Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 68 519
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Сладък рай в Тракия също имат в каталога колата, но като цена не мога да кажа Peace
Иначе тортите им са страхотни (и като цена и като качество) Heart Eyes ...Тъкмо вчера опустошихме една Embarassed

# 541
Здравейте мами, ще попитам при вас, защото в Стоматологичния форум не получих отговор. Знаете ли къде в Пловдив мога да си направя фокално изследване на зъби? Имам проблем, който тук (Англия) се опитвам да разреша, но неуспешно засега и искам, докато съм си в Пловдив през април, да направя консултация със специалист, който прави такива изследвания.

Ще съм благодарна, ако някоя от вас ме насочи. Търсих в Интернет, в сайтове на различни зъболекари, но не пише изрично за фокално изследване. Може би се прави в лаборатория, а не при зъболекар... И аз не знам, за това питам вас.

Благодаря Ви!

# 542
  • Пловдив
Фокално изследване на зъби означава снимка на проблемния зъб или на всички зъби,за да се види дали има гранулом,проблеми с корените и т.н.Може да се направи навсякъде,където правят зъбни снимки,а самото разчитане да го направи стоматолога.Може да се отиде в Факултета по дентална медицина- http://fdm-plovdiv.com/

# 543
Между другото, ако решиш да правиш панорамна снимка на зъбите, има кабинет на ул. Данаил Николаев - точно зад рокерското кафене. Но моя съвет е намери си първо читав стоматолог, който да прецени дали се налага панорамна снимка или само на проблемния участък и може да минеш със снимка на няколко зъба

# 544
Благодаря ви момичета, но аз нямам предвид обикновените снимки. Такива имам правени няколко обикновени и цифрови, както и панорамна снимка на двете челюсти. Това, което аз търся е къде да направя термодиагностично изследване - тест на Гелен или Рост. Може би не обясних правилно първоначално? Някой правил ли си е такова и къде?

# 545
Във факултета по дентална медицина има апарат за тази диагностика, в някои частни кабинети също.

# 546
@Lussy, сладкарницата е от няколко месеца, преди на нейното място имаше щанд за хлебчета... Точно като влезеш в магазина вдясно, няма как да не я видиш Simple Smile Началото на другата седмица като минавам през магазина, ако не забравя, ще погледна пак каталозите, но мисля, че я видях точно такава торта там Simple Smile

@milada, в понеделник ще разговарям с един от нашите доценти във ФДМ и ще дам по-конкретна информация, но имам 2-ма човека предвид, които, мисля че биха свършили работа.

Поздрави Simple Smile

# 547
  • Пловдив
Сладкарницата е Мон Шери а за снимки и зъболечение за мен има само едни http://www.amayadent.com/.

# 548
@Lussy, сладкарницата е от няколко месеца, преди на нейното място имаше щанд за хлебчета... Точно като влезеш в магазина вдясно, няма как да не я видиш Simple Smile Началото на другата седмица като минавам през магазина, ако не забравя, ще погледна пак каталозите, но мисля, че я видях точно такава торта там Simple Smile

ще съм ти ужасно задължена ако може да погледнеш и най-вече да разбереш цената и колко парчета е Wink

иначе за Сладък рай и аз се бях сетила,защото брат ми всяка година ни черпи от техните торти за РД и са наистина страОтни,но и там ми се струва леко дебело Whistling

тая Мон Шери много я хвалите и накрая ще взема да я посетя,те имат Маккуин в каталога(разгледах го),но няма цена Crossing Arms другия вариант е да им звънна по телефона,вместо да обикалям като луда по всички сладкарници,щото накрая тортата ми може да излезе и 100 лева Mr. Green

# 549
в изидент на ул.мари кюри са ми правили нещо такова...

# 550
Благодаря на всички отзовали се на запитването ми.

Palomax и BASDM, аз също предположих, че може би имат такива уреди в университета, но незнам към кой да се обърна там. Ще съм много благодарна за координати.

orez, при кой точно в Изидент си прави изследването и ако, разбира се, имаш желание да споделиш, какъв е бил твоя проблем и дали изследването е изяснило нещата. Може и на лични...

# 551
 Hug

отново влитам с въпрос Wink

някой знае ли къде мога да направя хубави снимки на малкия,които после да подаря за подарък на роднините по повод кръщенето Thinking т.е. в кое фото,как точно се случват нещата,колко снимки могат да изкарат(преполагам колкото пожелаеш де),къде има подходящ декор за такива снимки,каква е цената и всичко друго,което ще е полезно като инфо Whistling

# 552
  • Пловдив
Hug

отново влитам с въпрос Wink

някой знае ли къде мога да направя хубави снимки на малкия,които после да подаря за подарък на роднините по повод кръщенето Thinking т.е. в кое фото,как точно се случват нещата,колко снимки могат да изкарат(преполагам колкото пожелаеш де),къде има подходящ декор за такива снимки,каква е цената и всичко друго,което ще е полезно като инфо Whistling
Квартал да кажеш? Иначе в широк център мога да ти препоръчам фото Корал- до Прелеза на бул. 6-ти септевмри, близо до магазин Лутер.

# 553
Била-та на 6-ти септември Peace това до прелеза ме устройва също,но ако знаеш някое по-близо,няма да се разсърдя Wink

кажи ми за Корал какви са цените?

# 554
  • Пловдив
Била-та на 6-ти септември Peace това до прелеза ме устройва също,но ако знаеш някое по-близо,няма да се разсърдя Wink -там не знам

кажи ми за Корал какви са цените?-Размер 9 13 -4 лв.,10 15 -5 лв. ,13 18 -6 лв.
 x2 броя от кадър.  Може и допълнителни бройки, на по-ниска цена, но не помня точно каква...

Общи условия

Активация на акаунт