Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 540
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • в сърцата на децата <3
Препоръчвам хранителния магазин "Стефани" на входа на Четвъртък пазара. Неведнъж съм споделяла, че почти няма сутрин, в която като минавам от там с колата, да не съм видяла хладилния камион, от който разтоварват цели прасета, които после разфасоват на място отдолу в самия магазин. Имат си транжорна. За да ги виждам толкова често, си мисля, че месо не се задържа там.
Има един магазин "Гастроном Стефани" по редичката магазинчета до Гранда, дали са същите? Защото там влязох веднъж и не останах очарована - асортимента беше супер ограничен, предложиха ми да ми смелят, но имаше само пържоли, които всъщност ми бяха предложени за кайма...

# 121
  • о`майна лунна нощ е
На Четвътък пазара също пише 'гастроном'. Вероятно са верига, но този, за който пиша, има богат асортимент.

# 122
  • в сърцата на децата <3
Ще го преслушам и него  Peace Дали можеш да ме ориентираш как са цените (да не се окаже твърде скъпо)? Например вратна пържола с кост? Или месо за готвене? Нещо, което помниш...

# 123
Момичета, имам ОГРОМНА молба и нужда от помощ.
Изпрах бяла риза заедно с етикета, който е черен /пропуснала съм да го махна/ и така получих нещо подобно на розово петно от лявата горна страна на ризата.
Първо я третирах с Вениш, прах я ... после 3 пъти с Аче и пак пране, но за момента петното още е там .... като че ли леко избелено.
Моля спешно за съвети как да я оправя - чисто нова е ... Cry

Цветоулавящи кърпички или такива, които ги дават за избелване на прането.  Thinking Сложна работа е, защото това не е петно от храна или някакво друго замърсяване, а си е оцветена тъкан. Пък и петното вече е фиксирано. Прекаленото третиране с избелващи препарати в един момент ще доведе до скъсване на плата.

Ох, сигурно е така, ама какво да правя като е чисто нова. А и това оцветяване е отпред отляво, няма как да я нося и да не се види.

# 124
  • Пловдив
Изпрах бяла риза заедно с етикета, който е черен /пропуснала съм да го махна/ и така получих нещо подобно на розово петно от лявата горна страна на ризата.
Първо я третирах с Вениш, прах я ... после 3 пъти с Аче и пак пране, но за момента петното още е там .... като че ли леко избелено.

Цветоулавящи кърпички или такива, които ги дават за избелване на прането.  Thinking Сложна работа е, защото това не е петно от храна или някакво друго замърсяване, а си е оцветена тъкан. Пък и петното вече е фиксирано. Прекаленото третиране с избелващи препарати в един момент ще доведе до скъсване на плата.

Ох, сигурно е така, ама какво да правя като е чисто нова. А и това оцветяване е отпред отляво, няма как да я нося и да не се види.

Пробвай да намажеш петното с веро Тест Гел да престои колкото се може повече (3-4 часа) докато изсъхне петното. А може и да пробваш с препарат Меглио. Аз петна премахвам с него и съм много доволна.

# 125

Пробвай да намажеш петното с веро Тест Гел да престои колкото се може повече (3-4 часа) докато изсъхне петното. А може и да пробваш с препарат Меглио. Аз петна премахвам с него и съм много доволна.

Меглио за петна ли ?
Само това не съм пробвала, ама като съм на зор и това ще опитам.

# 126
Момичета , може ли да ми дадете идея , къде в Пловдив (р-н Централен или Мараша) ,мога да открия хубаво соларно студио?Имаше едно на бул."6ти Септември",което беше голямо и с няколко солариума , но го затвориха  Rolling EyesИска ми се да си направя поне 10 тина посещения,че съм много бяла и с алергии лятото ,но за съжаление търся и да ми е по-близо Simple SmileВсичко в близост до центъра ще ми е удобно.Ще съм благодарна ,ако някой се сети и подаде идея  Hug

# 127

Меглио за петна ли ?
Само това не съм пробвала, ама като съм на зор и това ще опитам.

има препарати на прах, които се наричат Entfaerber. Но ти си третирала жестоко  с вениши и белини и няма да помогнат. Те се слагат на нетретирано оцветено, накисва се с тях и после се изпира. Има за бяло, за цветно и т.н. Пиша го за да се знае за следващият път, когато нещо изпусне и оцвети

# 128
  • Пловдив
има препарати на прах, които се наричат Entfaerber.

от къде ги взимаш?

# 129
има препарати на прах, които се наричат Entfaerber.

от къде ги взимаш?

от малките магазинчета за вносни прахове и препарати. А от веригите ги има в Пикадили, Метро и Кауфланд, На две различни фирми са- Dr.Beckmаnn и Heitmann. Първите са по-качествени.

# 130
  • Пловдив
И в Карфур има препарат за боядисано пране, но не помня марка.

# 131
  • Пловдив
от малките магазинчета за вносни прахове и препарати. А от веригите ги има в Пикадили, Метро и Кауфланд, На две различни фирми са- Dr.Beckmаnn и Heitmann. Първите са по-качествени.

Взимам подобен от ДМ,но не се справи успешно с мазно петно.Ще търся на  Dr.Beckmаnn

# 132
radostche plovdiv в темата "Хитринки за всякакъв случай" хвалят и този препарат https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0 … 525BB%3B384%3B512 ,но аз лично не съм го ползвала,все се каня да го купя и все забравям  Peace

# 133
  • Sunshine state
Момичета,препоръчайте ми детско обзавеждане-легло,шкаф,гардеробче от някой магазин в Пловдив.Търсим нещо по-евтино. Praynig

# 134
  • о`майна лунна нощ е
В хипермаркет Рила имаше избор, и то на прилични цени.

Общи условия

Активация на акаунт