Къде в Пловдив? - 43 тема

• 59 310
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Да ви следя Simple Smile

# 91
Девойки,утре в градската градина има Парцалфест ( с участието на ДБМ-благотворителна изложба ).   Simple Smile

# 92
Момичета, откъде да купя маркови маратонки на по-тънки цени?

# 93
  • plovdiv
Има голям аутлет на пътя за Асеновград, по-близо е до Асеновград, но е доста голям.

# 94
  • Пловдив

http://www.sportsdirect.com/

# 95
Дали някой е мярнал някъде в Пловдив да се продава от новата Garnier Olia (боя за коса)? Впечатлих се от рекламата, а съм "на зор" да се боядисам до 2-3 дена, но никъде не я виждам.

# 96
# 97
  • Пловдив
Дали някой е мярнал някъде в Пловдив да се продава от новата Garnier Olia (боя за коса)? Впечатлих се от рекламата, а съм "на зор" да се боядисам до 2-3 дена, но никъде не я виждам.
в Lilly в Тракия я видях днес. Не помня цена, защото съм в чуденка да я ползвам ли, но не беше скъпа. Редактирам се- намалена е на 6.99 лв. има я в каталога в сайта им!

# 98
Момичета, препоръчайте интернет доставчик в района на ВХВП, от който да сте доволни, и да  е  без обвързващ договор, защото ще се ползва само 3-4 месеца.

# 99
Момичета, препоръчайте интернет доставчик в района на ВХВП, от който да сте доволни, и да  е  без обвързващ договор, защото ще се ползва само 3-4 месеца.
Ние сме на N3,досега нямаме оплаквания.Мисля,че имаха и опция месец за месец без договор,но не гарантирам на 100%,все пак ние сме с договор.
Иначе искахме Cool box,но нямат покритие.

# 100
  • Пловдив
Къде мога да дам за превеждане медицински документи - изследвания, резултати.
Ще съм благодарна за проверени места.

# 101
  • Cyprus, Пловдив
Давала съм точно медицински докуметни срещу Сточна гара, в една улица близо до Техническия, понеже бяха много като обем ме интересуваше и цена-там беше най-евтино  Peace

# 102
  • Sunshine state
Боята 'Олиа' я имаше в ДМ. Peace

# 103

В Омнибит срещу кукления театър съм превеждала епикризи, но са били основно за контакт със застрахователни компании. Базова терминология би трябвало навсякъде да покрият.

# 104
Има голям аутлет на пътя за Асеновград, по-близо е до Асеновград, но е доста голям.
Добре ли е зареден?Все се чудя дали да не влезем,но така и не сме... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт