Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 68 510
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Привет, малко ще отплесна темата в друга посока  Grinning
Идната седмица мисля да дойда за Принтком.
Засега се сещам само за Каменица, относно стаж/работа.
Освен този завод - къде другаде мога да си пробвам късмета, като инженер-химик (Органични химични технологии, без опит)? В Уикипедия излизат доста, но в кои условията са добри?!
/  Сокотаб,  Филкаб, КЦМ, ЕАЗ, Агрия, производителят на опаковки Дунапак Родина; Белла България; Краси, захарен комбинат Кристал, консервен комбинат Филикон, пивоварна Каменица, Винпром Пещера );
Кои печатница са най-добрите?

Знам, че преди няколко години са направили център с лаборатории за качествен контрол около Пловдив някъде, но не знам как се казва точно?!

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 21:27 от hakama

# 616
# 617
# 618
Здравейте!
Някой може ли да ми препоръча къде в Пловдив има магазин за детски часовници.Трябва ми магазин с по-богат избор.
Благодаря!

# 619
  • Пловдив/Първомай
Здравейте,някой знае ли магазини със повече избор на детски колички?

# 620
Касида и Вис Виталис, който е срещу Баумакс.

# 621
  • Пловдив/Първомай
Да забравих да напиша без тези че вече ги посетихме,благодаря Simple Smile

# 622
  • Пловдив

На Брезовско е фирменият магазин на Чиполино, а също така навътре  при складовете има един , който на първия етаж е за бяла техника, а вторият е за колички - има много -  и по-евтини и по-скъпи модели Peace...аз там си харесах нашата количка, но си я поръчах от ел.магазин на Касида - беше намалена  Heart Eyes

# 623
  • Пловдив/Първомай
Благодаря много ще го посетим утре Simple Smile

# 624
  • France
Момичета, мой близък ме помоли да намеря хотел за 2-3 нощувки  в Пловдив / по цял ден е на работа и няма време да търси в нета/. Двама мъже са, плащат им до 50лв. двойна стая и искат да има интернет.
Аз прегледах, но не намерих нищо за тези пари.
Предварително ви благодаря.

# 625
 Писи,  хотел Сага /не мога да копирам линка/, в Почивка.БГ излизат 68 хотела в П-в....има и такива под 50 лв.

# 626
  • Пловдив
Момичета, мой близък ме помоли да намеря хотел за 2-3 нощувки  в Пловдив / по цял ден е на работа и няма време да търси в нета/. Двама мъже са, плащат им до 50лв. двойна стая и искат да има интернет.
Аз прегледах, но не намерих нищо за тези пари.
Предварително ви благодаря.

Пробвай тук 032/600-730 това е тел. на х-л Империал  Peace
http://www.hotelimperial.bg/

# 627
  • France
Благодаря, момичета   bouquet

# 628
Някой знае ли работното време, името или сайта на сладкарницата до болница Каспела в Смирненски?
Днес ще ходим с малкия на лекар там, ще видя и ще ти пиша за работното време...дано само да не е късно.

# 629
Здравейте на всички.

Много моля, ако някоя от вас има отзиви за Детска дентална клиника "Усмивка" гр. Пловдив да сподели мнение.
http://www.detsko-zubche.com/zanas.html
И по-конкретно ако са правили зъбките на детето с пълна анестезия.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт