Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 68 491
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета, още веднъж много БЛАГОДАРЯ за отзивчивостта! Наистина много ми помогнахте  bowuu   bouquet

Хубав ден на всички, изпълнен с хубави емоции  Hug

# 646
beauty_:Благодаря за отговора. Браво на вас. Ние и до гребната се пускаме от време на време, но с компания на други мами. Самички не ни се обикаля честно казано, не знам вие как сте за обикалянето сами? Ние ще се окажем и съседки Simple Smile аз съм в пресечка на Богомил - Хайдушка Simple Smile
Това е супер, че обикаляте, ние не можем да си намерим компания за такива обиколки Simple Smile

Шушулче: за този парк пък хич не съм се сетила, иначе и той е хубав.

Хубав и слънчев ден момичета   bouquet. Ние ще тръгваме към кичука Wink

# 647
Джонджита, не знам, не излизам сама  Mr. Green в квартала сме 3 майки дето сме си комшийки и са все август родени децата.

# 648
Момичета, откъде да купя маркови маратонки на по-тънки цени?

# 649
  • Пловдив
Ето тук може да питаш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=721624.90

# 650
Днес реших да водя дребосъчка в парка на тържество.Милата спа малко повече от час и скочи да ходим.Тръгваме към Георги Кондолов и на половината път ни се чупи тротинетката-рев, чудо.Връщаме се, оставяме я и тръгваме пак.Оказа се, че тържеството било вчера...
Добре, че имаше и други с такива очаквания, та си поигра поне Sad

# 651
Здравейте, прекрасни съгражданки! Аз съм Николета и съм от Пловдив, Тракия. На 21г., студентка задочно, бременна съм с първото си дете. Бих се радвала на този етап да се видя с други Тракийки, а по-нататък и една среща с всички желаещи.  Hug

# 652
  • Пловдив/Първомай
kleopatra8 Здравей,при кой доктор ходиш?

# 653
Здравей! Ходя при д-р Тотев от МЦ "Димед".

# 654
kleopatra8  Добре дошла !    bouquet
zolka - горките, важното е, че все пак детето си е поиграло

Да ви се похваля - днес бяхме с малчо в мола и за първи път го качих на въртележките  Simple Smile Супер щастлив беше! Еее на мен ми стана малко лошо от обикаляне, но пък важното е, че детето се забавляваше Многоо...

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 14:38 от djondjita

# 655
kleopatra8  Добре дошла !    bouquet
zolka - горките, важното е, че все пак детето си е поиграло

Да ви се похваля - днес бяхме с малчо в мола и за първи път го качих на въртележките  Simple Smile Супер щастлив беше! Еее на мен ми стана малко лошо от обикаляне, но пък важното е, че детето се забавляваше Многоо...

Хахаха-радвай се сега, после ще видиш какво е обикаляне. Пак си е весело, ама вече болят крака... Laughing
Здравейте, прекрасни съгражданки! Аз съм Николета и съм от Пловдив, Тракия. На 21г., студентка задочно, бременна съм с първото си дете. Бих се радвала на този етап да се видя с други Тракийки, а по-нататък и една среща с всички желаещи.  Hug

В януарската или в декемврийската темичка си?

# 656
Декември, терминът ми е за края на декември. Малко изоставам от останалите мами в темата, но не съм и за януари.  Laughing

# 657
 Здравейте! Много хубава темичка  bouquet И аз съм майничка и смятам ,че можем да си бъдем полезни.Казвам се Радост,на 25г.  и живеем до стадион Христо Ботев.

# 658
Момичета - някой може ли да препоръча място за кола под наем в Пловдив? Ще ни трябва за около две седмици юли/август; няколко години поред взимахме от малък квартален салон, но от пролетта не работи.

bouquet ако имате в квартала, или някой познат, който с това се занимава

# 659
Здравейте момичета,записвам се и аз във вашата темичка Simple Smile От Пловдив съм,живея в Кючук Париж,бременна съм в 11г.с,термина ми е на 24.12 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт