Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 68 512
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Момичета как сте?Отбивам се само да ви пожелая весели празници и много слънчеви дни!

# 601
магазин бижуленд знам, че има в капана зад халите в уличката

# 602
Дам Бижуленда е точно там зад халите. Аз искам да попитам дали знаете че в Гранд на третия етаж са отворили магазин със стоки от СпортсДирект? Верно ли е това?Ако някоя мама е близо може да разгледа и да сподели какво има...дали има нещо интересно за мъницити?А защо не и за нас...

# 603
Да,вярно е,че са отворили Peace

# 604
Имат да,но повечето са обувки,не продават скъпо,но все пак директно от Спорта е по-евтино!Имат и група във Фейса-Ванеса БГ!

# 605
Аз идвам с въпросче-трябва ми добър детски ортопед,който работи със здравната каза.Аз живея в каменица,но все пак да не е мн.далеко.Препоръчаха ми Хазбун,но не работи със ЗК.

# 606
  • Пловдив
За ортопед мога да препоръчам Д-р Арнаудов-www.arnaudov.eu . Д-р Хазбун не фигурира в списъка на ортопедите,а на хирурзите.

# 607
# 608
  • Пловдив
Препоръчайте ми (детски) кардиолог.

# 609
Детски кардиолог- препоръчвам д-р Чочкова,Адрес: гр. Пловдив, ул. "Георги Тертер" №19
Телефон: 0898 994199.

# 610
За ортопед мога да препоръчам Д-р Арнаудов-www.arnaudov.eu . Д-р Хазбун не фигурира в списъка на ортопедите,а на хирурзите.
Аз пък от Арнаудов не съм доволна. Предписа на дъщеря ми ортопедични гащи, но задължително да купим от неговите, защото... имали презрамки ooooh! (нищо че имахме и му показахме какви са точно), написа на хартийка кой размер трябва да вземем, задължително то аптеката във ВМИ, подписа се и сложи печат Whistling.

# 611

И ние сме много доволни от д-р Арнаудов.  Peace И работи с касата.

# 612
Ние сме много доволни от  д-р Панчев-ортопед е в ДКЦ 7,имахме дребен проблем,който се реши за 10 дена!

# 613
Детски кардиолог- препоръчвам д-р Чочкова,Адрес: гр. Пловдив, ул. "Георги Тертер" №19
Телефон: 0898 994199.

и на нас ни я препоръчаха-дойде в Селена да прегледа малкиа след като му откриха лек шум на сърцето.След месец имам среща пак с нея.

# 614
Някой знае ли работното време, името или сайта на сладкарницата до болница Каспела в Смирненски?

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 20:19 от orez

Общи условия

Активация на акаунт