разцветки,нямат онази ужасна миризма,които имат турските памперси и досега почти съм нямала издънки с пропускане Peace

Лилия,знаеш ли дали за всички коли важи това увеличение? Притеснява ме факта,че моята е доста коне и досега ми беше 200 лева данъка,а сега не ми се мисли колко ще е,а уж щяха да увеличават само за по-старите коли и с по-малка мощност Crossing Arms

# 533
И моят данък беше към 200лв-мотор 2,2,сега е 276!Захарно петле е в Тракия!

# 534
Хайде, Мами, за последно Ви притеснявам.. Simple Smile Обещаният ивент за събитието следващата неделя. Може да задавате, ако имате допълнителни въпроси.. Simple Smile Поздрави.  Grinning

http://www.facebook.com/BASDM.PLD/posts/107813459410993

# 535
Асе, мерси  Hug Hug айде и аз искам да те видя  Hug
Луси, Мон Шери е много хубава сладкарница  Hug

С две ръце гласувам за Мон Шери-вкусни торти,добра хигиена, учтиви момичета Simple Smile

# 536
Бях забравила за ..Мон шери-хубави са и там.

# 537
  • Пловдив
Торти досега за малката, само от Долче мела съм взимала.То преди да се роди малката, реално я нямаше! За споменатите по-горе сладкарници мнението ще си го запазя, но то не може хем да е 30 лв, хем да е за 20+ човека и да няма некачествени компоненти.
Сега бих взела торта от блогове на момичета, които ги правят домашно, не от сладкарница, ако няма да ми трябват сертификати...но може би от блоговете също имат сертификати, някои са доста популярни.

И аз съм ВСИ, Каменица район

# 538
На бул. Васил Априлов има една сладкарница правят торти по поръчка. Мисля че се казваше Фенси.. От колелото на гарата като се тръгне посока МУ, на около 50-100 метра след колелото на гарата е Simple Smile Като цена - 1.40 е парчето без украса, 1.60 с украсата, или поне така съм записал, може да има някаква промяна. Друга сладкарничка, продължавате по булеварда и след светофара с Пещерско, точно срещу голямата аптека на ъгъла има една малка сладкарничка, торти Марти. За там гарантирам, че тортите са много вкусни. Като цена пак ми казаха нещо от сорта на 1.60 на парче. Друга сладкарничка, на Пещерско шосе точно след ТЕТ-а като се влезе на големия паркинг, в края на паркинга вдясно има една малка сладкарничка, за едно наше събитие поръчахме от там, струваше 1.60 на парче, украсата ни я направиха безплатно та не мога да кажа с украса колко ще струва. А точно такава торта с колата Маккуин (или както се пише) съм виждал в каталога на сладкарницата в Кауфланд в тракия, но за цена не мога да кажа..

# 539
BASDM,мерси много за подробното инфо Simple Smile

хм,коя или по-скоро къде беше сладкарницата в Кауфланд...леле,не съм ходила там от 100 години и съм забравила какво беше Whistling

иначе алтернативната торта,която харесах в Чочко също ми идва към 1.60-1.70 на парче,но колата е нарисувана върху тортата,а на мен ми се искаше тортата да е във формата на кола Sunglasses но явно така е доста по-скъпо,заради материали,изработка и т.н.,защото за нея пак в Чочко ми казаха,че е 3 лева на парче Whistling

Общи условия

Активация на акаунт