Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 68 510
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ви за мненията! След като се опитах да си запиша час при Леви и ударих на камък, днес отидох ейтака без час при д-р Забунов, също в ДКЦ 4. Посрещнаха ме много добре и прегледът протече също много добре. Доктора се държа много заинтересовано и внимателно. Сегашният им ехограф е много добър - даже по -добър от АГ Европа. Видяхме сакчето и ембриончето даже и сърдечната дейност - едно малко тупкащо сърчице. Макар и по рано си ме приеха в ЖК и ми пуснаха всички редовни изследвания. Питаха ме дали ще си правя БХС - да си помисля- струвал 40 лв + ехограф. За сега ще ходя там - ще видим как ще продължи. Важното е да сме живи и здрави и да искарам една лека бременност.

# 586
milush15, дано всичко да мине гладко и безпроблемно при теб. Аз като забременях отидох при Забунов за установяване на бременност, но после се записах на ЖК при Леви. Мнението ми е, че тя в началото нямаше толкова много пациентки, но в последствие драстично се увеличиха и не обръщаше нужното внимание при ппегледите, да не говорим, че никога не е правила запис на тоновете. В началото не ми пусна микробиологии и цитонамазка, а чак 10 дни преди да родя и се установиха гъбички, за които ми изписа АБ точно преди раждането...Затова си мисля, че Забунов поне като не е толкова натоварен би обръщал повече внимание на нещата. Иначе болнични пускат. Може да споделяш от време на време как ти вървят нещата при него, не е лошо да има мнения и за него тук Simple Smile

# 587
Вчера останах с много добри впечатления от д-р Забунов и наистина аз бях без час и той ме прие без проблем. Прегледа продължи около 20-30 минути без да бърза и ли да дава зор. След прегледа отвън чакаха  още 2 жени.  Днес си направих и първите изследвания. БХС при него струва 30лв/ І триместър/ и 40 лв след това + незная колко за ехограф. В Торакс за същото ми искат 100 лв. Позната която работи в Писанец ми обясни, че апарата на който се прави и на двете места е един и същ, но цената в Торакс нараства защото те изпращат изследването в София и се плащат куриерски разходи и самата лаборатория в София е по - скъпа. Надявам се да съм Ви била полезна. За вбъдеще пак ще споделям впечатления. Хубав ден на всички!  Nature Sunny

# 588

Здравей, Seashells! Аз все още не бих могла да ти кажа нищо от собствен опит, понеже децата ми са едва на 7м., така че предложенията по-долу са само разни неща, на които попадам от време на време и са ми направили впечатление.

Благодаря Laughing  bouquet

# 589
Здравейте,
от скоро сме в Пловдив с дъщеря ми (почти на 4 год.) и искам да ви попитам, къде мога да я водя на
танци (балет, спортни танци, каквото и да е), по възможност в района на Панаира (Веселото Село или Центъра).

Може и някакъв спорт, който да има зала в района.

Благодаря Simple Smile

# 590
Здравей linet102, отговорих ти в другата тема - Къде в Пловдив?

# 591
Здравейте! Simple Smile
Искам да попитам къде в Пловдив се продава слинг за носене на бебе?Много искам да си купя и да си излизаме с бебка на разходки с него. Simple Smile

# 592
намери във фейсбук или гугъл - "гуга слинг", намери телефона на мацката, на живо ще ти покаже много модели и ще ти обясни как да слагаш бебето и в различните пози  Peace преди време сайта им беше  в "ремонт"  Crazy

# 593
намери във фейсбук или гугъл - "гуга слинг", намери телефона на мацката, на живо ще ти покаже много модели и ще ти обясни как да слагаш бебето и в различните пози  Peace преди време сайта им беше  в "ремонт"  Crazy
Благодаря! Simple Smile

# 594
  • Пловдив
Момичета, ще ви очакваме на  базара на ДБМ -Пловдив

Скъпи приятели, тази година ДБМ Пловдив, за първи път реши да организира „Великденски Благотворителен базар”, на който ще се продават ръчно изработени сувенири за празника. Той ще се проведе на 27 и 28 април в МОЛ Пловдив, ет 3.
Както знаете, парите събрани от нашите базари отиват в подкрепа на домовете и институциите които ДБМ Пловдив посещава: ДДЛРГ " Таньо Войвода", гр. Асеновград, ДОВДЛРГ с. Зелениково, ДОВДЛРГ с Нареченски бани, Звено "Майка и дете", ЦНСТ "Дом за нашите деца", Брезово, Защитеното жилище "Св.Георги", СУПЦ и Дом за възрастни с умствено забавяне, както и на социални слаби семейства и деца напуснали институциите.
ДБМ Пловдив работи и по няколко проекта: "Млади творци", "Моят специален ден", "Да подарим усмивка", "Стимул за бъдещето", чрез тях децата се докосват до света на киното, театъра, празника, учат се да полагат усилия, придобиват умения да общуват, да се почувстват специални и др.
За това, както винаги, разчитаме на вашата подкрепа. Ще сме ви благодарни и този път да застанете зад нашите каузи. Искрено ви благодарим!

https://www.facebook.com/events/589662101050770/

# 595
Има ли в Пловдив магазин за бельо на Лормар?

# 596
Да,
намира се точно до началото на пешеходния мост от страната на главната. От дясната страна.

# 597
Сърдечно благодаря!

# 598
Здравейте и от мен, плд мами Simple Smile

# 599
  • София
Здравейте, момичета   bouquet

Прескачам към вашата темичка, така, по комшийски, защото скоро не ми се очертава ходене до Пловдив Simple Smile.

Имам молба към някоя мама, която знае къде са магазини Бижуленд и би желала да ми направи услуга. С две думи, имам хоби, но ми свършват елементи, които много харесвам и само там ги има на по-прилична цена (в София са двама представителите, но цените им са 50% отгоре). Ако някой може да се отзове да ми ги прати до София, ще съм му благодарна да ми пише на лични, за да ги покажа и да се уточним   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт