Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 68 488
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета,записвам се и аз във вашата темичка Simple Smile От Пловдив съм,живея в Кючук Париж,бременна съм в 11г.с,термина ми е на 24.12 Simple Smile

И аз съм в Кючука, термина ми е януари, та може да ходим после по разходки. В кой край на квартали си?

# 661
Здравейте момичета,записвам се и аз във вашата темичка Simple Smile От Пловдив съм,живея в Кючук Париж,бременна съм в 11г.с,термина ми е на 24.12 Simple Smile

И аз съм в Кючука, термина ми е януари, та може да ходим после по разходки. В кой край на квартали си?
Много ще се радвам Simple Smile Живея с/у парк Белите брези Simple Smile

# 662
Хахаха-радвай се сега, после ще видиш какво е обикаляне. Пак си е весело, ама вече болят крака... Laughing

Знам, имам племенница на 2г. и 2 месеца... имам някаква идея какво се случва  Laughing Особено когато види въртележките и каже: "Кончетааааа....."  Crazy няма спиране. Въпреки това си е забавно да им видиш доволните муцунки  Heart Eyes

# 663
Да знае някой къде мога да видя класирането по отделни училища на НВО за 4 клас - Пловдив newsm78

# 664
Здравейте, отново с един въпрос от мен, дано този път да има отговор. )
Ще нощуваме в Парк хотел Пловдив, интересува ме, къде наоколо има хубаво заведение за хранене, по възможност с лятна градина и някакъв детски кът, защото сме с 2деца.
С кола сме, но предпочитам да се ходи пеш, защото ще я оставим на паркинга на хотела и не мислим да се лутаме в непознат град с нея.
Благодаря предварително.

# 665
Здравейте, отново с един въпрос от мен, дано този път да има отговор. )
Ще нощуваме в Парк хотел Пловдив, интересува ме, къде наоколо има хубаво заведение за хранене, по възможност с лятна градина и някакъв детски кът, защото сме с 2деца.
С кола сме, но предпочитам да се ходи пеш, защото ще я оставим на паркинга на хотела и не мислим да се лутаме в непознат град с нея.
Благодаря предварително.

точно зад хотела има заведение,но за съжаление му забравих името,обаче не съм сигурна дали има детски кът

# 666
  • Пловдив
Точно до хотела има детски център, има много забавления, стига да е хубаво времето, защото е открит. Просто няма как да не го видите, той е буквално на метри от хотела. Детски център има и в "Екскалибур". Не знам как стои въпросът с храната.

# 667
 katjushka, добре е че има детски център, дано предлагат и храна извън пица и сандвичи само. )

# 668
  • Пловдив
Мисля, че предлагат, защото си изглежда като най-нормално заведение, но с голяма поляна с детски забавления. Не мога да кажа какво сервират, защото ми е малко далече за ходене до там с детето, а единствения път, когато сме сядали, си поръчах само сок. Blush

Имат профил във Фейсбук: https://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0 … 8/209360675769416

# 669
  • Пловдив
katjushka, добре е че има детски център, дано предлагат и храна извън пица и сандвичи само. )

Едва ли...Бих ти предложила да се поразходите-става и пеш,но ти си прецени.На близо май няма избор.
Ако знаеш къде е бирената фабрика,та с/у нея има парк и 2 ресторантчета с добра кухня-Класик и Ривиера.
И по-добре питай в темата Къде в Пловдив Peace

# 670
  • Пловдив
Не е много близко, но ако обичате разходките пеш - Тони 2000 (на 8ми блок) - има и детски кът
Също в Тракия - Мистрал (бившето Тони, срещу кино Фейсис) - отново с хубава кухня и детски кът.
Може да заведете малката и на кино - във Фейсис 3Дто през седмицата е 5лв, а събота и неделя - 6 Peace
Интересно, може би, ще и е и на стената в МОЛ Галерия и ледената пързалка (пак там) (в момента има оферти за там от сайтовете за колективно пазаруване).
В Ескалибур има боулинг Peace

# 671
Честно казано тези имена нищичко не ми говорят, ще трябва да разгледам. )
За кино ,категорично няма да отидем, имаме и в Плевен все пак. ) Целта е да разгледаме каквото успеем навън, филми и в къщи може да гледа. )

# 672
  • Пловдив
Mirama, не знам какво точно искате да видите, но може да се разходите из Стария град, по Главната, да видите Римския стадион, да заведете каката на детската железница на Младежкия хълм, да се разходите по Гребната база..и т.н....Но където и да отидете, сигурно ще ви трябва колата или такси...

Сега събота и неделя ще има празник на улица "Отец Паисий" - успоредна е на Главната...интересно е за децата, нашите ги водим всяка година...
http://www.eventsplovdiv.info/articles/view/2724

# 673
Mirama, не знам какво точно искате да видите, но може да се разходите из Стария град, по Главната, да видите Римския стадион, да заведете каката на детската железница на Младежкия хълм, да се разходите по Гребната база..и т.н....Но където и да отидете, сигурно ще ви трябва колата или такси...

Ами имаме 1след обед и на другия ден преди обяд и няколко часа след обед. Не знам за колко време могат да се обиколят изброените места. )
С колата чудесно, стига да има къде да се паркира.
Как стоят нещата в централната част - синя зона? колко лв. на час? или ако има платени паркинги?

# 674
  • Пловдив
Кво да ти кажа...никаква идея си нямам..ние сме пеш, с байкове или при лошо време с таксита...колата не я ползваме за ходене до Центъра и изобщо рядко из града...
Такситата са евтини и не си струва да щъкаш с колата и да се чудиш де да паркираш...

Общи условия

Активация на акаунт