Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 542
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Sunshine state
В хипермаркет Рила имаше избор, и то на прилични цени.
  bouquet Ще погледнем,благодаря!

# 136
Момичета, имам ОГРОМНА молба и нужда от помощ.
Изпрах бяла риза заедно с етикета, който е черен /пропуснала съм да го махна/ и така получих нещо подобно на розово петно от лявата горна страна на ризата.
Първо я третирах с Вениш, прах я ... после 3 пъти с Аче и пак пране, но за момента петното още е там .... като че ли леко избелено.
Моля спешно за съвети как да я оправя - чисто нова е ... Cry

Цветоулавящи кърпички или такива, които ги дават за избелване на прането.  Thinking Сложна работа е, защото това не е петно от храна или някакво друго замърсяване, а си е оцветена тъкан. Пък и петното вече е фиксирано. Прекаленото третиране с избелващи препарати в един момент ще доведе до скъсване на плата.

Ох, сигурно е така, ама какво да правя като е чисто нова. А и това оцветяване е отпред отляво, няма как да я нося и да не се види.

Пробвай да намажеш петното с веро Тест Гел да престои колкото се може повече (3-4 часа) докато изсъхне петното. А може и да пробваш с препарат Меглио. Аз петна премахвам с него и съм много доволна.

Меглио за петна ли ?
Само това не съм пробвала, ама като съм на зор и това ще опитам.

има препарати на прах, които се наричат Entfaerber. Но ти си третирала жестоко  с вениши и белини и няма да помогнат. Те се слагат на нетретирано оцветено, накисва се с тях и после се изпира. Има за бяло, за цветно и т.н. Пиша го за да се знае за следващият път, когато нещо изпусне и оцвети

Уф, лошото е, че това не е петно от храна или напитка, а се е боядисало от етикета при самото пране.
Какво да направя - изпрах го няколко пъти, но още си личи.  Sick

# 137
  • о`майна лунна нощ е
Може да съм много крайна, но след всичко пробвано от теб, май единственото, което остана, е да боядисаш цялата риза в .... розово. Mr. Green

# 138
  • Пловдив
radostche plovdiv в темата "Хитринки за всякакъв случай" хвалят и този препарат https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0 … 525BB%3B384%3B512 ,но аз лично не съм го ползвала,все се каня да го купя и все забравям  Peace

Спот-а за мазни петна няма равен. Както и за петна от плодове. Така се бях оплескала покрай козунаците, но всичко се изпра след третиране. Може и от материята да зависи, говоря за памучни панталони, доволно омазани с олио.  Mr. Green

# 139
Изпрах бяла риза заедно с етикета, който е черен /пропуснала съм да го махна/ и така получих нещо подобно на розово петно от лявата горна страна на ризата.
Първо я третирах с Вениш, прах я ... после 3 пъти с Аче и пак пране, но за момента петното още е там .... като че ли леко избелено.

Цветоулавящи кърпички или такива, които ги дават за избелване на прането.  Thinking Сложна работа е, защото това не е петно от храна или някакво друго замърсяване, а си е оцветена тъкан. Пък и петното вече е фиксирано. Прекаленото третиране с избелващи препарати в един момент ще доведе до скъсване на плата.

Ох, сигурно е така, ама какво да правя като е чисто нова. А и това оцветяване е отпред отляво, няма как да я нося и да не се види.

Пробвай да намажеш петното с веро Тест Гел да престои колкото се може повече (3-4 часа) докато изсъхне петното. А може и да пробваш с препарат Меглио. Аз петна премахвам с него и съм много доволна.

Меглио за петна ли ?

има препарати на прах, които се наричат Entfaerber. Но ти си третирала жестоко  с вениши и белини и няма да помогнат. Те се слагат на нетретирано оцветено, накисва се с тях и после се изпира. Има за бяло, за цветно и т.н. Пиша го за да се знае за следващият път, когато нещо изпусне и оцвети

Уф, лошото е, че това не е петно от храна или напитка, а се е боядисало от етикета при самото пране.
Може да звуча като от тв реклама, но аз изчиствам петна с Ариел-последният път от фулмастер:)

# 140
Може да съм много крайна, но след всичко пробвано от теб, май единственото, което остана, е да боядисаш цялата риза в .... розово. Mr. Green

Аааа, само това не.

# 141

Меглио за петна ли ?

Може да звуча като от тв реклама, но аз изчиствам петна с Ариел-последният път от фулмастер:)

Какъв точно Ариел?

# 142
То стана малко не "къде в Пловдив",а  "как да махна петно?"  Rolling Eyes  Но тъй като съм солидарна  Wink ще предложа още един вариант
Скрит текст:
Премахвала съм успешно доста петна с него.

# 143
Здравейте! Искам да ви попитам къде мога да намеря подобен органайзер за обувки в Пловдив?

http://nasmetka.bg/organaizer_za_obuvki-id-1385

Благодаря!   bouquet

# 144
Здравейте! Искам да ви попитам къде мога да намеря подобен органайзер за обувки в Пловдив?

Благодаря!   bouquet

Джъмбо  Thinking

# 145

Благодаря!   bouquet

Джъмбо  Thinking
Защо ли си мисля,че в Юск имаше подобни... newsm78

# 146
  • Пловдив

Благодаря!   bouquet

Джъмбо  Thinking

В Джъмбо има поне 2 вида висящи, но дали имаше легнали  Thinking

# 147
# 148
То стана малко не "къде в Пловдив",а  "как да махна петно?"  Rolling Eyes  Но тъй като съм солидарна  Wink ще предложа още един вариант
Скрит текст:
Премахвала съм успешно доста петна с него.

Премахвала ли си и петна различни от тези от храна или напитки - за такива от някакъв вид оцветяване/боядисване ще стане ли ?

# 149
Мастило от флумастри и други бои на детето- да!  Оцветяване като това което коментирате не мог ада си го представя ако трябва да съм честна,но препарата е много добър и си струва да се опита.

Общи условия

Активация на акаунт