Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 533
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
И аз с въпрос:откъде мога да купя плат(на по-ниска цена)за да сменя платнището на сенника?

# 106
Момичета, имам ОГРОМНА молба и нужда от помощ.
Изпрах бяла риза заедно с етикета, който е черен /пропуснала съм да го махна/ и така получих нещо подобно на розово петно от лявата горна страна на ризата.
Първо я третирах с Вениш, прах я ... после 3 пъти с Аче и пак пране, но за момента петното още е там .... като че ли леко избелено.
Моля спешно за съвети как да я оправя - чисто нова е ... Cry

# 107
  • Пловдив
Зелените гел-капсули на Ариел Peace
Аз си оправих с тях потник полят със солидно количество бяло вино

# 108
Зелените гел-капсули на Ариел Peace
Аз си оправих с тях потник полят със солидно количество бяло вино

Не става, тук петното е розово.

# 109
Дали някой е мярнал някъде в Пловдив да се продава от новата Garnier Olia (боя за коса)? Впечатлих се от рекламата, а съм "на зор" да се боядисам до 2-3 дена, но никъде не я виждам.
в Lilly в Тракия я видях днес. Не помня цена, защото съм в чуденка да я ползвам ли, но не беше скъпа. Редактирам се- намалена е на 6.99 лв. има я в каталога в сайта им!

Мноого благодаря!

# 110
И аз с въпрос:откъде мога да купя плат(на по-ниска цена)за да сменя платнището на сенника?

Миналата година видях такъв в магазина на слепите до Джумаята.Сега магазинчето там го няма,но има такъв в Изгрев.Незнам дали има същия плат обаче.Самия плат беше на бели и сини ивици,стои доста твърд и плътен и според мен подходящ за целта.Цените там не са високи като цяло.

# 111
  • Пловдив

Миналата година видях такъв в магазина на слепите до Джумаята.Сега магазинчето там го няма,но има такъв в Изгрев.Незнам дали има същия плат обаче.Самия плат беше на бели и сини ивици,стои доста твърд и плътен и според мен подходящ за целта.Цените там не са високи като цяло.
Благодаря!

# 112
  • Пловдив
Изпрах бяла риза заедно с етикета, който е черен /пропуснала съм да го махна/ и така получих нещо подобно на розово петно от лявата горна страна на ризата.
Първо я третирах с Вениш, прах я ... после 3 пъти с Аче и пак пране, но за момента петното още е там .... като че ли леко избелено.
Аз бяла блуза оцветена с розови петна от червена блуза съм оправяла с накисване във Вениш. Веднага се махнаха петната.
Също други петна са ми се изпирали с накисване в Аче.
Но и в двата случая действах веднага, не знам има ли това значение.
Но щом си опитала това мисля, че няма с какво друго да се справиш  Rolling Eyes
Сещам се за един немски сапун за петна-Капус, Продава се в ДМ, но не съм сигурна, че и той ще помогне.

# 113
Момичета, препоръчайте интернет доставчик в района на ВХВП, от който да сте доволни, и да  е  без обвързващ договор, защото ще се ползва само 3-4 месеца.
VISIO са без обвързващ договор, ние сме с този доставчик от 4 години. В началото имаха проблеми, но от две години, не мога да се оплача.

# 114
  • Пловдив

Цветоулавящи кърпички или такива, които ги дават за избелване на прането.  Thinking Сложна работа е, защото това не е петно от храна или някакво друго замърсяване, а си е оцветена тъкан. Пък и петното вече е фиксирано. Прекаленото третиране с избелващи препарати в един момент ще доведе до скъсване на плата.

# 115
  • в сърцата на децата <3
Къде има месарница, в която месото да е качествено и да имат опция да ми го смелят на кайма? Ако е в района на центъра ще е идеално.

# 116
  • о`майна лунна нощ е
Препоръчвам хранителния магазин "Стефани" на входа на Четвъртък пазара. Неведнъж съм споделяла, че почти няма сутрин, в която като минавам от там с колата, да не съм видяла хладилния камион, от който разтоварват цели прасета, които после разфасоват на място отдолу в самия магазин. Имат си транжорна. За да ги виждам толкова често, си мисля, че месо не се задържа там.

# 117
  • Sunshine state
Месото им наистина е хубаво.Като студентка първата година работех там като касиерка за през лятото.  Peace

# 118
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте интернет доставчик в района на ВХВП, от който да сте доволни, и да  е  без обвързващ договор, защото ще се ползва само 3-4 месеца.
Препоръчвам ти N3, със сигурност имат такава услуга за няколко месеца, защото моя позната, която живее в чужбина, ползва точно по този начин.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт